Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1877 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי המוווון זמן של חקירה והערכה צמצמתי את האפשרויות שלי לרכישת רכב יד שנייה (אוטומט) לניסאן מיקרה, מיצובישי ספייס סטאר וסוזוקי ספלאש (ולא לא בא לי סוויפט).

מיצובישי אני יכולה לקנות רק משנת 2013 שהתחילו לייצר אוטומט, ויש כמה מעולות מבחינת נתונים שמצאתי. המיקרה קצת יותר זולות באותן שנתונים אבל האובראול קמ רוב הזמן קצת יותר גבוה (מחפשת עד 125k במקסימום) למרות שכן היו איזה שתי מציאותמתחת ל100k. וסוזוקי ספלאש פה ושם מטפטפת לשמורים אצלי כי היא אמורה לתת תמורה טובה למחיר גם אם מעט פחות חסכונית, ואקסטרה נקודות זכות כי יש לי בן זוג מאוד גבוה. אז השאלה היא בתכלס האם יש הבדל גדול בין מיצובישי לניסאן? כי עד עכשיו לא ממש מצאתי, מה שכן האפשרויות ששמרתי מהמיצובישי הרבה פעמים קצת יותר קורצות (מבחינת טסט, קמ, שנתון, אבזור, וכמה עם מובילאיי מותקן כבר) אבל הניסאן יותר זולה ועם יותר שנים על הכביש להוכיח את אמינותה. וכמובן- האם בכלל להשאיר את הסוזוקי במירוץ או שהגיע הזמן לשחרר? 

סליחה על האריכות המוגזמת וממש תודה לכל העונים:)

פורסם

ספלאש היא הרכב המוצלח יותר מבין שלושתן, מנוע יותר חלק ויותר חזק , גיר יותר טוב. יותר מרווחת. 

כן פחות חסכונית אבל לדעתי היתרונות האחרים שווים את זה. 

פורסם

אם הייתי חייב לבחור מבין האופציות הנ"ל, הייתי הולך על הספלאש, כנראה האמין ביותר בינהם

בתור אחד שמאוד מעריך את ניסאן של לפני שנת 2000, מאז המיזוג שעברה, האיכות ואיתה האמינות בירידה מתמדת.

לגבי מיצובישי, סיפורים של אחרים יישארו בגדר סיפורים עבורי, כל מי שהכרתי אישית עם מיצובישי סבל מבעיות אמינות (לא כולן נוראיות, אבל מספיק בשביל להדליק נורה אצלי), ומדובר על קשת רחבה מאוד של אנשים, דגמים ושנות ייצור, מתחילת 1990 ועד 2010+, לי זה הספיק בכדי לא להתעניין 

כבר חתמתי...

פורסם

הספייס סטאר דגם אמין ופשוט, די מרווח מאחור עם אבזור לא רע.

המיקרה בשנים הללו סבלה מגיר לא אמין.

לכן אם מדובר על דגמי 2013 הייתי הולך על הספייס.

מבחינת בטיחות הספייס עדיפה על הספלאש והמייקרה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...