Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר-מיני לסטודנט עד 30k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני מחפש רכב סופר-מיני שישרת אותי בעיקר לנסיעות בתוך העיר ופעם בשבוע לעלות מהמרכז לירושלים.

התקציב שלי הוא עד 30K מעדיף רכב ידני בשביל שיהיה חסכוני (בכללי אוהב ידני), כמה שיותר אמין וחלקי חילוף לא יקרים.

קראתי הרבה המלצות על פורד פיאסטה 1.25 ידנית 2013-2017 וזה נראה לי אחלה רכב.

הבעיה העיקרית שלי עם הרכב שהוא נראה לי קצת חלש ובעליות לירושלים זה יהיה מורגש.

הייתי שמח לקבל המלצה\דיסהמלצה על הפורד או כל רכב שאתם חושבים שיכול להתאים לדרישות שלי.

תודה רבה

פורסם

אם אתה מחפש יותר כול, הייתי בודק רנו קליאו עם מנוע 0.9 טורבו, נראית טוב, מאובזרת לא רע והמנוע עם ביצועים די טובים.

המושבים נוחים אך בעיר עקב המתלים הנוקשים פחות נוחה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

הייתה לי פיאסטה 2014 ידנית, אכן מתקשה קצת בעליות לירושלים - אבל עם גיר ידני המצב יהיה טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי Tal7
  • תוכן חדש...