Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב 

הקורולה ברשותי קצת השתגעה.. השלט לא פותח את האוטו, וגם לא נשמע הצפצוף של האזעקה, אבל כן מדליק ווינקרים כן מעלה את החלונות.

באוטו יש קודן שהוא בוודאות מקושר לשלט (בעבר השלט היה דורך אותו).

אחרי השחרור של הקודן נשמע הרעש של השחרור והלחצנים מגיבים טוב, אבל האוטו לא מניע. וגם המנורה של הסקריוטי (מקורי של האוטו) לא נכבית.

אשמח לעזרתכם לאיתור הבעיה,וגם אם מישהו יודע היכן נמצא הקופסא של השלט, כדי לראות אם התנתק שם משהו..  זה השלט והקודן

20210426_173740.jpg

פורסם

בפעם הראשונה האוטו מניע ונכבה אחרי 3 שניות ואחכ הוא נותן סטרטר אבל לא מניע. ככה כל פעם אחרי שמשחררים את הקודם.

זה סימפטומים שהיו קורים שהייתי מנסה להניע ללא שחרור הקודן בעבר.

פורסם

עדכון:

באחת הניסיונות לפתוח ולסגור שמעתי שהאזעקה עובדת מאוד חלש, בקושי שומעים. הבנתי שזה בעיה של מגעים. אחרי ששיחקתי קצת עם הכבל של הקודנית(נמצא ליד הפיוזים מתחת להגה) האזעקה התגברה לטון הרגיל שלה , והאוטו הניע.

עכשיו אני רוצה לדעת. איך מבטלים את הקודנית הזאת או לחילופין איך מגיעים להמשך החוט הזה, כי הוא נראה במצב מעולה ,יתכן שבהמשך שלו הוא פגום.

אשמח לכל עזרה בנושא.

פורסם

אז הצלחתי לעקוב אחרי החוט, והגעתי לקופסא של האזעקה, מדובר בקוברה 602. עכשיו אני מעוניין להחליף לשחטי נוחות ולבטל את האזעקה . האם המודול הזה הוא גם של השלטים? אני יכול להתחבר לחוטים שלו מערכת חדשה או שיש במקום אחר פיקוד של השלטים?

אפשר הדרכה לניתוק מוחלט של הקודן?

20210427_140405.jpg

• תוכן חדש...