Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1780 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להתחדש באחד.
יש עשרות שרשורים בעניין אבל חלקם ישנים ולא מעודכנים וחלקם מחפשים פתרונות ללא מקור מים או חשמל

יש לי מים! יש לי חשמל! ואני מחפש מוצר טוב.

לתחושתי karcher  הם הנפוצים ביותר. גם אם בוש למשל עדיף, אני מעדיף כרגע להיצמד למותג הזה אלא אם תשכנעו אותי אחרת

ראיתי את ה K2.360 במחיר סבבה (למרות שהמחיר הוא לא פקטור משמעותי) - להבנתי 110 באר לחץ מים זה חלש מידי

יש המלצה על משהו עדיף? וגם על סט אביזרים טוב (לחלונות, רכבים, גינות... אני קונה הכל!)

תודה

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם (נערך)

קארשר מעולים,
יש להם סדרות חדשות,
כולל קיטים לרכב / גינה / בית וכד'
אני חשבתי להחליף את הגרניק שלי שלהם (בן 4/5 ועובד טוב מאוד פשוט חסר לי קצת "כוח", שלי 110 באר) בדגם הזה (Karcher K5 Power Control):
https://ksp.co.il/web/item/140885

אמור לסגור את כל הפינות,

למרות שאני ממש ממש משתדל שלא ללכת לכיוון של גרניק עם מנוע פעימות כזה או אחר או דברים חזקים אחרים לשימוש ארוך,
כמו שיש במכוני שטיפה... פשוט זה נראה לי קצת אוברקיל.. 😇

(יש את הסדרות האלה, פשוט זה שיגעון ולא יודע אם יש בארץ, כנראה שיש והמחיר יהיה בהתאם https://www.kaercher.com/int/professional/high-pressure-cleaners/cold-water-high-pressure-cleaners/middle-class.html)

עריכה אחרונה על ידי Super_T

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

פורסם

אני לא פותח מכון שטיפה והשימוש שלי יהיה מאוד סטנדרטי.
אם ה 110 מספק, לא הייתי הולך על משהו שהוא אובר-קיל מיותר
השאלה עם ה 110 מספק ואיזה אביזרים כדאי לרכוש?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

דגמי K5 ומעלה של קארצ'ר הם דגמים מעולים וסוסי עבודה.

יש אביזרים נלווים בשפע גם באתר של קרצ'ר וגם באתרים כמו עלי-אקספרס.

מקס

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

<-- זה היעד :evil:

פורסם

יש לנו בבית ryobi ajp1610 כבר כמה שנים.

140 בר, עובד מצוין. לא התנסיתי יותר מדיי עם גרניקים אחרים אבל זה אחלה של מכשיר, ממליץ.

אני יודע שזה לא השם הראשון שקופץ בפורום או בגוגל אבל שווה בדיקה.

• רעיון טוב! 1

SEAT Ibiza 2014 1.2t DSG >> Toyota Yaris 2018 HYBRID >> Renault Clio 2019 1.2t DCT >> Alfa Romeo Giulietta Milano 2014 1.4t TCT

פורסם

אין לי ספק ש k5 חזק יותר מ k3... אבל בתכלס לא נראה לי שאני צריך כזה.
מעדיף להתמקד במותג אחד, גם אם הוא לא הכי טוב בגלל זמינות החלפים והאביזרים

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

אני מאז ומתמיד אהבתי יותר את חברת LAVOR, יש לי גרניק שלהם שכבר 6 שנים שורד יפה. 120 באר, בד"כ המחירים גם זולים יחסית קצת פחות או דומה לקארשר.

Opel Adam S 2017

פורסם (נערך)

אם ההתלבטות היא בין הK2 לK3 אז מכמה מקומות שקראתי הK2 באופן מפתיע עדיף,

אישית יש לי את הK2 והוא לגמרי עושה את העבודה.

אם הצורך הוא רכב בלבד אז לך על הK2 אם אתה צריך גם לנקות גדרות\ ריצוף\דק אז לך על הK5.

באופן כללי ממה שהצלחתי להבין בנוגע לסדרה של קרצר על K3 וK4 עדיף לוותר.

אם צריך יותר קיק אז ללכת על הK5 אם צריך רכב בלבד אז K2 לגמרי מספיק.

אני משתמש במקציף והוא מקציף בסדר גמור.

הלחץ הזה גם בדיוק מספיק כדי לנקות וחלש מכדי להזיק ככה שזה ממש sweet spot

המינוס היחיד של הK2 זה הצינור הקצר באופן קיצוני, מה שאני עשיתי קניתי צינור 10 מטר מעלי אקספרס וזה סידר לי את הבעיה הזאת.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • רעיון טוב! 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

ההפרש במחיר בין K2 ל K5 הוא פי שלוש

ואני לא מדבר על הגודל והמשקל.
נראה לי ש K2 יספק את ההדיוט הממוצע

פורסם

מתעלק על השרשור, מה דעתכם לגבי ה k2 battery? האם הוא חזק כמו הרגיל? האם לדעתכם ההפעלה על סוללה שווה את התוספת הגדולה מאוד למחיר?

"ai motoare capul doare"

פורסם
לפני 15 שעות, RedLabel כתב:

מתעלק על השרשור, מה דעתכם לגבי ה k2 battery? האם הוא חזק כמו הרגיל? האם לדעתכם ההפעלה על סוללה שווה את התוספת הגדולה מאוד למחיר?

לא יהיה חזק כמו אחד שעובד מהחשמל.

זה בעיקר מספיק לשטיפת אופנועים, ממש לא לשטיפה איכותית של הרכב.

מקס

פורסם (נערך)

מה לגבי קארשר והמנועים / משאבות מפלסטיק שנוטים להשבר להסדק וכו', עדיין קיים?

עריכה אחרונה על ידי liav12

Opel Adam S 2017

פורסם
לפני 3 דקות, liav12 כתב:

מה לגבי קארשר והמנועים / משאבות מפלסטיק שנוטים להשבר להסדק וכו', עדיין קיים?

כל הדגמים עד K5 עם המנועים "הבעייתיים", עדיפות לא לעבוד רצוף מעל 10 דקות.

בגלל זה המלצתי על K5

מקס

• רעיון טוב! 1

פורסם (נערך)

מה אומרים חברי הפורום המכובדים על הג'רניקים של בוש?

יותר חזק מה K2 ולא הרבה יותר יקר (Bosch Aquatak 130)

https://www.bosch-diy.com/gb/en/p/universalaquatak-130-06008a7b00-v43709

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
  • תוכן חדש...