Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1779 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני בשוק... לא ידעתי ש KSP מוכרים הכל היום!
המחיר של ה 135 הוא 770 באילת ו 900 בשאר האיזורים

ה130 יעלה לי ~ 750 ש"ח ככה שלא בטוח שכדאי להביא מחו"ל

איך ה 135 מבחינת נוחות ואיכות בניה?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לא הולך להשתמש יום-יום אבל נשמע שאתה לא מתלהב...

Sent from my iPhone using Tapatalk

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

מעדכן למען הדורות הבאים שלקחתי את הבוש 125 עם קיט לשטיפת רכב ומברשת לרצפות. כל התענוג עלה 750 ש"ח.
הקרצר k2 היה עולה מעט פחות אבל קראתי שהוא מעט חלש יותר וסובל מבעיית אמינות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

לא תתאכזב מהבוש.
יש לי את ה AQUATAK 110 כבר שנתיים, שוטף אצלי את המכוניות (3) וגם יצא לי לקחת אותו פעם-פעמיים לעבודה (שטפתי איתו גג של 140 מ"ר).
בשטיפה של מכוניות - אין לך בעיה של הגבלת זמן כי לנקות אוטו זה עניין של דקות.
כשעבדתי איתו בשטיפה של גג (זה היה לפני כ-שנה) הקפדתי על מתווה של 15-15 (15 דק עבודה - 15 דק מנוחה). הוא עדיין עובד כמו ביום הראשון שקניתי אותו.

כמה דברים ששמתי לב - לדעתי האישית:
1. הצינור המקורי (כ 3 מ') אומנם קצר, אבל נותן לחץ מצויין. כשאני שוטף מנועים או לא בהכרח צריך צינור ארוך - אני משתמש במקורי.
ככל שהצינור ארוך יותר יש הנחתה (חוקי הפיזיקה פועלים גם על המכשיר הזה). הצינור של ה-6 מ' שקניתי מאליאקספרס בהמלצה כאן מהפורום, עושה עבודתו נאמנה גם היום (בהתחלה חיברתי את ה 3 ל-6 עם מתאם מיוחד, אבל מצאתי שעבודה עם ה 6 בלבד מכסה לי את השטיפה של האוטו בלי בעיה).
2. ב 99% מהפעמים אני עובד איתו בשאיבה מדלי (בחניה יש לי חשמל אבל אין ברז מים). שמתי לב שבעבודה מול מקור מים (ברז) הלחץ המתקבל יותר חזק.
3. אם אתה עובד בשאיבה מדלי או מהברז - תעבוד לפי ההוראות, בצע PRIMING (ניקוז אויר) לפני שאתה מתחיל. אני לא נותן למכשיר לעבוד "על ריק". ב PRIMING אני נותן פולסים קצרים במתג ההפעלה (תוך כדי שהידית לחוצה תמיד) וזה מנקז הכי מהר את האויר.
כל עוד אתה עובד עם הזנת מים מברז, אין לך בעיה. אתה מחבר את כל הצינורות, פותח את הברז ולוחץ על ההדק עד שיוצא לך זרם מים. אח"כ תדליק את המכשיר.
4. במתאם הזנת המים (שחור או שקוף) במכשיר יש פילטר, תבדוק אותו מים פעם ותוודא שהוא לא נסתם מליכלוך שמגיע ממערכת המים או הדלי שאתה עובד איתו. כשעובדים עם דלי, כל הנחתה בזרימת המים (שאיבה) יכולה להתבטא בלחץ מעט יותר נמוך.
5. בהתחלה היה לי קצת קשה לחבר ולנתק את האביזרים, הכל מאוד הדוק. שמתי נגיעה של גריז על נקודות החיבור והחיכוך (ממליץ גם גריז סיליקון על הגומיות של הצינור לחץ) ומאז הכל מרגרינה (וגם לא תיקרע לך שום גומיה. הבנתי שהגומיות של הצינורות לחץ יכולות להיקרע עם הזמן אבל אם פעם בכמה חודשים תשים נגיעה על הגומיות לא תהיה לך שום בעיה).

תתחדש ;-) 

איציק

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שימו לב היטב גם לספיקה ( ליטר לדקה(.
הלחץ ממש אינו חזות הכול - במיוחד כשמשתמשים בראשים עם פיזור אחב לצורך שטיפת רכב.

הלחץ הוא עוצמת ההפרדה של הלכלוך.
כמות המים היא שמסייה את הלכלוך ואם אין ספיקה מספקת אז זה לא מספיק לשטיפת רחבה למשל.

לרכב K2 יספיק אבל K5 יתן עבודה יותר טובה. יש לי את שניהם

Jeep ZJ V8 / C4 Cactus/
Octavia TSI 1.0 / Honda 300ex

פורסם (נערך)

תודה על השיתוף.

קיט הרכב מגיע עם צינור של 6 מטר, מברשות לרכב ומתאמים זוויתים שזה פוטר את עניין הצינור הקצר

לגבי מקור מים, אין בעיה זה בית פרטי.

אני מייעד את המכשיר בעיקר לנקות את שטח הישיבה שבחוץ, ריהוט הגן. רכב העדיפות משנית.

ה130 עולה 30% יותר ולא השתכנעתי שההבדל גדול או מורגש
זם לא משוכנע שהמחיר בחו"ל מצדיק את הרכישה, אבל אם יש מקום במכולה... אמרתי נזרום.

ה K5 יקר פי 2 מה K2, אין ספק שהוא טוב וחזק יותר, אבל צריך להתאים את המוצר לצורך, מה גם ש K5 גדול וכבד...

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם (נערך)

מנצל"ש - אני גם באותה דילמה ועל סף רכישה.

עד עכשיו הייתי "נעול" על ה K2 עם ערכת רכב,מקריאה נוספת פה ובעוד כמה מקומות הוא מתחמם (אפשר לעבוד עד 10דק) ובכללי האמינות שלו די מוטלת בספק.

פזלתי לכיוון ה K3 (מגרד את האלפייה מלמטה),אבל אז זה כבר מתחיל להיות יקר.

ואז אני והאישה חשבנו לשימושים עתידיים חוץ מהרכבים (גדר\מדרכה\מרפסת ופרגולה) - אז אם כבר משקיעים עדיף כבר את ה K4 FULL CONTROL (עובד עם קירור,בוכנת מתכת,ושאר נוחות שמאפשרת לעבוד גם 40דק ברצף)

בהנחה שנעבור את משוכת הרכישה ונקנה,מה עוד צריך לקנות בנוסף? ראיתי כמה וכמה חנויות אחד נותן סבון והשני לא,אחד נותן מיכל הקצפה והשני לא,ובקיצור - תקנה הכל מהכל

גם לי בחניה (בית פרטי) יש חשמל ואין ברז מים,אבל יש נקודה קרובה (5 מטר),אז אין בעיה לסבל דלי כמה פעמים.

נשמח לקצת סדר בנושא :)

עריכה אחרונה על ידי ezuf

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

נקודת מים במרחק של 5 מטר זו לא בעיה, עם דליים אתה לא רוצה לעבוד ואתה לא צריך לעבוד. חבר צינור.

בוא תגדיר את התקציב שלך ומשם יהיה יותר קל לעזור לך.
מאחר ואתה משתמש ביתי שלא כל יום יוצא לשטוף את המדרכות בחצר - ברור לך שגם עם מכשיר ביתי תוכל לעבוד בסשנים של 15\15 (עבודה\הפסקה) ותכסה שטח גדול בלי יותר מידי בעיות.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

תקציב דינאמי :P

כאמור עד עכשיו הפוקוס היה על ה K2,שעולה 600ש"ח באתר אייס\שאר המקומות.

מבדיקה חוזרת נקודת המים קצת יותר מ5מטר (לכיוון ה9,יש גלגלת)

הוא לא חלש מדי בשביל שטיפת רכב ושאר השימושים שציינתי? כמו שכתבת זה לא משהו שעושים כל יום כמשתמש ביתי.

GTI

סאאמק כולכם.

פורסם

אם 110 לא חלש בשביל לשטוף רכב, גם 130 לא יהיה חלש.
כל עוד יש לך הזנה של מים (גם עם מאריך לצינור גינה של 9 מטר) אתה תוציא את המקסימום מהמכשיר.

עד עכשיו היית נעול על ה K2 - השאלה היא האם היה לך גרניק כלשהו קודם לכן ?

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

לא היה,רק עכשיו (בית חדש) החלטנו להתחיל לשטוף לבד.

נעול כי הוא בין הנפוצים,קצת ירדתי ממנו בגלל כל מה שקוראים מסביב.

אם אתה אומר שהוא די והותר לשימושים הנ"ל,ובשימוש נכון לא אמורות להיות בעיות - אתה יודע ומנוסה (ועוד אחרים כאן) :-)

GTI

סאאמק כולכם.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם
בתאריך 8.5.2021 בשעה 08:30, סולל הדרך כתב:

תודה על השיתוף.

קיט הרכב מגיע עם צינור של 6 מטר, מברשות לרכב ומתאמים זוויתים שזה פוטר את עניין הצינור הקצר

לגבי מקור מים, אין בעיה זה בית פרטי.

אני מייעד את המכשיר בעיקר לנקות את שטח הישיבה שבחוץ, ריהוט הגן. רכב העדיפות משנית.

ה130 עולה 30% יותר ולא השתכנעתי שההבדל גדול או מורגש
זם לא משוכנע שהמחיר בחו"ל מצדיק את הרכישה, אבל אם יש מקום במכולה... אמרתי נזרום.

ה K5 יקר פי 2 מה K2, אין ספק שהוא טוב וחזק יותר, אבל צריך להתאים את המוצר לצורך, מה גם ש K5 גדול וכבד...

אומנם חלפו מספר חודשים מהרכישה ואתמול הגרניק ואביזרים נשלפו מהקרטונים לטובת שטיפת רכב וניקוי קירות ורצפות חיצוניים.

המכשיר בוש 125 עם קיט לרכב (מברשת וצינור מאריך) וקיט מברשת לרצפות.

יש יתרון משמעותי בצינור הארוך כי הגרניק נשאר מחובר בגינה והרכב מחוץ לגדר ואז נוח להגיע עם הצינור הארוך.

המקציף עובד מצויין ואחרי המקציף מעבר עם מברשת הרכב (לא יותר מידי מוצלחת) וג׳ילדה ל קינוח.

סה"כ יעיל מאוד, חסכוני במים ועושה עבודה טובה.

אח"כ שטפתי את התריסים והקירות החיצוניים רק עם מיים. יצא נקי! וני יצאתי מרוצה.

• תוכן חדש...