Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש הפורדים הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מקווה ליהיות.

אמנם הילדה לא במצב של show room אבל מדגדג לי באצבעות (בעיניים...) לראות את שאר בני המשפחה.

ננסה לסיים כמה דברים עד אז.

דני.

פיאסטה MK1 שנת 79 בשלבי שיפוץ ->[thread=41214]כאן[/thread]

מנוע:1L, ממוזגת+ תוספות.

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
היי גנדי

אתה יכול להיתקשר למוקד שלהם.

אופיר

נמצא בגב הרשיון רכב (למי שלא יודע) ויש שם גם מענה של 24 שעות. שווה לבדוק אם המענה עובד גם בחג.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום לכולם

למרות שלמספר מצומצם חברים תהיה אולי בעיה להגיע למפגש הנ"ל (עשו את מירב המאמצים בכל זאת להגיע), המפגש יהיה כמתוכנן.

הודעות מסודרות נשלחו לחברי מועדון פורד באי מייל וב-SMS , כמו כן תישלח תזכורת מספר ימים לפני המפגש.

את בעלי רכבי פורד ארה"ב קצת קשה להשיג מכיוון שאינם מאורגנים כמועדון בצורה מסודרת, לכן ערכתי מספר טלפונים ואי מיילים למספר בעלי פורד ארה"ב שאני מכיר והם הודיעו שיגיעו .

אני מבקש מכל אחד שרואה או מכיר בעל פורד (אירופאית או אמריקאית) להודיע לו בדבר המפגש. בנוסף יתלה שלט על המפגש במפגש הרגיל ביום שישי הקרוב בת"א.

להתראות במפגש

אריק

מועדון פורד

0522775202

פורסם

היום ראיתי פורד קורטינה (מצטער שאני לא מבדיל בין תת הדגמים) בצבע קרם\כתמתם, באזור כפר גלעדי(קרוב לתחנה המרכזית ת"א), הצורה המעט יותר גדולה.

שייכת למישהו פה?

סתם מסקרנות.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם
שלום לכולם

למרות שלמספר מצומצם חברים תהיה אולי בעיה להגיע למפגש הנ"ל (עשו את מירב המאמצים בכל זאת להגיע), המפגש יהיה כמתוכנן.

הודעות מסודרות נשלחו לחברי מועדון פורד באי מייל וב-SMS , כמו כן תישלח תזכורת מספר ימים לפני המפגש.

את בעלי רכבי פורד ארה"ב קצת קשה להשיג מכיוון שאינם מאורגנים כמועדון בצורה מסודרת, לכן ערכתי מספר טלפונים ואי מיילים למספר בעלי פורד ארה"ב שאני מכיר והם הודיעו שיגיעו .

אני מבקש מכל אחד שרואה או מכיר בעל פורד (אירופאית או אמריקאית) להודיע לו בדבר המפגש. בנוסף יתלה שלט על המפגש במפגש הרגיל ביום שישי הקרוב בת"א.

להתראות במפגש

אריק

מועדון פורד

0522775202

איזה רכבים מפורד ארהב יגיעו?

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
היי גנדי

אתה יכול להיתקשר למוקד שלהם ולהזמין את הרישיון בדואר ולקבל אותו אחרי כשבוע. אבל שבוע זה לא טוב לך.

אז עצתי לך, שתלך למישרד הרישוי מוקדם בבוקר כדי לוודא את קבלת הרישיון במקום .

בהצלחה בטסט.

אופיר

אז זהו, שאני מכיר את כל הדברים האלה, הבעיה, שבמוקד אומרים לי, שרישיון שלי "חסום לחידוש", וצריך להגיע למשרד הרישוי! וככה היה גם בפעם הקודמת, בגלל זה שאלתי, האם זה משהו, שמקובל ברכבי האספנות? וככל הידוע לי, הם סגורים בחול המועד...:?

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אריק, אל תשכח להזמין את בעלי הפורדים עם הקוזוורט והטורבו.

כל החבר'ה עם הבעיות למינהם אתם חייבים להיתאמץ קצת כדי להכין את האוטו בזמן, אני לדוגמא שהאוטו שלי באמצע תהליך של צבע כניראה אגיע עם האוטו מורכב חלקית, במידה והצבעי יסיים השבוע.

אופיר

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם
אז זהו, שאני מכיר את כל הדברים האלה, הבעיה, שבמוקד אומרים לי, שרישיון שלי "חסום לחידוש", וצריך להגיע למשרד הרישוי! וככה היה גם בפעם הקודמת, בגלל זה שאלתי, האם זה משהו, שמקובל ברכבי האספנות? וככל הידוע לי, הם סגורים בחול המועד...:?

גש אליהם ונסה לבדוק מה הבעיה. ואיך ניתן לפתור אותה.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

שלום לכולם

אני לא אוכל להגיע למפגש יחד עם הברנדה

אני במילואים

אשמח לראות תמונות ....

ולאכול את הלב.

אריק שלום

כל הכבוד על המאמץ שאתה משקיע

ירון מאיר

פורסם

שוב שלום לכולם

תזכורת לגבי מפגש הפורדים באיקאה 6.5.05 , ניתלו שלטים במפגש מועדון החמש ביום שישי האחרון ובאיזור איצטדיון ר"ג.

לגבי פורדים אמריקאים כבר התקבלו הודעות הגעה ממספר מוסטאנגים ,פינטו, פורד T ועוד רכבי פורד שהגיעו למפגש ביום שישי באוניברסיטת ת"א.

בנוסף, אני מנסה להשיג אדם שהיה לו חנות חלקי חילוף והוא יצא לפנסיה וסגר את החנות. יש לו מחסן שלם של חלקי חילוף ובביקור האחרון שלי אצלו היה לו סטוק שלם של בולמי זעזועים קדמיים ואחוריים חדשים לכל סוגי הפורדים הישנים. היה לו עוד הרבה מאוד חלקים לרכבי פורד, כך שאם אצליח להשיג אותו אני מקווה שנוכל להביא חלקים לפורדים למכירה.

ושוב אני מבקש מכל מי שרואה פורדים במהלך השבוע להודיע לו על המפגש

תודה לכולם

אריק

מועדון פורד

0522775202

פורסם
שלום לכולם

להתראות במפגש

אריק

מועדון פורד

0522775202

אני אשתדל להיות במפגש!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...