Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1918 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש ברשותי אופל אסטרה ברלינה 2013.

לפני כמה זמן נדלקה לה נורת בקרת מנוע, לקחתי אותה למוסך ולא מצאו כלום ואמרו שכנראה צריך להחליף חיישן ושזה לא דחוף.

מדי פעם, גם נדלקת הודעה ESP SERVICE בזמן חניה אחרי נסיעה - כיבוי והדלקת האוטו מחדש מעלימים אותה.

רכשתי מעלי אקספרס מתאם OBD וחיברתי אותו לרכב והורדתי אפליקציית TORQUE - זה הראה לי את השגיאות הבאות:

CURRENT FAULT P1101

PENDING FAULT P0106

השארתי את המתאם מחובר ובנסיעה השניה איתו הרכב התחיל להשתגע באמצע הנסיעה - נדלקה הודעה ESP SERVICE ואז מיד נדלקה הודעה POWER STEERING WHEEL SERVICE.

גם נורת הבלם והABS נדלקו. כשהחנתי, כיביתי והדלקתי את האוטו, נדלקה גם הודעת LOW FUEL למרות שהמיכל חצי מלא והמנוע גימגם והאור שמעיר את מצבי תיבת ההילוכים היבהב בצורה אקראית.

היום נסעתי בלי מתאם הOBD והכל נראה בסדר חוץ מנורת בקרת המנוע הקבועה.

למישהו יש מושג מה אומרים קודי השגיאה 1101 ו-0106?

האם נסיעה עם מתאם הOBD הזול מחובר לרכב יכולה לגרום בפני עצמה לרכב להשתגע ככה ואם לא, מה יכולה להיות הסיבה והאם זה קשור לנורת בקרת המנוע?

פורסם

בת"א יש מוסך מורשה יבואן אופל ותיק (עוד מימי UMI) ושהוא מקצועי מאוד

וכמובן שאצלו יש גם מחשב איבחון עם יכולות גבוהות יותר והשאלה אם הוא יתאים לך?.

בברכה  -  רפי לין

פורסם

משיטוט באינטרנט התקלות שלך מדברות על חיישני אוויר תקולים, כפי שאמרו לך במוסך.

ההשתגעות של ESP וכו' יתכן ומקורה בתקלה הזו, ויתכן ומקורה בתקלה אחרת (חיישן זווית הגה, יוניט אור בלם וכו')

פורסם (נערך)

יש מכשירים חשמליים שיכולים לשבש את העבודה של הרכב. לא מזמן ראיתי מישהו עם סובארו שהרכב עשה לו צרות בהנעה למרות שהכל תקין. לאחר בדיקה מעמיקה גילו שיש לו מפצל (מסוג הזול) שמחובר למצת של הרכב שעשה בעיות.

יכול להיות שזה המצב גם אצלך. 

עריכה אחרונה על ידי netanel1014
פורסם
לפני 44 דקות, רפי לין כתב:

בת"א יש מוסך מורשה יבואן אופל ותיק (עוד מימי UMI) ושהוא מקצועי מאוד

וכמובן שאצלו יש גם מחשב איבחון עם יכולות גבוהות יותר והשאלה אם הוא יתאים לך?.

בברכה  -  רפי לין

הכוונה למוסך ברחוב שפע טל 9?
אם כן, אני עובד לא רחוק ממנו ונוהג לעבור ליד המוסך הזה כל הזמן אבל אני מגיע לשם ברכבת מחיפה.

יש איזה מוסך באזור חיפה שאתה יכול להמליץ עליו או שכדאי בכל זאת להגיע עם הרכב לתל אביב במיוחד?

פורסם (נערך)
לפני 46 דקות, Veles כתב:

הכוונה למוסך ברחוב שפע טל 9?
אם כן, אני עובד לא רחוק ממנו ונוהג לעבור ליד המוסך הזה כל הזמן אבל אני מגיע לשם ברכבת מחיפה.

יש איזה מוסך באזור חיפה שאתה יכול להמליץ עליו או שכדאי בכל זאת להגיע עם הרכב לתל אביב במיוחד?

יש את מוסך נגה מורשה היבואן, שנמצא בתוך עיר גנים (א"ת דרומי קרית אתא)

מקצועי מאוד מצג אחד אך  מצד שני זול הוא לא יהיה.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9
  • אהבתי 1

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

אכן, התכוונתי למוסך ברח' שפע טל ת"א.

השואל צריך כנראה מוסך מקצועי שידע לאבחן התקלה במדויק

ואם כדאי לנסוע מחיפה לת"א בגלל התקלה הזאת, איני יודע.

איני מכיר מישהוא בחיפה ואולי קודמי שענה לך על "מוסך נגה" 

המלצתו טובה ומתאימה.

בברכה  -  רפי לין

• תוכן חדש...