Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7726 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדוע יש ב-HU מסויימים מספר יציאות LINE OUT?

אם יש לי שלושה מגברים אז התשובה ברורה, אך האם יש לכך יתרון אם המגבר שלי הוא מספיק חזק ומרים את כל המערכת? אני אצטרך רק LINE OUT אחד, אני טועה?

פורסם

שליטה טובה יותר דרך הפאנל,

אם תשתמש רק ביציאה אחת לדוגמא, לא תוכל לשלוט בפאנל על הREAR FRONT SUB בצורה אופטימלית.

יש גם פאנלים עם חיתוכים, אקולייזרים, וכו ... שעל ידי שימוש במספר יציאות פריאמפ תוכל לשלוט בתחימה של הסאב בנפרד\קומפוננט בנפרד.... וכו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

היי מיקמיק,

אני אתאר את המצב שיש אצלי למשל:

מגבר JBL75.4 ורדיודיסק של קנווד, המגבר מרים קומפ', רמקולים 6X9 וסאב. כלומר את כל המערכת.

לרדיודיסק יש יציאת LINE OUT אחת, שמחוברת אל המגבר והמגבר כאומר מזין את כל הרמקולים.

אם היה לי HU אחר בעל שלוש יציאות, היה ניתן לחבר את זה אחרת? איך הייתי מחבר שלוש יציאות למגבר אחד? מה אני מפספס....? :roll:

פורסם

קראסטי, לא ממש אפשרי ..

לפי מה שהוא מתאר הוא מחבר את הסאב בגישור, ואת הקומפוננט ואת האחוריים, במקביל .. הבנתי נכון ?

בכל אופן, במצב כזה, עדיין לא היית יכול לשלוט ב REAR FRONT, משום שהINPUTS גם לרמקולים הקידמיים, וגם לרמקולים האחוריים, זהים.

היית יכול להנות רק משליטה נוספת בסאב... אם זה באמת נחוץ לך.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
קראסטי, לא ממש אפשרי ..

לפי מה שהוא מתאר הוא מחבר את הסאב בגישור, ואת הקומפוננט ואת האחוריים, במקביל .. הבנתי נכון ?

בכל אופן, במצב כזה, עדיין לא היית יכול לשלוט ב REAR FRONT, משום שהINPUTS גם לרמקולים הקידמיים, וגם לרמקולים האחוריים, זהים.

היית יכול להנות רק משליטה נוספת בסאב... אם זה באמת נחוץ לך.

נכון מאוד, הקומפ' מחובר במקביל לאחוריים - ההתנגדות יורדת ל-2 אוהם, ואני מקבל 120RMS אם אני זוכר נכון לפי המפרט. הסאב בגישור.

אני חושב שהבנתי אותך, אבל לפי דבריך אני מבין שצריך עוד כניסה במגבר, לא? כלומר, אז נגיד שיש לי עוד יציאה ב-HU לאן זה יתחבר במגבר?

פורסם

אם היתה לך הגברה נפרדת לקומפוננט, הגברה נפרדת לאחוריים, והגברה נפרדת לסאב.

רק אז היית יכול להנות מ3 יציאות PREAMP, ואז היית יכול להנות מהשליטה של הFADER לדוגמא...

בגלל שהאחוריים והקומפוננט מחוברים במקביל, אין לך את האופציה הזאת.

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...