Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הושקה בישראל - יונדאי i20 שנת 2021.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1902 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להלן המחיר של היונדאי i20 העדכנית:.

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Intense אוטו' - 99,900 ₪

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Prime אוטו' - 104,900 ₪

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Prime Plus אוטו' - 106,900 ₪

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Prestige אוטו' - 104,900 ₪

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Supreme אוטו' - 109,900 ₪

יונדאי i20 מנוע 1.0 טורבו Supreme Pluseאוטו' - 113,900 ₪

פורסם

המחירים דווקא לא רעים ביחס לאבזור, אבל כאשר לחלק המתחרות יש כבר 130 כ״ס.. יש פה חיסרון רציני.

יונדאי i20

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
לפני 27 דקות, yulianx כתב:

המחירים דווקא לא רעים ביחס לאבזור, אבל כאשר לחלק המתחרות יש כבר 130 כ״ס.. יש פה חיסרון רציני.

יונדאי i20

עד כמה זה ישנה ביום-יום? יתכן שלא הרבה. 

בסך הכל המחירים טובים, תא המטען יפה בגודלו והפנים נראה נחמד ולא מיושן.

אפילו העיצוב החיצוני כבר לא נראה כמו תיבה משעממת.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
לפני שעה, yulianx כתב:

המחירים דווקא דומים לגרסאות הבסיסיות עם הספק דומה אצל המתחרים.

אז נכון שזה לא ה-8.7 שניות של ה-208 עם 130 כ"ס, אבל היא גם לא במחיר שקרוב אליה ברוב הגירסאות, ורוב הרוכשים יסתדרו לא רע עם 11.4 שניות. (ובכלל לא יהיו מודעים להבדל)

פורסם
לפני 37 דקות, מיץ פטל כתב:

ברור 😅

למה לא בעצם?
הם לא כל כך הצליחו עם ה i30N בגלל מחיר מוגזם. מכאן יש שתי מסכנות אפשריות:
פעם הבאה לוותר או להציע מחיר יותר תחרותי. 
לI30N לדעתי יש סיכוי לחזור בגלל תוספת הגיר האוטומטי ואם היא תגיע אז הגיוני שתגיע גם הI20N בקטע משפחתי

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

מנסיעה על הדור הקודם עם מנוע בעל נתונים דומים, ההבדל בהחלט מורגש בעירר באזור הררי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)
לפני 21 דקות, mcshmupi כתב:

למה לא בעצם?
הם לא כל כך הצליחו עם ה i30N בגלל מחיר מוגזם. מכאן יש שתי מסכנות אפשריות:
פעם הבאה לוותר או להציע מחיר יותר תחרותי. 
לI30N לדעתי יש סיכוי לחזור בגלל תוספת הגיר האוטומטי ואם היא תגיע אז הגיוני שתגיע גם הI20N בקטע משפחתי

לא ברור אם היצרן מאפשר להם להיות תחרותיים.

וגם לא ברור כמה זה מעניין אותם... דלק מוטורס במשך שנים התעלם מיהלומים שהיו ליצרן. כנראה העדיף להתעסק במכירה לליסינג.

עריכה אחרונה על ידי מיץ פטל
  • מעניין 1
פורסם

מבחינה מספרית זה לא אמור לעניין אותם.
מצד שני הם הביאו את הקופה לפני שנים רבות שגם לא בדיוק היתה להיט מכירות המונים
וגם את הוולוסטר (ואפילו ניסו איזו תקופה לשווק את הטורבו במחיר גבוהה מידי)
אם היה הגיוני לשווק את הI30N עם גיר ידני בלבד במחיר מוגזם בכ20-30K אז הגיוני לנסות ולשווק אותה עם הגיר האוטומטי
ואז הם כבר בשוונג אז גם הגיוני להביא את הI20N. 

גם אני גר במדינה עם 100% מס על מכוניות, איזה כיף לי :mm_sad:

פורסם

מה זה אומר לגבי צה"ל שעדיין לא רענן את כל צי האטרגים וצפוי לסיים רק בשנה הבאה (לא בתחילת השנה).

האם לחברות הליסינג הזוכות במכרז יש מלאי של מאות ואלפי יונדאי מדגם קודם או שלא תהיה ברירה וינפקו את הדגם החדש לכשיגמר המלאי מהדגם היוצא?

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

כבר העיפו כמעט 4000 יחידות מהדור הישן מתחילת השנה - כנראה שהרוב לצה"ל.

חבל שהם בוחרים עדין לשווק את האינטנס בלי מערכות בטיחות כלל - וברור שזה יהיה הדגם שיככב בחברות הליסינג ובשוק ה-0 ק"מ.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

היעדר מערכות הבטיחות בגרסת הכניסה באמת מאכזב. אני מקווה שלקוחות הליסינג יצביעו ברגליים ויסרבו לבחור בה. אין מקום לרכבים מופשטים מאבזור בשנת 2021.

פורסם

אולי מישהוא יסביר מה הקטע של הפריים והפרסטיג' ?

למה שמישהוא יקנה פריים אם ה פרקסטיג' עולה אותו דבר ?

• תוכן חדש...