Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתאם Canbus אאוטלנדר 2018 AVH-X8750BT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קניתי אאוטלנדר 2018 שמותקנת בו המערכת המקורית.

אני רוצה להעביר מהרכב הישן את ה  Pioneer AVH-X8750BT , כרגע המולימדיה נשלטת גם מלחצני ההגה ומצלמת הרוורס מחוברת למולטמדיה המקורית.

לפיוניר יש את האפשרות להתחבר ללחצני ההגב אבל עם מתאם כלשהו שעדיין לא מצאתי אותו.

image.thumb.png.c51f5a801441ec7c06bb0594588c12c3.png

לגבי המצלמה במקרה הגרוע אחליף את הקיימת, גם ככה אמורים להעביר הרבה חיווט לחקל האחורי

עדיין לא פירקתי את המולטימדיה המקורית בשביל לראות את החיבורים אבל מהידע שלי דרושים מתאמים...

מישהו החליף ויכול לכוון אותי?

תודה!

נדב

פורסם

שלום חבר,

אני גם ממשפ' מיצו18'. ואכן מצאתי לנכון להחליף בהקדם את יח' הראש המקורית למשהו טוב,

אצלי מותקן אלפיין. הפכתי הרים וגבעות בכדי למצא מתאם תואם לפאנל שהוא הרי שונה בגודלו מהמקור((7"), ולא ממש מצאתי משהו מדוייק, בזמנו הספקים עדיין לא השיגו מתאם מקורי ,

ולבסוף הלכתי ליוסי ושם הוא התאים לי פאנל לפי מידה ' castume made' , יצא כאילו מקורי מבית יפן.

לגבי המתאם כפתורי הגה, אתה צריך קונטרולר ייעודי המתאים ל'פרוטוקול' דגם מיצו'..

יש כ 3 סוגים לפי מה שבדקתי בזמנו.

בשורה תחתונה , אם תרכוש בארץ יכל להיות 400-600₪ עפ' מה שבדקתי .. 

אני רכשתי מאמזון מתאם איכותי והוא עובד פגז!

ועלה לי כולל משלוח כ 70$. תעשה תחישוב ;)

אני כן אציין ששווה להשקיע יותר בהתקנה מקצועית ואסטתית כמו של יוסי מאשר למצא מתאם פאנל שלא נראה הכי יפה ומשפיע על הנראות של הדש'.

https://www.amazon.com/dp/B00B4PJC9K?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Metra Axxess ASWC-1 Universal Steering Wheel Control Interface

זה המתאם שהתקנתי.

המחיר שלו עם השילוח עדיין פגז! 💥

והנה הפאנל,

לפני;

ואחרי

קיבלת את כל העוגה עוד לפני שביקשת.. 

Andr01.jpg

BT_App_strm.jpg

= !It's Not just a 0~1-Signal, It's the Sound-Quality =

--HU-Alpine.W650~DSP-BIT1*[AMP: JL_Audio-E.4/300 @SP_JL_C5-650 &Hertz-165XL]

[(2X AMPS: JL-MONO_XD-600.1@ 2X SUBS: JL_10W3v3-(4]

פורסם
לפני 8 שעות, NFS כתב:

שלום חבר,

אני גם ממשפ' מיצו18'. ואכן מצאתי לנכון להחליף בהקדם את יח' הראש המקורית למשהו טוב,

אצלי מותקן אלפיין. הפכתי הרים וגבעות בכדי למצא מתאם תואם לפאנל שהוא הרי שונה בגודלו מהמקור((7"), ולא ממש מצאתי משהו מדוייק, בזמנו הספקים עדיין לא השיגו מתאם מקורי ,

ולבסוף הלכתי ליוסי ושם הוא התאים לי פאנל לפי מידה ' castume made' , יצא כאילו מקורי מבית יפן.

לגבי המתאם כפתורי הגה, אתה צריך קונטרולר ייעודי המתאים ל'פרוטוקול' דגם מיצו'..

יש כ 3 סוגים לפי מה שבדקתי בזמנו.

בשורה תחתונה , אם תרכוש בארץ יכל להיות 400-600₪ עפ' מה שבדקתי .. 

אני רכשתי מאמזון מתאם איכותי והוא עובד פגז!

ועלה לי כולל משלוח כ 70$. תעשה תחישוב ;)

אני כן אציין ששווה להשקיע יותר בהתקנה מקצועית ואסטתית כמו של יוסי מאשר למצא מתאם פאנל שלא נראה הכי יפה ומשפיע על הנראות של הדש'.

https://www.amazon.com/dp/B00B4PJC9K?ref=ppx_pop_mob_ap_share

Metra Axxess ASWC-1 Universal Steering Wheel Control Interface

זה המתאם שהתקנתי.

המחיר שלו עם השילוח עדיין פגז! 💥

והנה הפאנל,

לפני;

ואחרי

קיבלת את כל העוגה עוד לפני שביקשת.. 

Andr01.jpg

BT_App_strm.jpg

שלום חבר 

בזמנים אחרים זה יכל להיות מסוכן להגיד את זה 😉

תודה על התגובה וההסבר, אחרי עוד קצת חיפושים דווקא מצאתי את הכבל המקורי של פיוניר שקיבלתי בזמן הרכישה.

בלי קשר, מצאתי גם מאיפה להזמין פלסטיקה מתאימה ל 7״

https://carav-israel.com/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=834&category_id2=1473&year=2018&Itemid=58

החברה מוכרת גם צמת חיווט של המותגים הגדולים

מחכה לתשובה מהם לגבי מחיר

נדב 

C4E10E2B-9BD0-482D-AFF5-6049364C064F.jpeg

• תוכן חדש...