Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

הגיע הזמן להחליף את הרכב מה אתם הייתם בוחרים 

חשוב לציין כל הרכבים מגיעים עם דלקן ככה שדלק זה לא פונקציה

image.thumb.png.eb18455a532c0fa01355edfc08366f14.png

פורסם

במה אתה נוסע היום? 

מה ההעדפות שלך לגבי תכונות הרכב?

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

העדפות אישיות ?

מה הצרכים מהרכב ?

נדרש לגודל של האוקטביה ?

קצת יותר על הצרכים והרצונות שלך מהרכב יעזרו להמליץ.

• רעיון טוב! 1

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

אם שיקול הדלק הוא לא פונקציה וכמובן זה ליסינג לכן מנטרלים פקטור אמינות אז אני לא רואה סיבה אחת להעדיף מהרשימה הדי משעממת הזו משהו חוץ מהאוקטביה, בלי קשר לצרכי הנהג הנ״ל. 

פורסם

לציי רכב הולך רק ה-Niro PHEV ולכן מדובר על הטבה משמעותית יותר של 1010 ש"ח.

רק לשם המחשה עד כמה: מתחילת השנה נמסרו 685 יחידות של Niro PHEV לליסינג לעומת יחידה אחת בלבד(!) של נירו הברידי סטנדרטי (כנראה מישהו שגודל תא המטען קריטי עבורו)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לפני 6 שעות, ronrcz כתב:

אין מה לשאול פה,האוקטביה הרכב הכי טוב מבין הרשימה.

הכי טוב ?

אני לא חושב .

האוקטביה היא טיפה אובריטד בישראל, לא מדובר על מרכבת אלים אלא ברכב משפחתי עם יתרונות וחסרונות משלו.

פעמים העדפתי רכבים אחרים על האוקטביה , ובמקרה הנ"ל במידה ומדובר על הנירו PHEV אני הייתי הולך עליו ולו בגלל הטבת המס , האוקטביה לא שווה ויתור שנתי של 12K שקל ברוטו.

מעבר לזה שהנירו מרווח , מצויד ולמשפחה עם ילדים נהנה מזה שהוא מעט גבוהה יותר מרכב משפחתי ולכן כל נושא חגירת ילדים הופך להיות קל יותר .

בסופו של דבר הכל מסתכם בצרכים של פותח השירשור.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

החסרון הבולט של הנירו PHEV כרכב משפחתי הוא תא המטען הקטן יחסית.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם (נערך)

לנירו תא מטען על סף המגוחך יחסית לגודל הרכב וייעודו כרכב משפחתי, ועל סף הבדיחה יחסית לזה של האוקטביה. וההתייחסות לאוקטביה כאן אינה כאל מרכבת אלים, כניסוחך המפליג, אלא כאל אלטרנטיבה עדיפה על שאר המכוניות ברשימה. אבל בענין אחד אתה צודק, הנירו חוסכת לא מעט פפליקוס בשל הטבת המס של רכב היברידי.

עריכה אחרונה על ידי רועי5
פורסם
לפני 20 שעות, zvit כתב:

במה אתה נוסע היום? 

מה ההעדפות שלך לגבי תכונות הרכב?

היום אני נוסע ב יונדאי איוניק 

משפחה 3 ילדים עד גיל 8 

הכיוון שלי הוא אוקטביה - קצת מפחד מהגודל  ומקווה שהיא מפנקת כמו האיוניק מבפנים

פורסם
לפני 21 שעות, רועי5 כתב:

לנירו תא מטען על סף המגוחך יחסית לגודל הרכב וייעודו כרכב משפחתי, ועל סף הבדיחה יחסית לזה של האוקטביה. וההתייחסות לאוקטביה כאן אינה כאל מרכבת אלים, כניסוחך המפליג, אלא כאל אלטרנטיבה עדיפה על שאר המכוניות ברשימה. אבל בענין אחד אתה צודק, הנירו חוסכת לא מעט פפליקוס בשל הטבת המס של רכב היברידי.

קטן אבל ממש לא מגוחך...
החסרון הגדול לדעתי זה חוסר בגלגל רזרבי, חוץ מזה עדיפה על האיוניק בכל פרט, האוקטביה אכן טובה יותר אבל 12K זאת אחלה חופשה.

• תוכן חדש...