Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 20 שעות, chen944 כתב:

הכיוון שלי הוא אוקטביה - קצת מפחד מהגודל  ומקווה שהיא מפנקת כמו האיוניק מבפנים

הכי טוב זה ללכת לסוכנויות ולראות את הרכבים במו עינייך ולבקש נסיעת מבחן.

אם ננעלת על 2 רכבים, אולי הייתי הולך לראות עוד אחד נוסף לשניים, בשביל לראות מה החסרונות של האחרים ועם מה אתה יכול להסתדר ביום-יום.

מה הבעיה עם הגודל?

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

פורסם (נערך)
בתאריך 17.3.2021 בשעה 08:21, CX25GTI כתב:

הכי טוב ?

אני לא חושב .

האוקטביה היא טיפה אובריטד בישראל, לא מדובר על מרכבת אלים אלא ברכב משפחתי עם יתרונות וחסרונות משלו.

פעמים העדפתי רכבים אחרים על האוקטביה , ובמקרה הנ"ל במידה ומדובר על הנירו PHEV אני הייתי הולך עליו ולו בגלל הטבת המס , האוקטביה לא שווה ויתור שנתי של 12K שקל ברוטו.

מעבר לזה שהנירו מרווח , מצויד ולמשפחה עם ילדים נהנה מזה שהוא מעט גבוהה יותר מרכב משפחתי ולכן כל נושא חגירת ילדים הופך להיות קל יותר .

בסופו של דבר הכל מסתכם בצרכים של פותח השירשור.

כעקרון אתה צודק האוקטביה בארץ אוברייטד,אבל לעומת המתחרות הוא באמת רכב שלם יותר.

עריכה אחרונה על ידי ronrcz
  • תוכן חדש...