Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אז ככה, אני עובד ברעננה וגר ברמת גן כלומר שאצטרך רכב שיוכל לקחת אותי הולך חזור לעבודה בכיף בלי שאקרע אותו, כמובן שמידי פעם יכולות להיות נסיעות ארוכות מאלה.

לא היה לי ניסיון קודם עם מכוניות מהקטגוריה של המיני\סופר מיני ואני תוהה איזה רכב כדאי לי לבחור.

עד עכשיו נסעתי על גולף שנת 2003 (2.0, 120 כח סוס), אבל היא כבר באמת ישנה ועושה לי בעיות ואני רוצה להחליף אותה.

אני בן 27 עם בת זוג וללא ילדים באופק הקרוב ככה שהגודל של הרכב או המושבים מאחורה לא מאוד קריטיים לי, חשוב לי שתיבת ההילוכים תהיה אוטומטית.

האם יש המלצות לרכבים? רכבי מיני ישרתו אותי למטרה שלי או שעדיף לחפש יותר בכיוון של הסופר מיני?

פורסם

באזור ה 45 אלף אפשר לחפש שברולט ספארק, היא זריזה בין רכבי המיני, ובכלל, המנוע לא מרגיש חלש.

המושבים די נוחים וגם לא רועשת בנסיעה בין עירונית.

בקטגורית הסופר מיני אפשר לבדוק פיגו 208, נוחה יותר,חזקה יותר, מרווחת יותר.

לרכב יש רצועת טיימינג שיכולה להתפורר, יש ריקול בנושא לכן כדי לבדוק האם היא הוחלפה.

אני מעט פחות אוהב את התיבה שכן היא גורמת לרעידות במצבים מסוימים, אך לא לכולם זה מפריע.

כדי לחפש ברמת אבזור אקטיב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני חשבתי ללכת על הספארק, איך הניסן מיקרה פחות טובה מהספארק?

אשמח גם לדעת איך שתי המכוניות האלה מבחינת אמינות לאורך זמן וכמה יקרות הן מבחינת אחזקה וטיפולים

פורסם

המיקרה פחות חזקה, מנוע 3 צילנדרים לעומת 4, פחות מאובזרת.

המיקרה יותר מרווחת ובעלת תא מטען גדול יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...