Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס, תעסוקה, שכר QA

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 9 דקות, Gosser1860 כתב:

נו מה אנחנו בשעות ה-90? 

שים לו פויינטר חכם (unique/shared/weak) ושחרר אותו לחופשי.

עושה, לרוב, לפעמים אני דווקא רוצה פוינטר חופשי

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אם ככה:

When someone says they know C++ : ProgrammerHumor

Pointers : ProgrammerHumor

Moving from C++ to C# : ProgrammerHumor

• מצחיק 3
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

אתה יודע שהחוכמה בלדעת את החוקים זה לדעת מתי לכופף אותם כן? 🤣

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

לא יודע מה אתכם, אבל כל הסניור הזה מזכיר לי את זה:

עריכה אחרונה על ידי flytomars
  • מצחיק 2
פורסם

לי חסר פוינטרים בפייתון

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
בתאריך 18.3.2021 בשעה 15:01, m3x7r3m3 כתב:

להתמיד בזה? אני הגעתי ממקום שאני אוהב לתכנת

קל להתמיד במה שאתה אוהב

מה זה נקרא אוהב לתכנן?

מה הסט דרישות? 

פורסם
לפני 4 שעות, m3x7r3m3 כתב:

הרי C ו-C++ בסופו של דבר מתורגמים בדיוק לאותו EXE/DLL

לך תמצא CPPRTL למעבד אקזוטי.

ולא, לכתוב C++ בלי STD זה לא C++ זה "C with Classes" שפת תכנות אחרת שיש הרבה מתכנתים שחושבים שהם כותבים בC++ כשבעצם הם כותבים זה.

השפה שמשלבת את המגרעות של שתי השפות.

לפני 4 שעות, יבגניפ כתב:

סניור ליאור, כל הכבוד

סניור סניור סניור סניור.

(מלכוד 0x12)

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם
לפני 2 דקות, borsood כתב:

ולא, לכתוב C++ בלי STD זה לא C++ זה "C with Classes" שפת תכנות אחרת שיש הרבה מתכנתים שחושבים שהם כותבים בC++ כשבעצם הם כותבים זה.

השפה שמשלבת את המגרעות של שתי השפות.

true story - Imgflip

לפני 2 דקות, borsood כתב:

(מלכוד 0x12)

הלו, אתה תיקח את הLittle Endian הזה רחוק רחוק מפה. אנחנו לא מקבלים תועבות כאלה פה.

• מצחיק 1
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)
לפני שעה, borsood כתב:

לך תמצא CPPRTL למעבד אקזוטי.

מת על השרשור הזה.

אגב מעבדים אקזוטיים, עד עכשיו יש איזו ספריית multi threading בפייתון שלא עובדת על ה-m1 של מק בגלל שהיא לא מתקמפלת. כן כן אני יודע, אפשר הכול בדוקר אבל זה לא לעניין. עברו איזה 6 חודשים ואף אחד לא הרים את הכפפה. מאפל אני לא מצפה לכלום, אבל ציפיתי שמישהו יפתור את זה מ"הקהילה" עד עכשיו...

אני מניח שיש עוד עשרות ספריות שכתובות ב-c/c++ עם אותה הבעיה - למזלי הייתי מספיק שמרן כדי להישאר עם אינטל, למרות המחיר.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בדוקר זה יעבוד יותר לאט (לא שתמיד זה משנה) ודוקר זה כאב ראש.

לגבי הקהילה, אני מניח שכמו תמיד בסוף למשהוא לא היה ברירה זה יתוקן.

טסלה 3 2022

פורסם
לפני 12 שעות, עדי-אל כתב:

מה זה נקרא אוהב לתכנן?

מה הסט דרישות? 

או שאתה נהנה מזה, או שלא. אין משהו אחר...

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 13 שעות, יבגניפ כתב:

איך ולמה?

כדי לפנות לארגומנטים בפונקציה by reference, כמו שאפשר בC/Cpp, אם אני רוצה לשנות משהו בתוך אותו מבנה נתונים, ולא להעתיק אותו למשהו חדש, ואז לשחרר את הזיכרון של הישן.

ז"א, לא לעשות

newBigList = doSomething(oldBigList)

del oldBigList

אלא

doSomething(oldBigList)

כדי שהפונקציה פשוט תשנה את הערכים בתוך oldBigList

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

אני יודע שאפשר לעשות את זה בתוך קלאס או משתנה גלובלי (שגם הוא בעצם בתוך קלאס, הכל בפייתון זה קלאס).

עוד דרך - לכתוב פונקציות שאתה צריך בC, לקמפל לתוך dll, ואז לקרוא להן עם ctypes, אבל זה עוד יותר מעצבן, ולדעתי צריך לעשות את זה רק אם יש רווח משמעותי בביצועים.

אבל מעצבן שאי אפשר לעשות את זה בצורה פשוטה ומהירה.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...