Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיז'ו 504

moran
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7713 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתעניין עבור חבר בשוויה הריאלי של פיז'ו 504.

הרכב שנת 77, יד שנייה, אצל הבעלים הנוכחי משנת 82.

מנוע 1.8 ל' , 170000 ק"מ- מנוע מקורי, הרכב ידני- עם הילוכים בהגה.

הרכב במצב מכני טוב מאוד. חיצוני דורש קוסמטיקה לא גדולה.

פנים הרכב במצב טוב מאוד- דש בורד ללא סדקים, ריפודים- עור ללא קרעים (למעט קרע קטן אצל הנהג).

וקרע במדף שמתחת לשמשה האחורית.

הרכב מקורי ובמצב כללי טוב מאוד ביחס לגילו.

אשמח לקבל חוות דעת באשר למחירו.

בתודה

מורן ארד.

פורסם

כמו שנכתב כאן כבר רבות, אין כל דרך להעריך את שוויו של הרכב. רכב אספנות שווה בדיוק את הסכום בו המוכר והקונה נפגשים.

אם בעל הרכב באמת מעונין למכור, הכי טוב זה להעלות כמה תמונות מייצגות כאן + בלוחות כמו לוח פוקוס וקלאסיקאר ולחכות לראות כמה יציעו לו.

ריפודים- עור ללא קרעים

אני בספק רב שהריפוד באמת מעור. הרבה יותר סביר שהוא מויניל ("סקאי") .

נמרוד

פורסם
כמו שנכתב כאן כבר רבות, אין כל דרך להעריך את שוויו של הרכב. רכב אספנות שווה בדיוק את הסכום בו המוכר והקונה נפגשים.

אם בעל הרכב באמת מעונין למכור, הכי טוב זה להעלות כמה תמונות מייצגות כאן + בלוחות כמו לוח פוקוס וקלאסיקאר ולחכות לראות כמה יציעו לו.

אני בספק רב שהריפוד באמת מעור. הרבה יותר סביר שהוא מויניל ("סקאי") .

נמרוד

תודה נמרוד, אני מניח שאתה צודק לגבי הריפודים...
  • תוכן חדש...