Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7750 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה המצב אנשים מי שיכול לעזור לי אני אודה לו מאוד

יש לי בעיה קטנה יש לי אוטו שברולט ואתם יודעים מה זה להחליף שם מערכת זה בעיה צריך מתאם וכול זה

עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לרדיו אורגינל של האוטו מגבר ואני מזכיר לרדיו האורגינל אין יציאות rsa של מגבר רק חיבור לאנטנה יש מאחורה בדקתי

יש למישהו עצה משהו איך אני מחבר מגבר

תודה לכם אנשים אחלה פרום אהבתי את הכול פה שיהיה לכם חג שמח ומי שיכול לעזור אני אודה לו מאוד תודה רבה

פורסם

סבלתי מבעיה דומה.

שתי אפשרויות שאני מכיר:

1. שימוש במנחת \ מגבר הכולל כניסה ישירה של חוטי הרמקולים

2. הלחמה של יציאות RCA - קדם מגבר.

את האופציה השניה שאמורה להיות איכותית ולא ממש יקרה ניתן לבצע במעבדות אלקטרוניקה.

האופציה הראשונה- שימוש במנחת- חלק שמתחבר ליציאת הרמקולים ועליו יש יציאות RCA למגבר-

חלק לא יקר במיוחד- תוכל לקרוא פה בפורום הרבה חומר בעניין תחת "מנחת"

אני אישית משתמש במגבר שיש עליו כניסה מקורית ישירות מחוטי הרמקולים- ומרוצה מהתוצאה-

אין רעשי רקע, צליל נקי וטוב.

בהצלחה!

פורסם

אבל אני צריך יציאות של rsa למגבר לא?

מדובר בשברולט קורסיקה עכשיו בוא נגיד אני רוצה לחבר כאילו גם תסאב וגם תרמקולים אורגינלים של האוטו

ופשוט לעשות קרוס אובר לחתוך תצלילים שישמעו נקי ?

ומאיפה מביאים תמנחת הזה כמה הוא עולה?

פורסם

א. זה RCA ולא RSA.

ב. אתה לא יכול לחבר את הרמקולים המקוריים של האוטו למגבר - מדובר ברמקולים פשוטים מאוד (רוב הסיכויים שהם מקרטון ורוב הסיכויים שהם בטח כבר קרועים, בכל זאת הרכב מתחילת שנות ה-90', כלומר 10 שנים ומעלה), אם אתה רוצה להוסיף מגבר אתה צריל רמקולים מתאימים.

פורסם

זה לא משנה איזה רמקולים אני רוצה לחבר סאב אתה מבין כאילו בלי שום קשר לרמקולים עכשיו הבעיה היחידה שלי איך אני מחבר תמגבר לטיפ אם אין לו יציאות לטיפ

מה עושים כאילו?ואחרי זה שאני יחבר את זה כבר אז אני יוכל לשים תסאב ולעשות קרוס מבין

הבעיה שלי היא רק איך לחבר תמגבר לטיפ אורגינל של האוטו שאין לו יציאות

בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד תודה רבה חג שמח וכשר

פורסם
זה לא משנה איזה רמקולים אני רוצה לחבר סאב אתה מבין כאילו בלי שום קשר לרמקולים עכשיו הבעיה היחידה שלי איך אני מחבר תמגבר לטיפ אם אין לו יציאות לטיפ

מה עושים כאילו?ואחרי זה שאני יחבר את זה כבר אז אני יוכל לשים תסאב ולעשות קרוס מבין

הבעיה שלי היא רק איך לחבר תמגבר לטיפ אורגינל של האוטו שאין לו יציאות

בבקשה תעזרו לי זה חשוב לי מאוד תודה רבה חג שמח וכשר

\

נתחיל בצורה כזו: ברדיו טייפ שלך ברכב יש למערכת ארבע ערוצים, שאיתם

הוא דוחף 4 רמקולים. זאת אומרת 8 חוטים + ו- לכל רמקול.

אם אתה רוצה לחבר מגבר, שהמגבר יחזיק אך ורק סאב, אתה צריך לבטל שני ערוצים,

זאת להשתמש בשני + ו- של רמקולים, ולחבר אותם למגבר, ולא כל מגבר אלא אך

ורק למגבר שבמפרט שלו מצויין בפירוש - INCLUDE HIGH SIGNAL INPUT,

ז"א מגבר שכולל כניסות שמיועדות בפירוש לHU שאין לה יציאות RCA אלא רק יציאות

לרמקולים.

עכשיו אתה יכול לעבור על שאר התגובות של האנשים ולהבין מה הם ניסו להסביר לך.

כשתגיע למצב שאתה רוצה לקנות מגבר וסאב, אתה יכול לפנות לפה להתייעצות.

אני במקומך, הולך למתקין מערכות,

כל מתקין ידע לשדך לך מגבר וסאב לסטטוס הקיים באוטו שלך, ויעשה את החיבורים

בצורה נכונה.

Race Smart

פורסם

אז אתה אומר שאין אפשרות לחבר את זה...

חייב מנחתים נכון?

אבל בעצם מה זה rsl על מה אם עובדים היציאות האלה זה מפעיל תמגבר?

• תוכן חדש...