Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1962 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רציתי לשאול. אני מחזיק בגולף בת כמעט 5 שנים. בשנה האחרונה אני כמעט ולא נוהג עליה, בגלל כל מיני סיבות. נסעתי עליה פחות מ 5K במהלך השנה האחרונה. אני מדיי שבוע מדליק אותה לכחצי שעה שתעבוד ולאחרונה שמתי לב שהטורים לא ממש יציבים. בדר"כ בעמידה המד עומד על קצת מתחת ל 1 (כלומר קצת מתחת ל 1000 סל"ד), וכיום המד יורד קצת יותר והתחושה היא כאילו האוטו הולך להתכבות מעצמו. הייתי רוצה לשאול איזה חלק אחראי על העניין הזה ? 

האם עצם העובדה שהרכב רוב הזמן עומד כבוי משפיעה על העניין הזה ? זה יכול להיפתר ברגע שאתחיל לנסוע על הרכב בתדירות גבוהה יותר ? מדובר בגולף 1.4 טורבו.

פורסם

בדרך כלל מדובר על לכלוך בבית המצערת שניקוי וכיול מחדש של המצערת פותר את הבעיה.

 

לפני הכול בצע נסיעה בעיר וגם מחוץ לעיר בכדי שמחשב הרכב ילמד נתוני נסיעה חדשים ובדוק לאחר מכן שהטורים מתייצבים סביב 700 סיבובים לדקה.

  • אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם

הי חברה 

יש לי לאנטיס 2001 שיורד לה הטורים בצורה דראסטית עד כדי שכשאני עומד ברמזור המנוע ממש נכבה ראיתי שמישהו כתב על זה כבר ורציתי לדעת עם מישהו יודע על עוד סיבות שיכולות לגרום לבעיה זו ?

פורסם

יכול לבוא מהרבה סיבות.

פלאגים, משאבת דלק, מצערת מלוכלכת, דלק מדולל/גרוע.

 

האם האוטו נוסע כרגיל בכביש מהיר ורק בעצירות עומד להיכבות?

פורסם
לפני 25 דקות, yairw כתב:

כפי שכתבו בדיוק מעלייך, לכלוך בבית מצערת או במנוע צעדים יגרום לתופעה כזאת

וגם כדאי לחפש יניקות אוויר לא רצויות בדרך למצערת.

האזור שבין חיישן MAF  לבין המצערת אמור להיות אטום כמו כל צינור אחר שמתחבר למצערת.

צינורות דקים נוטים להיסדק וכו

  • אהבתי 1
×
×
  • תוכן חדש...