Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ולילה טוב לכולם ,

בשעה טובה חסכתי קצת כסף בשביל קניית רכב ,

אני בהתלבטות בין שתי רכבים שהם שונים אחד מהשני לגמרי , הכיוון של השנתון הוא 2008-2012 תלוי ברכב ,

אשמח לשמוע המלצות/דיסים על אלפא רומיאו 159 , 2.2 (185 כס) מחלות בעיות ואם שווה בכלל להתקרב לרכב הנ״ל בשנתונים 2008-2010

והרכב השני שאני בהתלבטות עליו הוא הונדה סיוויק הטובה והמוכרת (2009-2011) מנוע 1800 , 140 כס (רק למצוא אחת שמורה)

אני יודע ששתי הרכבים שונים אחד מהשני פשוט בלבלו אותי מכל כך הרבה כיוונים שהחלטתי לפנות למומחים פה 

אשמח להמלצות נוספות לרכב שיהיה בעיקר חזק , לא ענק מדי , מראה לא כזה אכפת לי העיקר להנות מהרכב ושיהיה אמין (עלויות תחזוק וטיפולים לא כזה קריטי אבל גם שלא יהיה לו כל טיפול משכנתא כמובן)

לא צרפתיות בבקשה וכנראה גם לא גרמניות שסובלות מבעיות גיר Dsg...

תודה רבה לכולם !

פורסם

ה159 בתקציב כזה כניראה תיהיה ק"מ גבוהה/שנתון נמוך, ואם לא טופלה בהדיקות, כניראה שתיכנס לצרה שלא ניראלי שעם תקציב מוגבל של 30K באלך להיכנס לשם.
בנוסף, הגיר סלספיד של ה159 עם האמינות מוטלת בספק, הגיר הידני נחשב טוב, ואם אתה מחליט בכל זאת ללכת ולבדוק 159 (לא ממליץ) אז רק במוסך מתמחה של אלפא.
אם בל זאת באלך אלפא, חפש מיטו 155 כ"ס, תיכנס לך בתקציב. מנוע וגיר אמינים, ידנית קטנה צעירה ותיתן לך אחלה חווית נהיגה.

הסוויק הטובה והמוכרת בהחלט אופציה טובה אם אתה מחפש רכב עממי יותר, יכול לחפש גם מזדה 2/3 ספיריט, או אולי איביזה ידנית.

פורסם

האלפא 159 היא חלום, אבל חלום עם אחזקה יקרה ובמחירםי האלו תקבל כנראה רכב עם קילוטראז מאוד גבוה או אחד שחוט, לא יודע אם הייתי נכנס להרפתקה הזו בתקציב כלכך מצומצם למרות שכרכב נהיגה הכלי מדהים.

הסיוויק אמינה מאוד, מנועים מצויינים וגירים שעושים 300 אלף קילומטר וממשיכים לחייך אליך, זאת לא אותה נהיגה, הסיוויק תיתן לך שקט יחסי בכל הנוגע לאמינות ומדובר ברכב לא רע בכלל אבל היא לא אלפא 159 ומעולם לא התיימרה להיות. לא תקבל ממנה את חווית הנהיגה שהיית מקבל מהאלפא וגם לא את רמת האבזור או הפאר או המרווח שיש בתוך האוטו.

במידה וכן יש בעיית תקציב והאמינות והוצאות התיקונים\ טיפולים\ אחזקה שוטפת חשובה וקריטית לך הייתי מוותר על האלפא.

• תוכן חדש...