Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פטיש ומסמר?...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דופק קלות את המסמר לקרש לפני מיקומו ואז משלים בדפיקות נוספות.

או מביא עוד פועל שיחזיק את המסמר. או את הקרש. 🤷‍♂️

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני שעה, dalet11 כתב:

דופק קלות את המסמר לקרש לפני מיקומו ואז משלים בדפיקות נוספות.

או מביא עוד פועל שיחזיק את המסמר. או את הקרש. 🤷‍♂️

לא.

הוא מחזיק את המסמר והפטיש ביד אחת כשהמסמר מתחת לצידי הפטיש, דופק קלות עם צידי הפטיש את המסמר למיקום הנכון, ורק אז הופך הפטיש ביד ודופק הכל עם ראש הפטיש.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחזיק את הקרש והמסמר באותה יד ודופק עם היד השניה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כמספר הפועלים מספר השיטות.

וזה תלוי באורך ומשקל הקרש, הדיוק הנחוץ, ומצב הירח.

אפשר להחזיק את הקרש עם שורש כף היד ואת המסמר באצבעות, אפשר להחזיק את הקרש עם הברך, את המסמר עם השיניים, או לבקש בנימוס מהיד השלישית להפסיק לגרבץ ולתת קונטרה.

• מצחיק 1

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם
לפני 4 שעות, ירחמיאל כתב:

לא.

הוא מחזיק את המסמר והפטיש ביד אחת כשהמסמר מתחת לצידי הפטיש, דופק קלות עם צידי הפטיש את המסמר למיקום הנכון, ורק אז הופך הפטיש ביד ודופק הכל עם ראש הפטיש.

מצטער אבל זה בדיוק כפי שתיארתי כאן.
אין קסמים ואין קיצורי דרך.
עשיתי את זה מספיק פעמים בחיים שלי.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

השיטה שלך זה רק במקרים שהיד השלישית לא מגיעה לקרש.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הולך לבדוק בפרק הרלוונטי של 'נדב ידי זהב'

• אהבתי 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

תוקע את המסמר ביד בין האגודל לאצבע המורה ואז רין בעיה להחזיק את הקרש בלי שהמסמר יפול.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

הנה מצאתי סרטון שיסביר את כוונתי. ככה אנחנו היינו עושים זאת לפני עשרות שנים, כאשר פועלי הבניין היו משוחררי צבא והמייסטר היה ייקה זקן שלימד אותנו את כל השטיקים הללו.

אופן תפיסת המסמר אל מול צידי הפטיש יכול כמובן להיות טיפה שונה בין אדם לאדם. אני למשל לא תפסתי בדיוק כמוהו.
לי היה פטיש טפסנות מתוצרת סטנליי ארה"ב שכבר אז היה בן כ- 40 ולדעתי יש לי אותו עד היום. הידית עשויה אגוז אמריקאי שחור.

החל מ- 016: 

• תוכן חדש...