Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2024 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. יש לי מחשב נייד ותמיד הייתי משתמש בסמארטפון כנקודה חמה וכך הייתי גולש למשל באוטובוסים או בספסלים בפארקים. קניתי סמארטפון חדש ואני לא מצליח להתחבר דרכו. יש סימן של נק' חמה אבל אין בפועל. מה לדעתכם הבעיה?

2. בלי קשר לסעיף הקודם - התחברתי לווי פיי של אגד וכתוב לי שאני מחובר, אבל משום מה אני לאף פעם לא מצליח לגלוש. שוב, למרות שכתוב שאני מחובר. למה???

3. אם אין פונקציה פנימית של הקשה על המסך על מנת  להעיר את הטלפון, האם זה אומר שאין אפשרות להוסיף את זה לבד על ידי אפליקציה? כי בסמארטפון הקודם הייתי משתמש בזה המון ואני מאוד רוצה שזה יהיה גם בחדש...

פורסם

איזה סמארטפון? איזה מערכת הפעלה? איזה גירסה?

הניחוש שלי שמדובר בסמארטפון אנדרואיד סיני אבל יכול להיות גם ios, אז אשמח אם תיתן יותר פרטים על הרכש.

ניסית לבדוק ביוטיוב איך מגדירים את הwifi?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

קודם כל באמת תרשום את השם של הסמארטפון שקנית ואז נוכל לעזור לך עם כל הבעיות שציינת.

שנית, יש לי כמה הגדרות שאני ממליץ לכל אחד כי הן משפרות את השימוש וגם זמן סוללה.

Dark mode-מצב חשוך - קודם כל זה כיף לעיניים שלי, ואני גם אחד ששונא בהירות גבוהה.

זה גם חוסך בסוללה כי פיקסלים שחורים=לא בשימוש וזה פשוט חוסך בסוללה כמו שאמרתי.

2-מסנן אור כחול- blue light filter - אור כחול שנפלט ממכשירים אלקטרוניים מעיר אותך ופוגע בעיניים אם אתה עובר זמן שימוש מסויים, לכן אני משתמש בזה.

פורסם

2. מעבר להתחברות לויי-פיי של אגד, יש צורך להכנס למעין פורטל פנימי (אמור לצוץ לך התראה לגבי כך), שם אתה נדרש לאשר את כללי השימוש.  רק אח"כ תקבל גישה ישירה לאינטרנט.

הערה : זה נכון לחיבור חינמי בעוד מקומות, למשל מלונות, בתי חולים.  מעין כסת"ח עבורם בו אתה מצהיר שתשמור על החוק. 

• תוכן חדש...