Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לקראת טסט , קיבלתי הצעה לטיפול במוסך מורשה בסך 1300 שח אשר כללה שמן פילטר שמן  , פילטר מזגן ונוזל בלמים. 

האם המחיר סביר?

האם יש מוסך מומחה טויוטה באזור ראשון לציון רחובות מומלץ בעלות נמוכה יותר?

תודה מראש

פורסם
לפני 7 דקות, bariboy כתב:

האם המחיר סביר?

יקר מאוד. אתה יכול לרכוש את החלפים בעצמך ולמצוא מוסך שאתה סומך עליו יסכים לקבל את החלפים שלך.

שמן איכותי כמו קסטרול אדג' עולה 160 ש"ח ואתה יכול למצוא שמנים טובים גם בפחות. 

https://www.autostore.co.il/product/שמן-castrol-edge-fst-5w30-c3-5l-html/

מסנן שמן עולה בין 40-65 ש"ח, בוא ונניח 50 ש"ח לשם החישוב

https://www.autostore.co.il/product-category/חלפים/מסננים-פילטרים/מסנני-שמן/?filters=yith_product_brand/toyota

נוזל בלמים DOT 4 עולה 50 ש"ח מקסימום 

https://www.autostore.co.il/product-category/נוזלים/נוזלי-שמני-בלמים/

מסנן מזגן, נניח עולה 100 ש"ח 

הגעת ל-360 ש"ח עלות חלפים, נעגל ל-400 ש"ח אם טעיתי במחיר של הפילטר מזגן והוא באמת יקר מסיבה כלשהי.

עבודה נעגל ל-300 ש"ח כולל מע"מ והגעת ל-700 ש"ח מקסימום אם דגש עבה על המילה מקסימום. הלכתי על המחיר הכי גבוה מבחינת עבודה וחלפים.

אני בטוח שלאחריי יגידו לך שזה אמור לעלות פחות מזה ובתכל'ס זה אמור לעלות פחות.

1300 ש"ח זה מאודד יקר!

פורסם

אלו לא המחירים שאני מכיר מטויוטה עבור מה שמתואר כאן. אולי הכניסו תוסף דלק ועוד דברים?

לצורך השוואה בקש הצעת מחיר ממוסך פריים ברעננה, חשוב שתהיה עם פירוט.

אני מעריך עד 900 שקלים זה סכום הגיוני במורשה

פורסם

המרכיב שמייקר את הטיפול זה החלפת נוזל בלמים ( לא רק העלות של הנוזל אלא גם העבודה ).
הבעיה היא לא המחיר - במקום לרוקן את הנוזל מכל הגלגלים ( ואז צריך להשתמש ב3-4 מיכלים של נוזל מחברת АТЕ שהוא לא זול ), שואבים רק ממיכל עודפים וממלאים את הכמות הקטנה של המיכל בנוזל חדש . בקיצור, אם עושים את הכל כמו שצריך, החלפת נוזל בלמים מלאה כן שווה 400₪. אבל לא שווה לשלם את הסכום הזה בשביל רבע עבודה .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

למיטב ידיעתי טיפול כזה בטויוטה פריים מתומחר בין 1.1 ל-1.5 שעות סך הכול כולל הכל, לא רק ההחלפה אלא כל הטיפול - והניקוז שמבצעים הוא מהניפלים. שעה זה סדר גודל של 320 או 350 שח כולל מעמ.

לגבי ההחלפה עצמה, 2 מיכלים זה די והותר לרענון של נוזל.

אגב נוזל בלם שמשתמשים בו שם הוא של טויוטה. גם נוזל הקירור וגם השמנים. לא יודע מי מייצר עבורם, אבל זה כנראה יצרן איכותי.

תמחור בקבוק נוזל בלם הוא זול, כ-30-40 שח.

אסייג - מה שאני מדבר הוא על יאריס 07'. אולי בקורולה חדשה המחיר והכמויות שונים כי יש esp ושאר ירקות, בגלל זה המלצתי לקחת הצעת מחיר מפורטת ממוסך פריים.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 2 דקות, bariboy כתב:

אני מעדכן,

צלצלתי למוסך מורשה אחר

המחיר היה כמעט 1/3 ;)

ומדובר על אותו טיפול? נשמע קצת חריג.

450-500 ש"ח לטיפול של שמן ופילטר שמן, מסנן מזגן ושמן בלמים + עבודה נשמע חריג במוסך ייבואן. רק השמן יתומחר ב 200-250 ש"ח.

לפני שעתיים, פריג'י כתב:

לא יודע מי מייצר עבורם, אבל זה כנראה יצרן איכותי.

רוב מוסכי הייבואן בארץ משתמשים בדלקול או פז

פורסם (נערך)

נכון, השתמשו בעבר בפז. היום הכל מגיע בבקבוקים או חביות עם לוגו טויוטה וכיתוב באנגלית.

פות"ש - אתה חייב לוודא בדיוק מה כולל הטיפול, כדי להשוות.

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
  • תוכן חדש...