Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת ssd על מחשב נייד ישן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2006 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

יש ברשותי מחשב נייד דל דגם אינספייר n7100 כבר הרבה שנים (כ- 8 שנים) ובחודשים האחרונים אני מרגיש איטיות בלתי נסבלת במחשב הכל נהיה איטי

שהמחשב נדלק לוקח לו במקרה הטוב 10 דקות עד שנדלק ואפשר להתחיל לעבוד

חשבתי על לשדרג לכונן ssd בגודל 1 טרה בייט של חברת סן דיסק.

וקראתי קצת ברשת וממה שהבנתי אני צריך להעתיק את הווינדוס וכל הקבצים לכונן ssd ורוב המדריכים שקראתי הם מלפני כמה שנים ואני לא יודע עד כמה הם רלוונטים למצב שלי והקישורים להרדת תוכנת העתקה כבר נמחקו מהשרת..

ותאמת אני לא הבנתי מה בדיוק אני צריך לעשות בשביל לגבות הכל, מאוד אשמח אם יש פה חברה שעשו את המעבר הזה במחשב נייד 

פורסם

קודם כל ssd נותן בוסט רציני למחשב. אני חילצתי את המפתח של win מהמחשב היישן. גיביתי את הדברים החשובים על dok . עשיתי התקנה נקייה של win על ה ssd. את הhd הישן הכנסתי לקופסא של ugreen שהופכת את ה hd הפנימי לחיצוני.

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

פורסם
לפני 33 דקות, ANUTKK כתב:

יש ברשותי מחשב נייד דל דגם אינספייר n7100 כבר הרבה שנים

Inspiron

ממליץ שתתקין מערכת הפעלה מחדש על ה SSD. כמו כן, אם עדיין לא, שדרג את הזכרון ל- 8G.

:turn-l:
פורסם

אין ברשותי דיסק התקנה של ווינדוס, כל הקבצים במחשב מגובים בכונן חיצוני .

לא איכפת לי אפילו לפרמט את המחשב רק שיהיה עם ssd האיטיות שלו כבר בלתי נסבלת

פורסם

במידה וחליצת את המפתח מ ה win הישן עי תוכנה צד ג' מורידים מאתר של מיקרוסופט קובץ התקנת win על dok. יש אין סוף מדריכים ברשת

Sent from my SM-G960F using Tapatalk

• תוכן חדש...