Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה יש בעלתי מאזדה 3 מנוע 2000 

שנת 2008 

כשאני קם בבוקר לפני העבודה מתניע תרכב כמה דקות מתחיל בנסיעה

וכשהרכב מגיע להילוך 3 נגרמת עליה גדולה מאוד 

בטורים ומין החלקה/דפיקה כאילו מישהו נכנס בי 

מאחורה הרכב

שמן גיר נבדק ..

תודה רבה למי שיעזור

פורסם

בס"ד
מה הכוונה" שמן גיר נבדק"?, כמות?, צבע?, איך נבדק?
בדקת האם נרשמו תקלות במחשב הרכב?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

שמן גיר נבדק? מה הכוונה? הסתכלת במדיד וזהו? כמה ק"מ הרכב עבר?

במאזדה אין דרישה של היבואן להחליף את שמן הגיר, יכול להיות שהחלפה חלקית של שמן הגיר (את הסוג המתאים תחפש בפורום, דנו בזה בעבר) תקל על הבעיה אבל תיקח בחשבון שהחלפה יכולה גם להרוג את הגיר באופן סופי במידה והוא גוסס.

פורסם

כמו שאמרו שאתה אומר שמן גיר נבדק מה אתה מתכוון?

יש לי את אותו הגיר בפיאסטה (4f27e) מאיך שאני מכיר את ההתנהגות שלו (עם 90 אלף קילומטר ושמן גיר די חדש) בתחילת הנסיעה הוא משלב טיפה יותר לאט אבל תוך דקה או שניים הכל רגיל (שהשמן גיר מתחמם).

קורא לעיתים נדירות שהגיר מתבלבל באיזה הילוך להחליף וזה מרגיש כאילו הוא מסתובב בניוטרל מעלה טורים ואז נכנס בבום אבל נדיר ולא רק בהילוך אחד מסוים.

פורסם
לפני 20 שעות, עידן מלול כתב:

טוב אז ככה יש בעלתי מאזדה 3 מנוע 2000 

שנת 2008 

כשאני קם בבוקר לפני העבודה מתניע תרכב כמה דקות מתחיל בנסיעה

וכשהרכב מגיע להילוך 3 נגרמת עליה גדולה מאוד 

בטורים ומין החלקה/דפיקה כאילו מישהו נכנס בי 

מאחורה הרכב

שמן גיר נבדק ..

תודה רבה למי שיעזור

אתה מתאר תופעה של החלקה וזה אומר שמצמד או בלם כלשהו תוך תיבת הילוכים מאבד לחץ או שחוק ולכן מחליק.

לרוב זה אומר שיש לשפץ את תיבת ההילוכים.

האם זה קורה חד פעמי בנסיעה הראשונה של הבוקר או אחרי שהרכ הרר בחנייה ממושכת או התופעה ממסיכה גם שהמנוע ותיבת ההילוכים הגיעו לטמפ' עבודה? 

האם הרכב נבדק על ידי בעל מקצוע במוסך או מכון גירים אוטומטיים? 

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...