Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Apple car play אלחוטי - פיגו 208 החדשה GT LINE

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, רציתי לדעת אם יש למישהו מושג איך להפעיל apple CarPlay בצורה אלחוטית? הרכב אמור לתמוך בזה כי יש לי את הכפתור הזה בהגה לפקודות קוליות.. משום מה לא יודע למה זה מפעיל רק את סירי.. אשמח לעזרה 

פורסם

יש באליאקספרס מתאמים שמתחברים לusb במקום הטלפון שלך, ואז יהיה לך carplay אלחוטי. תשים לב שאתה צריך אחד לרכבים שיש בהם כארפליי, ולא תוסף למערכות מבוססות אנדרואיד מלא.

הבנתי שיש מוצלחים יותר ופחות, אבל אין לי אייפון אז אין לי ניסיון עם אף אחד מהם. תחפש בגוגל wireless car play adapter ותראה אם אתה מוצא המלצות.

פורסם
לפני 3 שעות, DubelBoom כתב:

יש באליאקספרס מתאמים שמתחברים לusb במקום הטלפון שלך, ואז יהיה לך carplay אלחוטי. תשים לב שאתה צריך אחד לרכבים שיש בהם כארפליי, ולא תוסף למערכות מבוססות אנדרואיד מלא.

הבנתי שיש מוצלחים יותר ופחות, אבל אין לי אייפון אז אין לי ניסיון עם אף אחד מהם. תחפש בגוגל wireless car play adapter ותראה אם אתה מוצא המלצות.

מוסיף לתגובה הזו לאחר שחקרתי את הנושא רבות לפני חודש. המתאם הכי מומלץ הוא cplay2air.

החסרון העיקרי הוא שלוקח למערכת כ-30 עד 60 שניות לעלות, שעבורי זה ה-Deal Breaker ולכן לא הלכתי על זה.

2016 BMW M235i.

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • 7 חודשים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...