Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית אוטומטית עד 15K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1994 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :)

מחפש לקנות רכב עד 15K, עדיף עם מרווח מאחורה לבוסטרים של הילדים. נועד בעיקר לנסיעות בתוך המושב ובאזור, ומדי פעם לטיפולים וטסט (גרים בערבה). 

חייב להיות אוטומטי בשביל שגם אשתי תוכל לנהוג. 

עדיפות לרכב עם מנוע אמין, שיחזיק כמה שיותר זמן. 

עד כה חשבתי על מאזדה 3 אבל קשה למצוא משהו מעבר ל-2009, ואין כאלה עם ק"מ נמוך יחסית. 

מישהו שאני מכיר מוכר סיטרואן C3 פיקאסו דיזל, שנת 2012 ב-10K, אבל ק"מ סביב ה-250. 

מה דעתכם? 

פורסם

רק "מקררים יפניים" יספקו את מבוקשך, כאלו עם גיר אוטו' פלנטרי:

מיצובישי לאנסר קלאסיק עד 2008, לאנסר מנוע 1.5 עד 2011 (צורה אחרת)

ניסן טידה

סובארו אימפרזה עד 08', B3 מ-2008

מקררים קוראניים:

יונדאי I30 מהשנים המוקדמות (אומנם קוראנית אבל מאותו זן)

יונדאי אקסנט (תשים לב לבעלויות הקודמות)

כולן לא כ"כ חסכוניות בדלק אבל אמורות לעשות את העבודה אם טופלו כראוי

פורסם

מאזדה 3 בחלט תתאים אבל רשמת שקשה לך למצוא אז הסקתי שכבר בדקת לגביה...

ברכב ישן המטרה לדעתי היא להשיג רכב משנתון יותר מתקדם.

מאזדה 2 אתה יכול לגרד 2008/2009 ב-15K, תשים לב שמדובר על רכב עם שוק ערני ותצטרך לרדת בשנתון. וכמו כן יש לו שני רמות אבזור: אקטיב ודינמיק. הראשונה מאובזרת בקמצנות עם שתי כריות אויר. היא הרבה יותר זריזה מכל מה שציינתי למעלה.

בסכום הזה אתה יכול לרכוש לאנסר או B3 עם מנועי 1.5 משנת 2011 או אפילו אקסנט 1.6 מ-2012 

פורסם

אתה מפספס קבוצת מכוניות שנותנת תמורה מעולה לכסף, וזה הצרפתיות.  אני במקומך הייתי מחפש לי מגאן 2008-9, או C4 2008-9 שמורות במיוחד, אלו מכוניות מצויינות, מרווחות, נוחות, בטיחותיות ואפילו חסכוניות בדלק.

כשהן שמורות ומטופלות, הן גם אמינות.  ממש (ואני מדבר מניסיון אישי).

חפש לך אחד כזה יד 2 לכל היותר, שהבעלים יכול לתת בידך את ההיסטוריה המלאה שלך, שניראית טוב מכל הבחינות, שלא נגעו במנועים שלהם... הגיר הידוע לשמצה בעצם הוא גיר טוב מאוד, שתורם לחיסכון בדלק ובלאי של הבלמים, ותיקון שלו, ברוב המקרים מסתכם במשהו מעל 1,000 ש"ח ואז יש שקט...

ב- 10,000 ש"ח אתה יכול ל קנות בונבוניירה ממש, ועוד ישאר לך כסף לפיצוחים.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אני פחות בעניין של אופל אחרי שלאחי היה אחת שעשתה בעיות.

אקסנט מצאתי רק סביב 2010 עם ק"מ סביר.

בין האקסנט למאזדה 3, אם הן בשנתונים דומים יחסית, שנה לכאן, שנה לכאן, על מה הייתם הולכים (כמובן תלוי במצב הרכב, בהנחה ששתיהן סבירות)?

מבחינת סיטרואן, ראיתי הרבה אליזה בשנתונים 2012-2013. האם זה דגם סביר מבחינת אמינות מנוע?

וגם - מדובר בגיר רגיל, נכון? לא רובוטי?

פורסם
לפני 11 שעות, דב קרדו כתב:

הייתי מחפש לי מגאן 2008-9, או C4 2008-9 שמורות במיוחד, אלו מכוניות מצויינות, מרווחות, נוחות, בטיחותיות ואפילו חסכוניות בדלק.
כשהן שמורות ומטופלות, הן גם אמינות.  ממש (ואני מדבר מניסיון)
ב- 10,000 ש"ח אתה יכול ל קנות בונבוניירה ממש, ועוד ישאר לך כסף לפיצוחים.

קשה לי להבין איך אפשר לומר c4 ואמינות באותו משפט, לא פגשתי בעלים אחד של רכב כזה שהיה לו שקט מהרכב. 

גם השנתונים שציינת נמכרים ביום טוב מאוד אחרי לא מעט זמן פרסום בלא יותר מ4-5 אלף שח. ואני מאוד אופטימי, ידידה מהעבודה מכרה 08' ב3,000 שח אחרי שהוציאה 10k על תקלות בשנה. 

ממליץ על פוקוס דור שני עד 2011/ מיצובישי לנסר 1.5 משנת 10-11/ קיה פורטה 2010/ יונדאי i30.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אני מתלבט אם ואיך לענות לך.

שים לב - אפשר לקנות רכב מעולה (בטיחותי מאוד, נוח, חסכוני ומרווח) בפחות מ- 10,000 ש"ח, שהחסרונות שלו ידועים (צריך לעשות טיימינג קצת יקר פעם בכמה שנים, אם יש בעיה בגיר צריך להחליף שסתומים... אם המנוע מתחמם צריך לעצור ולפתור את הבעיה (בית תרמוסטט)... = וכל אלה, אם עשית טוב ובזמן, סוגרים לך עניין.
איפה אתה רואה בעיות אמינות - אצל אלה שמספרים סיפורים?  או אולי אצל אלה שנפלו בקנייה עם רכב שחוק וזרוק ואז הלכו למוסכים פח?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

נו, ומה הסיכוי שעשו את זה?

בתקציב הזה אתה תקבל צרות של מישהו אחר, נדיר שזאת תהיה בונבוניירה שטיפלו בה בקפדנות והחליפו סתם כי בא להם

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

יש כאלה מכוניות.  צריך סבלנות ומוצאים - תראה את ה- C4 שלי - החזיקה אותה אישה בעלת אמצעים, טיפלה בה במוסך רשת היבואן בה-כל (מגבים וצמיגים הם התקינו לה, מישלין ומגבים מקוריים של סיטרואן).  יש לי הסטוריה מלאה, האוטו נוסע כמו חדש... בפנים הכל שלם.  יש כאלה ויש אנשים שיודעים למצוא אותם.

פורסם

השאלה היא האם נניח סיטרואן אליז 2014 (בתקווה במצב טוב) עדיפה על נניח יונדאי אקסנט 2010/11, עם קילמוטרז' מעט גבוה. 

פורסם
לפני 3 שעות, דב קרדו כתב:

יש כאלה מכוניות.

יש בהחלט, הבעיה זה למצוא אותם... בדר"כ הן נמכרות לקרובי משפחה או מפה לאוזן

פורסם

גם יפניות כאלה בעיה למצוא, ואלה רכבים יותר זולים לתיקון ופחות רגישים להזנחה מרנו/פז'ו/סיטרואן.

במקרה של מגאן או C4, גם לא נשאר אותן הרבה, שבורות או לא.

עלות תיקון של משהו גדול בד"כ מסתיימת בהשבתה של הרכב.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

גם במקרה של יפנית או קוריאנית עלול תיקון של משהו גדול עלולה להסתיים בהשבתה של הרכב.

לצורך העניין, אם חס וחלילה תיפול במשמרת שלו תקלה בגיר או במנוע, מדובר על הוצאה גדולה מאוד ביחס למחיר הרכב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...