Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול הסרת צלקות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כמה צלקות אקנה על הפנים שאני מעוניין להוריד\לטשטש, מישהו יכול להמליץ על מקום איכותי שמתעסק בדברים האלו? ממה שהבנתי זה  לייזר\מחטים\חומצה.

לא משנה לי כל כך התהליך, רק חשוב לי שזה לא יהיה איזה חאפר שלא יודע מה הוא עושה, ויעשה לי עוד נזק.  האם יש סטנדרט\תעודה כדי לתפעל את המכונות האלה או שזה שוק פרוץ וכל אחד עושה מה שבא לו?

מעדיף מאזור תל אביב.

תודה.

פורסם

בעקרון זה שוק פרוץ.

תפעול של המכונות - בעקרון כל אחד יכול. ממודעות דרושים שראיתי, הם מחפשים בעיקר אנשים עם רקע רפואי.

פורסם
בתאריך 28.11.2020 בשעה 23:42, guya72 כתב:

בעקרון זה שוק פרוץ.

תפעול של המכונות - בעקרון כל אחד יכול. ממודעות דרושים שראיתי, הם מחפשים בעיקר אנשים עם רקע רפואי.

הבנתי..

אם מישהו עדיין מכיר מקום מומלץ אשמח לדעת!

דרך אגב כמה בערך עולה כל סשן? 900-1,200? אם זה שוק פרוץ אני מעדיף לבוא כמה שיותר מוכן מבחינת המחירים.

פורסם

אתה באמת שוקל לשים את הפרצוף שלך בידיים של מישהו (תרתי משמע) שכל הידע שלו זה ללחוץ על כפתור ?

מצטער שאני לא עונה על השאלה שלך, אבל לדעתי טיפול שכולל לייזר וחומצה זה טיפול שצריך להעשות ע"י מומחה, במיוחד אם מדובר על איזור הפנים.

פורסם
לפני שעתיים, Katom כתב:

אתה באמת שוקל לשים את הפרצוף שלך בידיים של מישהו (תרתי משמע) שכל הידע שלו זה ללחוץ על כפתור ?

מצטער שאני לא עונה על השאלה שלך, אבל לדעתי טיפול שכולל לייזר וחומצה זה טיפול שצריך להעשות ע"י מומחה, במיוחד אם מדובר על איזור הפנים.

לא, בגלל זה רשמתי "רק חשוב לי שזה לא יהיה איזה חאפר שלא יודע מה הוא עושה". לא אכפת לי לשלם עוד כמה אלפים בשביל שזה ייעשה בצורה טובה.

פורסם

תתחיל ברופא עור מומחה, בין אם של קופ"ח ובין אם פרטי, ומשם תקבל המלצות / החלטה איך ממשיכים. 

• רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...