Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גטס 2006 לאחר הצפה קטנה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2029 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב,

הרכב שלי (גטס 2006) הוצף שלשום בלילה.

בבוקר היו שלוליות מתחת למושבים הקדמיים ושלוליות גובה 2-3 ס''מ במקום של השטיחונים.

יש לי ביטוח מקיף.

ראיתי מתחת למושבים הקדמיים צינור שרשורי שמתחבר מהמושב לתוך הרצפה שספוגה במים,לאן זה שייך?

האם "מייבשים" את הרכב?מחליפים את הריפוד על הרצפה?

האם יש חיווטים של מערכות בטיחות באזור הרצפה?

תודה מראש.

פורסם

חיווט כרית אויר .
פנה לשמאי , לדעתי המחשב והמנוע לא הוצפו אבל אולי מערכות אחרות שכן ואז בהחלט יש מצב לטוטלוס.
תשאיר חלונות פתוחים כי יקח הרבה זמן ליבש את הרכב וזה יוצר עובש

פורסם

לא מספיק לאוורר את הרכב, מכיוון שהשטיחים ספוגים במים ולא יתייבשו מעצמם.
הפתרון היחיד שימנע עובש וריח עובש הוא פירוק כל הכסאות והשטיחים הרטובים וייבושם בשמש. המון עבודה, אבל אם זה רכב שאתה מתכוון להחזיק, חובה לבצע.

קרה לי לפני הרבה שנים בפיאט פונטו 2001. לא הבחנתי בבעיות חשמליות לאחר מכן.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

פורסם
לפני כשעה, FARM כתב:

לא מספיק לאוורר את הרכב, מכיוון שהשטיחים ספוגים במים ולא יתייבשו מעצמם.
הפתרון היחיד שימנע עובש וריח עובש הוא פירוק כל הכסאות והשטיחים הרטובים וייבושם בשמש. המון עבודה, אבל אם זה רכב שאתה מתכוון להחזיק, חובה לבצע.

קרה לי לפני הרבה שנים בפיאט פונטו 2001. לא הבחנתי בבעיות חשמליות לאחר מכן.

Sent from my Mi A2 Lite using Tapatalk

יש לי מקיף.

הביטוח בד"כ מאשר טיפול ייבוש כזה?

מה סדר גודל עלויות?הבנתי שאם זה חצי ממחירון הרכב אז משביתים.

• תוכן חדש...