Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2040 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתעניין ברכישת סיטרואן C4 פיקאסו/ספייסטורר 2017-2018.

1. האם אפשר למצוא קטלוג (כמו זה שיש בסוכנות היבואן, לא ספר רכב) של הרכב הנ"ל בעבור השנתונים הללו?
ואם כן, היכן?

2. ידוע לי שבמהלך 2018 הרכב עבר מתיחת פנים (ואף השם השתנה מפיקאסו לספייסטורר) והתחלף המנוע (בנזין) מ-1.6 טורבו ל-1.2 טורבו.
האם אחד מהם מומלץ על פני השני?

3. שמתי לב כי ברכבים הללו לוח השעונים לעיתים מסך דיגיטלי (בסגנון שעון קסיו, סליחה על ההקבלה לא מצאתי דוגמא אחרת) ולעיתים מסך דיגיטלי צבעוני.

מישהו יכול לשפוך אור ולהסביר מתי קיים האחד ומתי האחר. (מצורפות תמונות להמחשה)

תודה לעונים.

o1_8_5_06492_20201025121019.jpg

o1_8_5_08005_20200703090701.jpg

פורסם

1. אין לי מושג, ללובינסקי יש משתמש כאן בפורום (@קבוצת לובינסקי), נסה לשאול.

2. ה-1.6 יהיה כמובן חזק יותר, ה-1.2 כנראה אמין יותר (אבל גם ה-1.6, בייחוד המאוחרים שבהם, לא קטסטרופה). למיטב זכרוני ה-1.6 (טרום הספייסטורר) הגיע עם גיר עם 6 הילוכים ואילו הספייסטורר 1.2 הגיע עם גיר 8 הילוכים, אז ההפרש בכח נהיה קצת פחות משמעותי.

3. המסך הצבעוני הגיע בגרסת אקסקלוסיב (המאובזרת יותר), המסך המונוכרומטי בגרסת קומפורט pk (הפשוטה יותר).

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...