Jump to content

almoghzn

  • הודעות

    3
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי almoghzn

  1. היי יש ברשותי יונדאי טוסון 2017 עם מערכת מולטימדיה מקורית (של גיל קאר). לפתע לא שומעים יותר כלום מהרמקולים (לא סאונד של רדיו, מוזיקה דרך בלוטוס, טלפון או וויז. פשוט אין שמע בכלל). אציין שהמערכת (המסך) עובדת בסדר גמור, וויז, בלוטוס, שיחות הכל. פשוט לא שומעים כלום מהרמקולים. ניסיתי כמובן לעשות ריסט למכשיר. קרה למישהו? יש פתרון?
  2. אני מעוניין לרכוש סיטרואן C4 פיקאסו. הייתי אצל לובינסקי טרייד ונמצאה מועמדת אחת לרכישה (שנת 2017 71k ק"מ). 1. מצ"ב הבדיקה של הרכב (שבוצעה לא על ידי אלא על -ידי לובינסקי). איך זה נראה לכם? האם זה נראה תקין או שמא להתרחק? 2. למרות כל החששות מלקנות סיטרואן ובעיות האמינות הרבות שמלוות אותה, חקרתי את הפורום לעומק וראיתי כל אלו בגדול ה"מחלות" של האוטו: משאבת אוריאה מיכל דלק וקניסטר מצערת שסתום ואקום לטורבו + צינורות שרשרת טיימיניג או מותחן שנמתחת/נדפקת מכסה שסתומים משאבת דלק לחץ גבוה ממיר קטליטי האם יש לי דרך לבדוק את מצב הרכב בהתאם למחלות הנ"ל? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לרכוש את הרכב לאחר שה"מחלות" הללו טופלו? (כלומר, הגיוני למשל לדרוש מלובינסקי לסדר את כל זה?) 3. הרכב נמצא בחיפה בעוד אני מפתח-תקווה, לובינסקי-טרייד דורשים תשלום מקדמה על-סך 2000 ש"ח, ובאם אני לא ארצה את הרכב יוחזר לידי 1500 ש"ח. כלומר יש סיכון שאאבד 500 ש"ח אם לא אהיה מעוניין לרכוש את הרכב. ייתכן לתת כסף לפני שאפילו ראיתי את הרכב? נשמע לי מאוד תמוה לקנות משהו מבלי לראות אותו. מה האפשרויות שלי? תודה.
  3. מתעניין ברכישת סיטרואן C4 פיקאסו/ספייסטורר 2017-2018. 1. האם אפשר למצוא קטלוג (כמו זה שיש בסוכנות היבואן, לא ספר רכב) של הרכב הנ"ל בעבור השנתונים הללו? ואם כן, היכן? 2. ידוע לי שבמהלך 2018 הרכב עבר מתיחת פנים (ואף השם השתנה מפיקאסו לספייסטורר) והתחלף המנוע (בנזין) מ-1.6 טורבו ל-1.2 טורבו. האם אחד מהם מומלץ על פני השני? 3. שמתי לב כי ברכבים הללו לוח השעונים לעיתים מסך דיגיטלי (בסגנון שעון קסיו, סליחה על ההקבלה לא מצאתי דוגמא אחרת) ולעיתים מסך דיגיטלי צבעוני. מישהו יכול לשפוך אור ולהסביר מתי קיים האחד ומתי האחר. (מצורפות תמונות להמחשה) תודה לעונים.
×
×
  • תוכן חדש...