Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 746 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר את הצמיג זיטה טולדו?

האם זה זבל סיני ?

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

תודה.

היכן יש אתר המסביר בפשטות מהן הסימנים על הצמיג? אשמח לאתר עם הסבר מפורט.

בברכה

התנגדות של בידוד איננה לינארית ואם המתח השאריתי באזור הזליגה של גוף החימום כשהאפס מחובר נמוך מספיק לא תהיה זליגה משמעותית. כשהאפס מנותק מלוא המתח מופיע בנקודה החלשה ונוצרת פריצה להקפיץ את הפחת.

פורסם

אשמח למידות אפשריות לפיאט דוקאטו 2014

פורסם

שלום. ברצוני להחליף רוחב צמיג בסטרואן DS3 TURBO SPORTCHIK מבציר 2012.

המידה כרגע 205/45R17 הג'אנט ברוחב 7, למיטב הבנתי. אני רוצה לשים 215/45R17. מצאתי ברשת כמה איזכורים שהמידה מאושר אבל אני לא בטוח.

האם הדבר אשפרי ואיך עושים את זה בצורה רשמית?

פורסם

שלום,

אני מעוניין להגדיל אצלי את מידת הצמיגים (סיוויק 99) ל - 195.55.15.

איפה אני יכול לבדוק מה האופסט והרוחב המקסימלי שאפשר להרכיב?

ומה הכוונה ל cente bore?

תודה

פורסם

רוחב החישוק איננו נתון שנבדק בדר"כ במבחן רישוי שנתי או בעת אישור מידה חדשה.

מה שכן נבדק, זה שהגלגלים לא בולטים בכלל/משמעותית מעבר לקו הכנפיים ואולי שאין פגיעה בחלקי מתלה מהצד הפנימי.

שני הדברים חשובים גם עבורך כנהג להימנע מהם כדי לאפשר תנועה מלאה של הגלגלים (בציר אנכי תחת עומס ובציר אופקי בהפניית הגה) ללא פגיעה בחלקי הרכב.

הרוחב המומלץ המירבי עבור צמיגים במידה 205/50R17 הינה "7.5.

שים לב גם לאופסט שיקבע כמה הגלגל שקוע או בולט החוצה (במקור כנראה 50 מ"מ). סטיות של עד כ-10 מ"מ בדר"כ לא גורמות לבעיות.

פורסם

שלום לכולם,

אחרי שעה בשרשור+חיפוש נשארתי עדיין מבולבל...

אני יודע שכבר היו 2 הודעות על ניסאן 98 ו 01.

ברשותי ניסאן אלמרה 99 דגם SLX 1.6.

ב AUTO DATA הגודל שרשום הינו :175/65 R14

(4X100)

רציתי לדעת האם יש אפשרות גם ל15"?

והאם זה יעבור אישור ?

פורסם

היי, ג'טה 2008 TDI TDENDLINE

המידה הקיימת 205/55/16

מה המידה הגדולה ביותר אותה אוכל להרכיב?

225/40/18?

תודה.

Geschmacksmusterschutz