Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2057 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם 

יש לי סקודה סופרב שחורה 2017, ואני מעוניין לעשות פוליש עדין להחזרת הברק לצבע. 

איזה פוליש ידני הייתם ממליצים לצבע הזה? 

ראיתי שיש מוצרים מיוחדים לצבע שחור, אך אינני יודע אם זה הכרחי. למשל המוצר של sonax nano pro polish :

https://www.sonax.co.il/mozrym/typoh-hyzony-msthy-zb-okrom/polys/(location)/12870-polys-ooqs-NANO-PRO-shor

שאלת המשך - יש לי כרגע ווקס של חברת sonax, המהיר High Speed Wax. האם מספיק  לשלב שאחרי הפוחיש, או שכדאי ללכת על משהו יותר איכותי? 

תודה רבה מראש! 

פורסם

כל פוליש למעשה יכול לעשות את העבודה, למרות שמטלי הוא יותר בעייתי.

המוצר שצירפת הוא כולל פוליש עם ווקס קרנובה, כלומר מעבר עם אותו ווקס של סונקס שיש לך, יכול להתאים.

הבעיה שהעמידות לא תהיה כמו אוטם צבע או ציפוי.

פורסם

אין לי נסיון עם המוצר - אבל אני בחיפוש דומה ונתקלתי בביקורות טובות על Turtle Wax 53448 Hybrid Solutions Ceramic Acrylic Black Polish
יש להם גם ווקס שחור תואם מאותה הסדרה. ממה שאני רואה המוצרים האלה לא זמינים בארץ ולא מצאתי דרך ליצירת קשר עם היבואן לבירור צפי. אפשר להזמין מחו"ל אבל כרגע יש מחסור במלאי גם באמאזון

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

פורסם

S40 של חברת SCHOL CONCEPTS ניתן לעשות ברק גבוהה ביותר בשני שלבים

שלב עם פד בינוני ולאחר עם פד פינישׁׁׁׁ כלומר פד ווקס.תראה באינטרנט

זהו פוליש נועד לרכבים שחורים.

מצרף עבודה שלי עם S40,אומנם נכון אני תמיד עובד עם מכונת פוליש אך ניתן לעשות ידני גם.

IMG_8287.jpg

IMG_8285.jpg

IMG_8272.jpg

schleifpasten_s40_anwendung.jpg

• אהבתי 1
פורסם
לפני 10 שעות, someone2 כתב:

שלום לכולם 

יש לי סקודה סופרב שחורה 2017, ואני מעוניין לעשות פוליש עדין להחזרת הברק לצבע. 

איזה פוליש ידני הייתם ממליצים לצבע הזה? 

ראיתי שיש מוצרים מיוחדים לצבע שחור, אך אינני יודע אם זה הכרחי. למשל המוצר של sonax nano pro polish :

רק מחדד ומדגיש; מעבר לבחירת החומר לביצוע העבודה - בלי הפד הנכון ("אפליקטור" או "פד יישום") גם עם החומר הטוב בעולם אתה תקבל 0 תוצאות.

תקפיד על זה.

• רעיון טוב! 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
לפני 18 שעות, איציק נ. כתב:

רק מחדד ומדגיש; מעבר לבחירת החומר לביצוע העבודה - בלי הפד הנכון ("אפליקטור" או "פד יישום") גם עם החומר הטוב בעולם אתה תקבל 0 תוצאות.

תקפיד על זה.

תודה לכולם על התגובות. 

אבדוק איזה מוצרים זמינים בארץ. 

איזה פד יישום אתה ממליץ? שיהיה כמה שיותר קל לעבודה. 

האם הקיטים שקונים שמתחבירם למברגות בטוחים לשימוש או שעדיף לעשות הכל ידני עם אפליקטור? 

תודה 

פורסם
לפני 5 שעות, someone2 כתב:

איזה פד יישום אתה ממליץ? שיהיה כמה שיותר קל לעבודה. 

האם הקיטים שקונים שמתחבירם למברגות בטוחים לשימוש או שעדיף לעשות הכל ידני עם אפליקטור? 

אני עדיין Newbie בכל מה שקשור לזה - אבל לומד מהר.
ממש על ההתחלה (עבדתי עם סט למברגה, וקניתי גם פולישר גדול אבל טרם הגיעו הפדים שהזמנתי עבורו) שמתי לב ששימוש בפד נכון הוא האחראי הראשי ליכולת של החומר שאתה קונה. טווח האחריות של הפד להצלחה עם החומר נע קרוב ל 100%.
בחרת פד פשוט למריחה של חומר וניסית לעשות איתו קומפאונד ? לא תקבל אפילו 10% תוצאה, אלא יותר בכיוון 0% או החמרה במצב הקיים.
@yogev20 ענה לשאלותי באחד השירשורים הקודמים והסביר שיכולת החיתוך של הפד תלויה ברמת החום (חיכוך) שהוא מייצר, לכן יש חשיבות לבחור פד\אפליקטור מתאים למשימה (קומפאונד ? פוליש ? ווקס ?)

@yogev20 ו- @יעקב אלטר בעלי ניסיון בתחום ובטוח יכולים להמליץ על משהו.
בחנות של אבי אלפים יש קטגוריה שלמה של הדברים האלו (פדים ואפליקטורים) - בהתאם למה שאתה עומד לבצע, תבחר את הפד הנכון (שים לב שרשום ליד כל אפליקטור את המטרה שלו: ווקס\פיניש, פוליש עדין, פוליש גס וכד').

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שים לב שאתה עובד עם מכונה אין לך שליטה על עוצמת החימום כי היא מתמקדת על מקום אחד

אחרת יש פוטנציאל לנזק לשכבת הלכה. יש לך אתקן למקדחה אם לא, אתה צריך לקנות ערכה שכוללת מתאם למברגה. 

בלי זה אתה לא יכול לחבר אפליקטור. תשתמש בפד כתום לחיתוך ראשוני, לאחר מכן אפשר לסיים עם אותו פד במעבר שני 

בהפעלת פחות כוח, צריך לדעת את הטכניקה. (ממליץ למי שלא התנסה בפוליש לנקוט במשנה זהירות במיוחד על רכב חדש)

או עם פד פיניש שחור על מנת למקסם את התוצאה רצוי להשתמש בפוליש חיתוך בינוני בהתחלה (לא חיתוך גבוה Compound)

ולסיים עם פוליש פיניש. (לא חובה)

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אצלי קיים כל סוגי פדים של שול 3 אינצ אם אתה צריך,עלות 30ש,זה לפוליש בינוני,קיים גם פד גס ספיידרים אפילו פרווה 3 אינצ,אם לא מצאתה,דבר איתי.

כנו כן לשול קיים סט תואם ל3 ראשים,מצרף תנונה.

בהצלחה.

Scholl_Concepts_3in1_Backing_Plate2__72229.1388873789.jpg

chart_schleifpasten_poliermittel_original.jpg

• תוכן חדש...