Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מבקש עזרה.

בחיפוש אחר רכב 7 מקומות בתקציב עד 90K מצאתי פיקאסו 2017 דיזל ברמת גימור אקסלוסיב עם 80K ק"מ במיחר שנמוך ב5K מהמחירון.  מישהו מכיר את הדגם הנ"ל?? יש המלצות? על מה לשים דגש בבדיקה של רכב מסוג זה??.

(אני די חדש בעסק כי אני שנים הייתי עם רכב חברה.)

תודה לעונים

עריכה אחרונה על ידי eata
פורסם

רכב מעולה, פרט לשתי בעיות:

1. משאבת האוריאה נוטה לשבוק חיים ומצריכה החלפה של כל המיכל במחיר מאוד לא זול (סביב 10K אאל"ט). אם הרכב טופל במוסכי היבואן אפשר בחלק מהמקרים לקבל רצון טוב גם בתום האחריות, אבל כמו כל רצון טוב, זה הימור. חפש שרשור של @save על טיול שהוא עשה לפולין. יש מוסר השכל עם מכסה עם נשם או בלי נשם, אבל אני לא זוכר את הפרטים המלאים במדויק.

2. מסך המולטימדיה הצבעוני נוטה לפתח חורים שחורים, וגם הוא לא זול בכלל (סביב 7K אאל"ט). זו בעיה שלא ראיתי שקורית בדגם הפשוט יותר (קומפורט פק) שבו יש מסך מונוכרומטי.

מעבר לזה, כאמור, רכב נח, חסכוני (יחסית לז'אנר), מרווח מאוד ועם המון תאי אחסון. שים לב שכששני המקומות הבשורה השלישית פתוחים, תא המטען מצטמצם לכלום ושום דבר (כמו ביתר הרכבים בקבוצה).

אלטרנטיבה אפשרית - פריוס פלוס.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

תודה על התשובה.

האם לדעתך הדגם זה מצדיק את המחיר שגבוה ב15 אלף (פלוס מינוס) מהדגם הפשוט יותר?

הרכב עתיד לעשות בממוצע כ25 אק"מ בשנה בעיקר בכבישים בין עירוניים

פורסם

זה הפרש במחירון לוי. זה גם תלוי במצב ובהיסטוריה של הרכב. אין הרבה כאלו ולכן רכב שמור יימכר קרוב למחירון.
כל אחד יחליט לעצמו אם התוספות שוות את זה.

פורסם

מסכים, זו שאלה מאוד אישית. בדגם המאובזר יש בטיחות אקטיבית, חניה אוטומטית ועוד כמה פיצ'פקס. אם זה (והסיכוי שתצטרך להחליף מסך) מצדיקים את ההפרש עבורך, רק אתה יודע.

• אהבתי 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...