Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיקוני צבע לאוטו

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6373 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לתקן שיריטות קטנות או דפיקות שנוצרו עם הדלתות ושגרמו לירידה של הצבע.

לפני זה היה לי צבע של HOLT , כניגשתי לחנות המוכר אמר לי שכבר לא מיבאים את החברה הזאת.

האם מישהו יכול להמליץ לי על חברה אחרת?

מדובר על צבע אפור מטאלי.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

If it's stupid but it works, it isn't stupid.

פורסם

לך לפחח עם צנצנת קטנה, ובקש קצת צבע לפי המספר שלו.

קנה מכחול ממש דק- נקה את האיזור ותעבור לאט על המכחול. ככה גם פחחים עושים...

I30 CW

פורסם

אי אפשר.

צריך להשתמש בה ישר כי היא מתיבשת במגע עם אוויר.

מה שהיה לי באה כבר בשפורפרת ובראש השפורפרת היה מכחול כזה שאיתו צובעים.

If you treat your car like a racing car, then it will develop expensive racing problems

פורסם

היה לי צבע שבא בשפורפת של בערך 50 גרם שנקנה לפני 4 שנים אבל מאז הצבע כבר נגמר וגם האוטו התחלף, ועכשיו החנות שממנה נקנה הצבע כבר לא מביאה צבע של חברה זו או כל חברה אחרת אם כבר.

בגלל שבאזורי מבחר החנויות הוא די מצומצם (יותר נכון עלוב) אז אולי מישהו יודע איפה אפשר לקנות או אולי להזמין דרך האינטרנט.

פורסם

תשובות לחובבי הפח:

כפתמי חלודה-אפשר להוריד עם משחת פוליש גס/עדין, תלוי החומרה.( עדין גם יוריד-מנסיון).

קרא הוראות טוב טוב לפני !!!

ולKO3 - מי אמר לך את השטות בצבע של פחח מתייבש באויר?

רק לידיעתך, אתה יכול להשאיר את הצבע פתוח יום שלם ולהשתמש בו למחרת...

אם אתה לא בטוח-אל תגיד סתם ותטעה אנשים אחרים!

I30 CW

פורסם
תשובות לחובבי הפח:

כפתמי חלודה-אפשר להוריד עם משחת פוליש גס/עדין, תלוי החומרה.( עדין גם יוריד-מנסיון).

קרא הוראות טוב טוב לפני !!!

ולKO3 - מי אמר לך את השטות בצבע של פחח מתייבש באויר?

רק לידיעתך, אתה יכול להשאיר את הצבע פתוח יום שלם ולהשתמש בו למחרת...

אם אתה לא בטוח-אל תגיד סתם ותטעה אנשים אחרים!

התשובה לכתמי חלודה היא אחת ויחידה.

והיא פלסטלינה. לא לא פלסטלינה של ילדים בני חמש אלא כזו שסופגת אליה את הכתמים של החלודה ושאר מריעין בישין. ניתן להשיג בחנויות DIY (למרות שנדיר..) ומכוני שטיפה.

רק שזה עסק קצת יקר..

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לפני זה היה לי צבע של HOLT , כניגשתי לחנות המוכר אמר לי שכבר לא מיבאים את החברה הזאת.

מדובר על צבע אפור מטאלי.

יש לי שאלה אם זה שריטות קטנות או דפיקות שנוצרו עם דלתות אז פוליש יכול לעזור לכסות את כל זה לא?

פורסם
באמת מה עושים , גם לי יש נקודות חלודה ממש קטנות בגג ואני חייב לצבוע לפני שזה יחמיר

הייתי ממליץ לפני הכל, להרים את הגומיות שמכסות את המרזבים.

מקווה שלא תמצא שם הפתעה (מחלה של ה306ים...).

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מדובר על צבע אפור מטאלי.

ביצחק שדה (תל אביב) קיימת חנות גדולה של DUPON וגם חנות נוספת של צבעים בפינת הרחוב. בחנות הפינתית תוכל להשיג צבע לפי קוד הצבע ברכב שלך (בתרסיס או בפחית קטנה) - העלות הינה 50-55 ש"ח. מניסיון עם הצבע מדובר בחומר איכותי וכל שעליך לעשות הוא לרכוש מכחול קטן מאוד ולבצע את התיקונים על משטח נקי ויבש.

נקודות חלודה קטנות ("נמשים") יש להוריד עם פלסטלינה ולסיים עם ווקס להגנה נוספת.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• 5 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...