Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שברולט קרוז

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2128 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני יודע שנפתחו הרבה שרשורים על שברולט קרוז אבל לא מצאתי באף אחד מהם את מה שחיפשתי..

החלטתי שאני רוצה לקנות שברולט קרוז, שמעתי הרבה ביקורות רעות וראיתי כאן גם הרבה ביקורות טובות במיוחד על דגם ספציפי Ltz 2012 האמריקאי אשמח אם מישהו שבאמת מבין יענה לי על כמה שאלות.

1. עד כמה הקוריאני שונה באמת מהאמריקאי ואם הוא יותר איכותי ואמין ?

2.האם בכללי שווה לקנות את הרכב כי יצא לו סתם שם רע בגלל טעות של כמה שנתונים נמוכים (כמו הפורד פוקוס) ?

3. האם חוץ מהLtz 2012 יש עוד דגמים אמריקאים לקרוז ?

תודה רבה ואם אפשר שיענו באמת אנשים שיש להם ניסיון עם הרכב ולא סתם אנשים ששמעו..

פורסם

האם אתה מדבר על גרסה ה1.4 ליטר טורבו ?

הרכב נמכר בארץ בגרבת טורבו וגרסה אטמוספרית שלדעתי נמכרה רק ברמת גימור LS, הגרסה האטמוספרית היתה עם 124 כ״ס וגיר פלנטרי שהיתה כבדה וצמאה בעיקר בגלל נתון מומנט נמוך שהגיע בסל״ד גבוה יחסית, דווקא היא היתה האמינה יותר.

גרסת הטורבו סבלה מהמון מחלות ילדות, מנועים שסודקים בוכנות ושוברים טלטלים (מנוע זהה לזה של האסטרה הטרקס והמוקה), היתה רגישה לחלפים זולים ושמנים לא מקוריים שתרמו למנועים שמחזירים את נשמתם לבורא עוד כשבלוח השעונים היו רק 5 ספרות על הספידומטר. במקביל נרשמו בעיות במערכות קירור, נזילות מים מאזור בית התרמוסטט וצנרת מים רגישה.

כאן בפורום נתקלתי בכמה יחידות (רכבים בעלי מנועי אקוטק של gm)  שהוחלף להם הטורבו במחיר מאוד יקר בטרם עת....

בסך הכול רכב נחמד, היה נחשב מפנק ובהחלט קפיצת מדרגה למשפחתיות

של שברולט בהרבה מובנים אבל גם לא חף מבעיות.

המחיר יחסית נמוך בגלל בעיות שוק שנבעו מבעיות אמינות ולכן הכול עניין של שווי מול כסף...
אם אתה מחפש רכב של להניע ולשכוחצזה לא הרכב בשבילך.

פורסם
לפני 57 דקות, Roycohen1979 כתב:

האם אתה מדבר על גרסה ה1.4 ליטר טורבו ?

הרכב נמכר בארץ בגרבת טורבו וגרסה אטמוספרית שלדעתי נמכרה רק ברמת גימור LS, הגרסה האטמוספרית היתה עם 124 כ״ס וגיר פלנטרי שהיתה כבדה וצמאה בעיקר בגלל נתון מומנט נמוך שהגיע בסל״ד גבוה יחסית, דווקא היא היתה האמינה יותר.

גרסת הטורבו סבלה מהמון מחלות ילדות, מנועים שסודקים בוכנות ושוברים טלטלים (מנוע זהה לזה של האסטרה הטרקס והמוקה), היתה רגישה לחלפים זולים ושמנים לא מקוריים שתרמו למנועים שמחזירים את נשמתם לבורא עוד כשבלוח השעונים היו רק 5 ספרות על הספידומטר. במקביל נרשמו בעיות במערכות קירור, נזילות מים מאזור בית התרמוסטט וצנרת מים רגישה.

כאן בפורום נתקלתי בכמה יחידות (רכבים בעלי מנועי אקוטק של gm)  שהוחלף להם הטורבו במחיר מאוד יקר בטרם עת....

בסך הכול רכב נחמד, היה נחשב מפנק ובהחלט קפיצת מדרגה למשפחתיות

של שברולט בהרבה מובנים אבל גם לא חף מבעיות.

המחיר יחסית נמוך בגלל בעיות שוק שנבעו מבעיות אמינות ולכן הכול עניין של שווי מול כסף...
אם אתה מחפש רכב של להניע ולשכוחצזה לא הרכב בשבילך.

תודה רבה על התשובה.

האמת שאני הייתי בטוח שדווקא הטורבו עם פחות תקלות בגלל שהוא ייצור אמריקאי אבל כנראה שעדיף באמת לא לגעת כמו שאתה אומר

• תוכן חדש...