Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

Android Auto


eran40
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושנה טובה!

התקנתי באוטו שלי(שברולט ספארק) קובץ apk של תוכנת Android Auto שלא יכולתי להוריד מגוגל פליי משום שישראל אינה נמצאת ברשימה המצומצמת של המדינות בהן ניתן להוריד ישר מגוגל פליי.

פניתי לתמיכה העולמית  של גוגל באפליקציות וגם הנציגים שם לא ידעו לתת תשובה מעבר לתשובת נציג שרות.אשמח אם יש פה מישהו שקצת מבין ויוכל לענות על השאלה:

מה זה משנה אם אני גר בארה"ב,שבדיה או כורדיסטאן לצורך הורדה מגוגל פליי? הרי כולם מורידים מאותם השרתים- אז מדוע המיקום הגאוגרפי משנה כל כך במקרה זה?

 

שאלה נוספת-אם האפליקציה אינה זמינה להורדה  מגוגל פליי עבורי,מדוע ניתן לעקוף ולהתקין קובץ apk של התוכנה (שאגב,עובד טוב אך לא מקבל עדכונים)?

 

תודה לעונים.

אריה

פורסם

אנדרואיד מאפשר לך לעשות כמעט הכל, (בשונה מאפל).

ואם פריצה אתה כמעט ולא מוגבל באנדרואיד.

דוגמא:

יש תוכנות דיאגנוסיטה לרכב שאפשר להוריד מהאינטרנט אבל אין בחנות.

אם זה קיים ולא מופיע לך בחנות של גוגל כנראה אין תמיכה במערכת של הרכב שלך, זה מערכת שכמעט ולא מקבלת עדכונים גם ככה.

בכל מקרה אתה מתעסק בשטויות, יש לך אנדרואידאוטו שעובד חלק? מספיק טוב לא?

 

אצלי אני משתמש באפליקציה שקוראים לה זילינק היא קופי של הקארפלי בכל הדברים.

אבל מקבלים אותה כחלק מהמערכות של joying.

 

וזאת אחלה מערכת מתחברת לבד לרכב ופותחת את כל מה שצריך אוטומטית (מתחבר דרך איפון).

 

ותמיד אתה יכול להוריד קובץ מעודכן של קארפלי מהאינטרנט

פורסם

בגדול הם עובדים על גרסה שתתאים לישראל ואז זה גם יופיע בחנות

זה עדיין לא שם כי יש כרגיל בעיה עם העברית, בכל הקטע של הקראת הודעות שמתקבלות תוך כדי נהיגה ועוד....

הבעיה העיקרית היא שישראל לא מספיק גדולה בשביל שזה באמת יעניין מישהו ב google בשביל שהם ישקיעו בזה מאמץ

פורסם

אנדרואיד auto לא שווה כלום כל עוד הם לא מסדרים את בעיית הסאונד שם. איכות הסאונד שיוצאת דרך הandroid auto כלכך מקומפרסת וחסרת באס שפשוט לא כיף לשמוע ככה. ככה שמבחינתי (כמו עוד הרבה אנשים) המערכת לא שווה כלום.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם (נערך)

1. לא נמצא בחנות אפליקציות מסיבה שכבר נאמרו לא פעם - אין תמיכה בפיקוד קולי אך הממשק כן בעיברית מלאה כולל מפות ועוד. כוונה שאתה לא יכול לתת פקודה קולית כמו "חייג לאימא", "נגן לי מדונה" או "כך אותי הביתה". מה שעובד במדינות ושפות שם שם נמצא בחנויות. שוב אתה יכול להוריד את הקובץ התקנה apk כמו שכבר עשית ולהשתמש בשפה שזה מוגדר הטלפון שלך ללא פקודות קוליות בעיברית כמובן. 

אגב היום כל הטלפונים החדשים עם מערכת הפעלה של אנדרויד 10 מגיעות עם Andoid Auto כחלק אינטגרלי ממנה (כמו באייפון Car Play) לכן אין יותר צורך גם ב"קומבינות עם קבצי apk".

2. אני משתמש עם Andoid Auto קרוב ל-4 שנים ולא מוכן לוותר על הנוחות ויכולות של הממשק הזה. בכל רכב שאני הייתי משכיר בחו"ל ביקשתי שיהיה בו אפשרות ממשק של AA ובכל רכב היה לי ממשק שלי בשפה שלי עם כל התחנות רדיו ורשימת playlists שלי ב-Google music זה מאוד נוח שאתה מתרגל ואין צורך להתרגל כל פעם לממשק מולטימדיה של רכב חדש.

3. לגבי איכות שמע של AA לא יודע על איזה בעיות איכות מדובר לפי דעתי מאוד תלוי במקור ממנו אתה מאזין. אם זה spotify חינמי הוא חותך אותך באיכות שמע ל-128mbps לפי דעתי או תחנות רדיו שונות גם עושות את זה לפעמים. אני יכול להגיד שאיכות שמיעה במערכת טובה של קומפוננט, הגברה טובה וסאב נותנות תוצאות לא פחות ממדהימות. אני שומע בעיקר מ-google music היום הם עושים המרה לשירות של youtube music ואין תלונות כלל.

עריכה אחרונה על ידי Johnik
פורסם
לפני 18 שעות, Johnik כתב:

לגבי איכות שמע של AA לא יודע על איזה בעיות איכות מדובר לפי דעתי מאוד תלוי במקור ממנו אתה מאזין. אם זה spotify חינמי הוא חותך אותך באיכות שמע ל-128mbps לפי דעתי או תחנות רדיו שונות גם עושות את זה לפעמים.

זה לא זה. אגב, אני משתמש ב- Tidal (לא חינמי) שאיכות הסאונד שם הרבה יותר גבוהה מספוטיפיי בתשלום (Hi-Fi או FLAC). בכל אופן, יכול להיות שיש אנשים שלא שמים לב לזה. חפש בגוגל "android auto sound quality", תראה את ערימת התלונות שיש על הנושא בכל פורום אפשרי, תבין על מה אני מדבר.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

פורסם

חבר האוזן שלי לא מרגישה הבדל באיכות כאשר אני שומע בין אם זה בבית, באוזניות או ברכב. יש לי ציוד לא הכי גרוע ואני לא צריך חוות דעת של מישהו שכן מרגיש הבדלים. כתבתי את דעתי בלבד על פי נסיון,ידע וחוות דעת שלי על הנושא.

כנראה אני לא אודיופיל שמרגיש הבדלים כאלה שאתה אולי כן. לא רוצה להוכיח לאף אחד כלום. לכן אני חוזר אני לא מרגיש שום הבדלים באיכות בין אם זה יהיה CD, קובץ FLAC מ-USB או אותו קובץ מענן של Google music. 

שכל אחד יחליט והכי טוב יקשיב ויקבל החלטה לבד...

פורסם

אם טוב לך, לבריאות חבר. הלוואי שלא הייתי מרגיש את ההבדל (כמוך) והיית יכול להינות מהAA. אף אחד לא אמר לך לא לשתמש או שזו אופציה גרועה להשתמש בAA. בס"כ אמרתי את דעתי ושמבחינתי הפלטפורמה הזאת לא שווה שקל, כל עוד העניין הזה לא מתוקן מצד גוגל.

לפני כשעה, SlowRide כתב:

לא אכפת לי שמעלים כל הזמן את מחיר הדלק כי אני תמיד מתדלק ב100 שקל 🙂

×
×
  • תוכן חדש...