Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

והפעם, אוף-טופיק קעקועים.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה מופנית למקועקעים של הפורום, אני מחפש המלצות על מקעקעים?

אני מאד אשמח אם אם רק מי שקועקע ע"י אותו מקעקע יענה...

הרבה קעקע, מה...

פורסם
יאקוזה בתחנה מרכזית - מאושר עד הגג , חדר פרטי ושקט , מאוד מאוד מדוייק ומאוד מאוד מקצועי

נ.ב בכלבוטק צילמו במצלמה ניסתרית איך האיש אשר מטפל בך שם

מטריד מינית ילדים

אם אתה רוצה, שווה לנסות,לא? :wink:

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

אז אני אתעלק על הת'רד...גם אני במסגרת הכן גופך לקיץ(לא שאני עושה משהו..אני מספיק חתיך :lol: )אני רוצה לקעקע על עצמי איזה משהו נחמד...שמעתי על מקום טוב ב"סנטר" "סייכו" או משהו כזה??

נראה לי שאני אלך על אלמנה שחורה בתוך קורי עכביש..נחמד לא??

או על האות R עם איזה ציור נחמד.....

אני כבר לא בעליה הגאים של צרפתייה ספורטיבית...

פורסם

לי יש שלושה קעקועים ופירסינג בפיטמה.. את כולם עשיתי ב"סייקו" .

תקבע תור ותבקש שיעבוד עליך בחור בשם אייל.הוא אדם מדהים ברמות הסבלנות והידע שלו.את הקעקוע לפני האחרון לקח 8 שעות לעשות והבן אדם עבד עלי בסבלנות אינסופית ואפילו יצא איתי אח"כ לבירה.אדם מדהים.בשבוע שעבר היתי בסנטר במטרה להתחיל לחשוב על הקעקוע הבא (תקופות בחיים....) ושמחתי לראות שהוא עדיין שם ואפילו מנהל סניף חדש של "סייקו" לא רחוק מהחנות (לא הדוכן!! החנות!!) של "עולם הירחונים".

מומלץ בחום.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

לי יש קעקוע אחד די גדול ופה נסגר הסיפור.

לטעמי האישי יותר מקעקוע אחד מוריד את הערך של הייחוד בקעקוע.

תומר יש לך 3? פששש סחתיין.

עוברת בי צמרמורת לחשוב מה יקרה עם יתלש לך הפירסינג שבפיטמה. :shock:

אגב איך אתה מתכוון להניק?????? :lol::lol::lol::wink::wink:

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

להיפך.

אומרים שזה השחתה של הבשר וכו,אבל אני לא ממש זורק זין.

אני לא מבין אנשים שעושים קעקועים ליופי.סתם ציור מטופש שהוצאת מאלבום...

קעקועים שעושים כקישוט פלצני מחליאים אותי.

אצלי כל קעקוע מסמל משהו.

כשהיתי בן 20 עשיתי אחד קטן.זה היה נחמד.אבל זה היה אידיוטי.סתם לא ידעתי מה לעשות וישבתי כמו הילדים המפגרים עם האלבומים,בחרתי תמונה באורך של 10 סנטימטרים ועשיתי על הרגל.אחרי שבועיים זה כבר נראה לי אידיוטי.

הקעקוע השני זה כבר היה סרט אחר.זה סמל שמסמל משהו אישי עבורי ולכן עשיתי אותו ציבעוני וגדול .זה קעקוע יחסית מסובך-גם בגלל הגודל (20 ס"מ על 20 ס"מ) וגם בגלל שביקשתי אותו במקום כואב (גב תחתון,כולל חוט שידרה-איזה באסה זה כשחוט השידרה מתחיל לרעוד....).זה סמל שנקרא IRON SUN .אני מתכוון לפתח אותו בעתיד מסביב.

השלישי נקרא "REBIRTH" וגם היה חשוב לי שיהיה גדול.זה ציור של אומן שנקרא DEREK HESS.

אם הקעקועים היו ליופי,אני מבין את הקטע של מיצוי וגמרנו,אבל כל עוד הם מסמלים עבורי משהו מעבר לקישוט מטופש ליופי,אני גאה בזה שאני נושא אותם.אמרו לי הרבה דברים על זה,אבל בסה"כ,זה אני,זה מה שאני עברתי וזה מה שמזכיר לי את זה כל פעם שאני עומד מול מראה.זו גם הסיבה שלא עשיתי במקומות בולטים כמו בכתפיים,ירכיים וכו-כי זה לא בשביל להשוויץ בשפת הים.זה משהו אישי שלי.

1henryrollins1.jpg

momnewskinthumb.jpg

1henryrollins1.jpg

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

גם אני החלטתי לקעקע את עצמי בגיל 23 וזה לאחר התלבטויות קשות.

וגם אני בחרתי לעצמי קעקוע צבעוני וגדול יחסית שמסמל משהו אישי בשבילי.

הכי חרא זה יום אחד להתעורר ולהגיד לעצמך "איזה באסה הקעקוע הזה,אני מת להוריד אותו"

הקעקוע שלי נקרא ברמת העיקרון LADY FURTUNE

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

תודה רבה על ריבוי התשובות!

בקשר ליאקוזה, אין שם זכר למקצועיות שלא לדבר על דיוק!, יום אחד ניפגש ואני אראה לך את הקעקוע שעשיתי אצלם על הגב ותראה מהי "מקצועיות" לשמה! אגב אני חייב להסכים עם תומר שגב תחתון ועמוד שדרה הינם מקומות מאד כואבים!

עוד דבר על יאקוזה, הבחור שכולכם ראיתם בכלבוטק שמו איתן, מנהל הרשת, אינו קשור לקעקועים אלה עושה פירסינג..

בקשר לסייקו אני חייב להסכים ששמעתי וראיתי הרבה דברים טובים עליהם/פרי יצירתם.

שאלה נוספת, האם מישהו שמע על בחור ששמו מורנו? אם כן האם הוא מומלץ?

עכשיו, בקשר לסמליות שבקעקוע, את שלי עשיתי כי פשוט רציתי לעשות קעקוע מצאתי ציור שאהבתי ועכשיו הוא על הגב שלי. כשאני חושב על זה אין שום דבר שמסמל בשבילי משהו שאני יכול לתרגם אותו לציור, אני פשוט אוהב קעקועים.

פורסם

יום אחד ניפגש ואני אראה לך את הקעקוע שעשיתי אצלם על הגב ותראה מהי "מקצועיות"

אתה יכול גם להעלות את התמונה לפה, אם עדין יש לך אותה ...

פורסם

יום אחד ניפגש ואני אראה לך את הקעקוע שעשיתי אצלם על הגב ותראה מהי "מקצועיות"

אתה יכול גם להעלות את התמונה לפה, אם עדין יש לך אותה ...

nop, מתה ביחד עם ה-HD שעליו הייתה...

פורסם

אמנם אני עשיתי פירסינג ולא קעקוע אבל יאקוזה הם באמת גרועים, מכל הבחינות.

כשעשיתי את העגיל בגבה לפני שנתיים (הייתי בן 16), אני וחבר שלי סיכמנו שיאקוזה זה המקום האחרון שנלך אליו.

נסענו לסנטר, ניסינו בסייקו ובכל מקום אחר דרשו "אישור מההורים" וכאלה, ממש כולם.

בלית ברירה נסענו לתחנה המרכזית ליאקוזה, הם היו היחידים שהסכימו לעשות לנו במקום.

עשה לי את הפירסינג אחד עם ששיער ארוך שחור כזה, בזמן שהוא תקע את המחט בגבה שלי נפל לו הסוגר הקטן מהיד, מה שהשאיר את המחט תקועה בגבה שלי עוד כמה זמן וסתם כאב מיותר.

בקשר להטרדות, אני משער שזה נכון...

כשהייתי הכיתה ח'-ט', הייתי "פריק" וכל הבנות שהיו איתנו היו מתחרמנות איתם מוצצות להם וכד' כדי שהם יעשו להם בחינם, והם באמת עשו...

גועל נפש

• תוכן חדש...