Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו נכנס באוטו של אבא שלי, הבטיח לשלם מזומן אבל עכשיו התחרט, אחרי זה אמר שישלם בביט ואז גם התחרט והתהפך לגמרי והתעצבן ואמר להפסיק "להטריד" אותו, ושהוא רוצה שהכל יעבור רק דרך הביטוח. 

הוא שלח לנו את הפרטי ביטוח שלו ורוצה שנשלח לו את פרטי הביטוח והרישיון רכב שלנו. 

1. אם נערב את הביטוח זה יכול לגרום לנו נזק  כלשהו, למשל מבחינת העלאת מחיר הפרמיה(למרות שאנחנו לא אשמים בכלל)? 

2. האם לשלוח לו את הפרטים שלנו גם? 

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אם הפוגע אשם, אין שום פגיעה בביטוח עתידי מבחינת פרמיות גבוהות יותר עקב תביעה.

תן לביטוח שלך לעשות את עבודת התביעה, מקווה שיש לו ביטוח צד שלישי/מקיף. 

השאלה מי האשם, כי זה תמיד נתון לנקודת מבט של כל אחד, מלבד פגיעה מאחור. (וכמובן כניסה באור אדום ברמזור ועוד)

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם

הוא צודק. החליט שזה יקר לו ובשביל זה יש לו ביטוח.
בשביל להעביר את הדיווח לחברת ביטוח שלו על האירוע הוא זקוק לפרטים שלכם: מספר רכב, שם חברת ביטוח, מספר פוליסה, שם הנהג, ת.ז. של הנהג, טלפון וכתובת.
אחרי שהוא ידווח חברת הביטוח שלכם תפנה אתכם לתקן את הרכב במוסך שתבחרו.
אתם לא מפעילים את הפוליסה שלכם ואין התייקרות של הפוליסה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 1
פורסם

כמובן שיהיה לכם תעוד שהוא מודה באשמה של הפגיעה..
שיחה מוקלטת או סמס למידה שיחליט גם לשנות את דעתו כי אצלו הפרמייה תעלה לאחר מכן בחידוש הביטוח

• אהבתי 1
פורסם
לפני 20 דקות, yogev20 כתב:

אם הפוגע אשם, אין שום פגיעה בביטוח עתידי מבחינת פרמיות גבוהות יותר עקב תביעה.

תן לביטוח שלך לעשות את עבודת התביעה, מקווה שיש לו ביטוח צד שלישי/מקיף. 

השאלה מי האשם, כי זה תמיד נתון לנקודת מבט של כל אחד, מלבד פגיעה מאחור. (וכמובן כניסה באור אדום ברמזור ועוד)

פגיעה מאחורה 

פורסם

ללא קשר להודעה הראשונה וסליחה על ההתפרצות לשרשור אבל רק באתי להגיד - פגיעה מאחור ממש לא הופכת את הפוגע לאשם מיד. לא נראה לי שאני צריך להתחיל להאריך בסוגי התרחישים האפשריים שפגיעה לאחור היא חלק מהסיטואציה וה"פוגע" כלל אינו אשם. בקיצור - שימו מצלמות.

• אהבתי 1
פורסם

מניח 2000-3000 בערך 

זה הכי מוזר בעולם יום אחד הוא היה הכי נחמד בעולם ושיתף פעולה ויום אחרי התהפך לגמרי, סתם ככה. 

פורסם

קודם גש לברר כמה יעלה תיקון, שפחח יתן הצעת מחיר ועל פי העלות יהיה אפשר לחשוב אם כדי לשכנע את הפוגע לשלם או לפנות לביטוח וזהו. 

• אהבתי 1
פורסם

אתה משלם הרבה כסף בשנה עבור ביטוח ואין סיבה לחפש קיצורי דרך, הפוגע אינו צריך להדאיג אותך אלא את חברת הביטוח שלך דרך הסוכן שלה.

רוב הסיכויים שהאשמה אכן תיפול עליו וכפי שנכתב פה לא תהיה כל השפעה על גובה הפרמיות שלך, ובטח שאין לך סיבה לרוץ אחריו ולשכנע אותו לשלם על נזק שנגרם (כנראה) על ידו

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

כן ולא. הפעלת הפוליסה יכולה לגרור 3 השלכות:

1. תשלום השתתפות עצמית.

2. אבדן הנחת העדר תביעות, כלומר עלית הפרמיה ל-3 השנים הקרובות.

3. במקרה תביעה נוספת בתוך 2-3 שנים עלול להיות בעתיד קושי לרכוש ביטוח.

את שני הסעיפים הראשונים צריך לתמחר לפי תנאי הפוליסה. את השלישי אתה צריך להעריך לעצמך. כמובן שאם אתה משלם מכיסך או תובע את הצד האחר הבעיה לא קיימת.

כלל האצבע שלי הוא שלא כדאי לתבוע את הפוליסה שלך לנזק של פחות מ-5000 ש"ח. אבל, כאמור, זה כלל אצבע ומשתנה לפי תנאי הפוליסה שלך. למשל אם יש לך ביטול השתתפות עצמית הסעיף הראשון לא רלוונטי. 

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

בכל הפעמים שמישהו פגע ברכב שלי, הדבר הראשון שעשיתי היה טלפון לסוכן הביטוח שלי, דיווח על התאונה, ומאותו רגע נתתי לו לטפל בכל. 

בשביל זה אני משלם. 

אם היה משהו שהייתי צריך להשיג כמו לוודא שהפרמיה שלי לא עולה, או לוודא שמכריזים על הרכב אבדן מוחלט כלשהו - דאגתי לציין זאת לסוכן הביטוח. 

זהו. תודה ושלום. נתראה בחידוש הבא. 

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

למה זה אמור לשנות לך איך התיקון על הרכב ישולם?

הפוגע החליט שהוא רוצה לשלם דרך הביטוח? בבקשה. בסופו של דבר הביטוח שלו יתייקר (בהנחה שהוא לא יתחמק מאשמה) ולך זה לא באמת אמור לשנות.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

לחזק את דיסקו - סוכן הביטוח אמור להיות היועץ שלך. לכן אתה מודיע לו - בדגש על כך שמדובר בהודעה ולא בתביעה - ומבקש את המלצותיו. חשוב שהארוע יהיה מתועד, כיוון שהצד השני יכול לתבוע אותך גם בעוד מספר שנים.

הסוכן יוכל לסייע לך בהתנהלות מול הנהג האחר ומול הביטוח שלו.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...