Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהקשר להצעתו של ספריאל - כדאי לשמור את הודאתו של הפוגע.

• אהבתי 1

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיפור ארוך קצר. ניכנס בך מאחור? הוא אשם. תן לביטוח שלך את הפרטים של הביטוח שלו וזהו. מה איכפת לך מהפרמיה שלו?
לך לא יקרה כלום, הןא הבין שהוא אשם וזהו.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

• אהבתי 1

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

תודה, אבל חלק מהאנשים כאן ציינו שיכולות להיות השלכות שליליות למרות שהוא אשם(כמו אבדן העדר תביעות) 

אגב אין לנו ממש סוכן כי אנחנו מבוטחים בביטוח ישיר, זה משנה או שפשוט להתקשר לשירות לקוחות וזה בייסקלי אותו הדבר ? 

פורסם

סתם שאלה, לא יותר פשוט לשאול את כל השאלות האלה בביטוח ישיר

לקבל תמונה אמיתית ולא סתם ניחושים, כי אף אחד לא יודע מה רשום בסעיפי הביטוח שלך. 

לא תמיד פורומים זה המקום הראשון שרצים אליו. 

לשיקולך. 

• אהבתי 1
פורסם

אני לא מבין מה הולכים סחור וסחור. לדעתי קצת שיגעתם את הפוגע ולכן הוא מתחיל לעשות לכם דווקא.
ביקש את הפרטים שלכם בשביל שיוכל לדווח לסוכן שלו. נתתם לו? בלי הפרטים שלכם הוא לא יכול לפתוח אירוע אצל הסוכן שלו.

לכם, יש את הפרטים שלו ( שם שלו, ת.ז., כתובת , שם חברת ביטוח, מספר פוליסה, מספר רכב)?
אם כן, תדווחו על האירוע בביטוח ישיר ותכניסו את הרכב לתיקון.
תתנו צ'ק ל90 יום למוסך וצ'ק ל 90 יום לשמאי שבזמן הזה אתם אמורים לקבל את הכסף של התיקון והשמאי מהביטוח של צד ג'.
לא נראה לי שנפלתם על נוכל, אבל נראה לי שמרוב שאינכם מכירים את התהליך שיגעתם אותו ולעיתים זה מתחיל להיות מציק.
יש לי הרגשה שעדיין לא העברתם לו את הפרטים שלכם, אני צודק?

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• אהבתי 2
פורסם

לא העברנו, חששנו שיעשה בזה שימוש לרעה, במיוחד אחרי שסירב לשלם בניגוד למה שהוסכם, אם הוא רוצה לעשות דווקא למה שנשתף איתו פעולה? 

פורסם

אז איך אתם רוצים שהוא ידווח לחברת הביטוח שלו? איך תקבלו את הכסף בחזרה?

בגלל חששות לא הגיוניים אתם הולכים להפעיל את הפוליסה שלכם? איזה שימוש לרעה יעשה? כל יום יש עשרות תאונות(אם לא מאות) וכולם מחליפים פרטים לצורך דיווח, אז אתם מנסים לשנות את השיטה?

מה תאמרו לשופט שישאל אתכם מדוע לא העברתם את הפרטים לפוגע בכדי שיפתח דיווח בחברת הביטוח?

לגבי מה שסוכם - נתתם לו הצעת מחיר לתיקון , עשה שיקול והחליט שהוא נותן לחברת הביטוח שלו להתעסק עם זה. הגיוני ולגיטימי. בשביל זה הוא עושה ביטוח.

אתם סתם מבזבזים את הזמן. כל עוד לא תעבירו לו את הפרטים אתם לא מתקדמים בנושא. הוא לא יכול לדווח ואתם לא יכולים לתקן.

מסתובבים סביב הזנב של עצמכם.

• רעיון טוב! 3
פורסם

תסלח לי אבל אתם קצת הזויים.

מה זאת אומרת "יעשה שימוש לרעה בפרטים"? אתה חייב להחליף איתו פרטים, אף אחד לא שואל אותך.

איך הביטוח שלו ישלם לך בלי הפרטים שלך?

חוסר הנכונות שלכם לשתף פעולה רק ישחק לרעתכם אם התיק הזה יגיע לביהמ"ש.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)

בביטוח ישיר הנציג הטלפוני שקול לסוכן לצורך עניין זה.

לגבי החלפת פרטים - מוגדרת כהחלפה, כלומר דו כיווני (ויותר, אם מעורבים יותר משני כלי רכב). אין בכך הודאה בשום דבר. 

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אי מתן פרטים זה עבירה. לצורך העניין, כל אחד יכול לטעון מה שהוא רוצה ולבקש ממך פרטים.

חובתך לתת לו פרטים. גם מבלי להוציא הגה מהפה.

גם אם הוא שקרן.

לעניין הזה - יש מצב שהוא לא יעשה שום דבר עם הפרטים ויסחוב זמן. ואולי הוא לא רוצה להתנהל מולך וזאת זכותו המלאה.

אם היית מקליט אותו זה היה יכול לעזור לך.

פורסם

אני בעד כן לחפש פתרון פשוט.

כל פחח יתן לך הערכת עלות לנזק שאולי באמת הוא קטן, שלא מצדיק הפעלה של ביטוח לפוגע.

אם זה המצב, פשוט שלח הודעה לפוגע כי זה הסכום ואם מעוניין לדבר וללבן את העניין אז שיתקשר תוך 24 שעות למשל ואם לא אז פונים לביטוח.

פורסם

זאת הייתה כוונתנו, מיותר לערב את הביטוח ביקשנו סכום קטן ברבע או חצי ממה שהיה עולה דרך הביטוח אבל הבן אדם החליט להתהפך ולעשות דווקא ללא סיבה, היינו הכי נחמדים וסבלנים בעולם. הוא סתם רוצה להקשות. 

פורסם

אתה חייב (ממש, ממש, ממש חייב) להבין שלא כל מי שלא מסכים איתך, או חושב שיש דרך נכונה יותר מזו שאתה מציע, עושה לך "דוקא", מקשה, או כל דבר אחר שיוצא נגדך.

אולי יש לו נזק שיעלה לו לא מעט לתקן? אולי יש לו משהו שגורר גם ירידת ערך? לא תמיד רואים את הנזק בבירור במקום התאונה, יכול להיות שהוא רוצה להפעיל ביטוח בכלל כדי לכסות את הנזק לרכב שלו ואתה בכלל לא מעניין אותו, והנזק שלך נכנס לו באותה השתתפות עצמית ועליית פרמיה.

תן לו את הפרטים שלך, תדווח לביטוח, שים את הרכב במוסך ושכח מהעניין. זה הכי פשוט והכי נח שיכול להיות. למה אתה מתעקש על הדרך המסובכת יותר (והפחות חוקית)? מה יוצא לך מזה? תגיד תודה שיש לו בכלל ביטוח, גם זה לא טריוויאלי נכון להיום.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

קודם כל אני עושה רק מה שחוקי תהיה בטוח, דבר שני כמו שייעצו כאן חלק מהחברים עדיף לא דרך חברת הביטוח, דבר אחרון יכול לגרם גם לנו נזק מסיבות שצוינו כאן כמו אובדן טופס העדר תביעות 

פורסם

אם יש לו גם נזק ברכב זה כבר לא משתלם לו לשלם לך כסף. הנזק שלך + הנזק שלו זה יותר מעליית הפרמיה וההשתתפות העצמית.

את האמת, לשלם על נזק של צד ג' זה משתלם רק אם הרכב שלו לא נפגע ( ובתאונת חזית אחור בדרך כלל רוב הנזק אצל הפוגע).
מציע שתפסיק לחשוב שהוא בא לדפוק אתכם.
הוא עשה חישוב שעדיף לו להפעיל את הביטוח.
זה בכלל לא קשור אליכם.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תוכן חדש...