Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

משפחתית עם VFM טוב ב 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2131 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז המשפחה אמורה להתרחב בסוף השנה מה שאומר שיהיה לנו צפוף באיביזה וכדאי לעבור למשפחתית כרכב שני (שני כסאות בטיחות).

בעלת הרכב נוסעת כ 6,000 ק"מ בשנה אז חסכוניות לא באמת משנה לנו, אבל אמינות כן.

פחות מודאג מכל מיני סטיגמות שהשוק הישראלי נשען עליהן ולכן משפיעות על המחיר ולכן מנסה למצוא את רכב טוב בתקציב הנתון ושנתון 2016 לפחות. אשמח לעזרה.

פורסם

למי שלא מפחד מסטיגמות, C4 פיקאסו קצרה מ-2106 נותנת ערימה מאוד גדולה של value. תצטרך טיפה להתאמץ כדי למצוא אחת בתקציב, אבל לדעתי, בהינתן שאתה הולך לנסוע ממש מעט, אתה יכול להרשות לעצמך לקנות אחת עם ק"מ גבוה יחסית מה שאמור לסגור לך את הפינה הזו.

אופציה אחרת, בלי סטיגמות בכלל תהיה הונדה ג'אז (2015-16). היא אמינה, חסכונית ובטוחה (וגם עם שוק טוב ושמירת ערך לא רעה בכלל) אבל נדירה יותר, הרבה פחות מרווחת וחלשה משמעותית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

נראה לי שהג'אז לא תהיה מרווחת משמעותית מהאיביזה.

הפיקאסו אופציה מעניינת. סופר מרווחת ונוחה למדי.

Today is a great day!

Just like every day...

פורסם (נערך)

תודה רבה,
לגבי הפיקאסו אשתי פחות מחבבת את המראה הוואני ולכן לא חושב שתזרום. הג'אז אכן כנראה לא תהיה שיפור משמעותי מבחינת מקום וסנטרות לפי מה שאני רואה באינטרנט עולות יותר, אולי אנסה למצוא אחת במגרשים.

נתקלתי בחיפושים בדגמים הבאים שעומדים בערך בתקציב:

אופל אסטרה 2017

פורד פוקוס 2016/2017

שברולט קרוז 2017

פולסקוואגן ג'טה 2016

הונדה סיוויק 2016

אשמח לחוות דעת עליהם ממי שיודע, אני יודע שלפוקוס בעבר הייתה בעיית גיר אבל הבנתי שבשנתון הזה כבר לא אמורה להיות רלוונטית.

עריכה אחרונה על ידי danbr
פורסם

אני לא אוהב להיות נודניק, אבל: א. במקרה שזה התפספס, מדובר על הגרסה הקצרה של הפיקאסו (5 מקומות) שנראית קצת פחות מיניוואנית (אבל עדיין לא תזכה בשום פרס יופי) ו-, ב. עשה לעצמך ולאשתך טובה וקח אותה לראות את הפיקאסו מבפנים. זה המקום שבו היא זורחת, לא מבחוץ. אולי היא תשתכנע.

לגבי הרשימה:

הפוקוס די צפופה במושב האחורי, וגם בתא המטען אם לא מדובר על סטיישן. הגיר מצויין, אבל יש שמועות על המנוע.

אסטרה בכזה מחיר ובכזה שנתון תמצא כנראה רק סדאן מהדגם הקודם. לא מאוד מוצלחת משום בחינה, גם האמינות לא בשמיים (בעיקר ב-1.4 טורבו). הקרוז "נהנית" מאותם מכלולים של האסטרה הקודמת.

את הג'טה אני לא מכיר, אבל היא מגיעה עם ה-DSG7 הרובוטי שהוא לא נוראי, אבל עלול לעלות בתחזוקה לא זולה, בטח בנסיעה שהיא כנראה עירונית ברובה.

הסיוויק תהיה הבחירה הכי מוצלחת פה.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

אני מסכים איתך

פורסם

אנסה לבדוק את התגובה שלה לפנים הרכב :)

לגבי האסטרה/קרוז, לפי מה שאני קורא מדובר בגרסאות חדשות ב 2017 (אמנם גם 1.4 טורבו אבל אחר?)

אלו דוגמאות:

https://www.avis.co.il/מכירת-רכב/חיפוש-כלי-רכב/פרטי-רכב-למכירה/?carNumber=3525655

https://www.shlomo.co.il/car/car_sale/55287/אופל-אסטרה/

האם אתה יודע משהו על הדגמים האלו?

ה DSG ספציפית פחות מפחיד אותי כפי שציינתי נוהגת כרגע על איביזה עם אותו הגיר ללא שום בעיה כבר 4 שנים, אני מניח שהסיוויק אכן הכי אמינה אבל אני יורד בשנה בשבילה מול האחרות על כן חשוב לי לבדוק גם את שאר האופציות.

פורסם

עוד אופציה ששווה לשקול - פיג׳ו 308/סטיישן.
למעט הרצועה הבעייתית אין בעיות עד כמה שידוע לי וניתן לקבל שנתון גבוה יחסית במחיר נמוך בגלל שמירת הערך בארץ הקודש.

• רעיון טוב! 1
פורסם

קרוז ואסטרה חדשות - מעניין, רכבים טובים יותר מהדור הקודם, אבל שניהם די נדירים (בייחוד הקרוז), אני לא מכיר ולא יודע אם יש כבר בעיות ידועות.

• מעניין 1

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...