Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2157 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני אשמח להתייעצות לגבי קניית רכב יד 2

חשוב לי רכב חסכוני, שלא כל כך יקר לתקן אותו ואמין על הכביש. וכמובן נוסע מהר:) 

אני מתלבטת בין טויוטה אייגו/ יאריס

בין סוזוקי סוויפט/ ספלאש

סיאט איביזה

אשמח לעצות תודה רבה!! 

פורסם

מה התקציב? 

בעיקרון, סוויפט היא הפשרה הטובה ביותר לצרכים שרשמת. 

היא אמינה מאוד, חסכונית בדלק ובהוצאות וגם די זריזה. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

לדעתי היאריס יותר תתאים, הסוויפט משנת 2011 הגיעה עם מנוע 1250 שאמנם חסכוני יותר אך עם ביצועים חלשים.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

הבעיה שמחירי היאריס הזויים. 

לכן המלצתי על הסוזוקי. 

בעבר:205 1400 95׳, אקסנט 00׳,לאנסר 04׳,סוזוקי קרוסאובר 14'

kia sportage 2000 top '17

היום corolla cross 2022

פורסם

ידני או אוטומט?

תקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האייגו מכונית מיני, בעוד שהאיביזה, היאריס והסוויפט מכוניות סופר מיני והספלאש איפשהו באמצע (בין מיני לסופר מיני).

כדאי להגדיר תקציב, דרישות ואופי נסיעות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תודה רבה רבה על ההמלצות 

חשוב לי שהרכב יהיה חזק ומהיר ושהיו ביצועים טובים לצד ההוצאות של דלק ותיקונים.

לגבי גיר שניהם אין בעיה, עדיפות לאוטומט.

ולגן מחיר בערך 30-40 שח 

אז נסיעות יחסית ארוכות עדות לרכב קטן יותר וחסכוני יותר 

פורסם

איביזה בעלת ביצועים עדיפים משמעותית משאר הרכבים תודות למנוע טורבו, אל הגיר הרובוטי פחות אמין.

לדעתי סוויפט(בטיחותית יותר) או ספלאש פשרות טובות, בין האייגו שהוא חלשה ובעלת תיבה רובוטית לא נעימה לבין האיביזה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אופי הנסיעות בעיקר עירוני או בינעירוני? מה זה נסיעות ארוכות?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

שברולט ספארק מ2016+ גם יכולה להתאים ונכנסת בתקציב.

אמינה, זריזה וחסכונית.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם

אם רוב הנסועה בינעירונית הייתי בוחר באיביזה, עם מנוע הטורבו שלה (בין אם זה 1.2 ובין אם זה 1.0) היא תתן ביצועים הרבה יותר טובים מיאריס, סוויפט או ספלאש ובוודאי ביחס לאייגו.

פורסם

אני חושב שלאופי הנסועה שלך (בין-עירוני) כדאי לשקול כיוון אחר לגמרי.

משפחתית + דיזל + ידנית.

למשפחתיות יש היתרון גדול בהשוואה לרכבי סופרמיני ומיני בנסיעה בין עירונית הן שקטות יותר ורובן גם יציבות יותר מנוע הדיזל בנוסף יכול להוציא צריכת דלק הרבה יותר טובה ממנוע בנזין (מעל ל20 ק"מ לליטר) ולהיות חזק בו זמנית.

אפשר לנסות לחפש גם משפחתית דיזל אוטומטית אבל רובן מגיעות עם גיר רובוטי דו מצמדי שכנראה יצתרך שיפוץ במשך חייו או עם גיר רובוטי חד מצמדי שאמין יותר אך לא כול כך נעים לנסיעה.

פורסם

אם ככה הייתי בודק אופציה של השכרה למשל.

קחי בחשבון שאת קונה רכב שתהיה לו ירידת ערך, טסט או טיפול או לחילופין כשתמכרי רכב מועד הטסט/טיפול יגיע ותצטרכי להוריד במחיר.

• תוכן חדש...