Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאו 2020 גיר רובוטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אז אחרי התלבטויות בין הקליאו לקורסה הגעתי למסקנה שאין מושלם.

אהבתי יותר את הקליאו מבחינה פנימית רק שהיא מגיעה בלי בקרת שיוט אדפטיבית ועם גיר רובוטי דו מצמדי.

והקורסה מגיעה עם בקרת שיוט אדפטיבית וגם עם גיר אוטומטי רגיל אבל פחות אהבתי את הבפנוכו (מערכת מולטימדיה, בקרי שליטה של המזגן, חומרים, לוח מחוונים - בכל אלה אני מעדיף את הקליאו).

הקליאו יותר מדברת אליי נטו בגלל העיצוב הפנימי ואיכות החומרים כמו שאמרתי מקודם ואני יכול לחיות בלי הבקרת שיוט האדפטיבית אבל ממש מפחיד אותי הגיר הרובוטי.

קראתי עליו המון, יש הרבה ביקורות שאומרות שהוא יכול להתקלקל גם אחרי 20 אלף קילומטר ואפילו פחות, ולהחליף אותו יכול להגיע ל7000 שקל. מצד שני לחלק מהאנשים אין בעיות בכלל.

מי יכול להרגיע אותי בנושא ?

עריכה אחרונה על ידי osos9
פורסם (נערך)

אני יכול להרגיע אותך שאין גיר רציף בקורסה אלא אוטומטי רגיל. 

הגיר בקליאו הנוכחית הוא לא אותו הגיר כמו בקליאו היוצאת, כאן למיטב הבנתי מדובר בגיר רטוב בעל שבעה הילוכים לעומת גיר רובוטי כפול מצמדים יבש עם שישה הילוכים, ולכן מה שקראת לא רלוונטי.

יש גם את הפשרה החדשה באמצע, אם אתה מתפשר על רמת גימור, יש קליאו עם מנוע ליטר טורבו וגיר רציף. 

עריכה אחרונה על ידי yoav911gt2
פורסם

לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

אני יכול להרגיע אותך שאין גיר רציף בקורסה אלא אוטומטי רגיל. 

הגיר בקליאו הנוכחית הוא לא אותו הגיר כמו בקליאו היוצאת, כאן למיטב הבנתי מדובר בגיר רטוב בעל שבעה הילוכים.

נכון סליחה, זה אוטומטי רגיל בקורסה.

אז גיר רטוב בעל 7 הילוכים, היית ממליץ ללכת על הקליאו ?

פורסם

עד כה לא שמעתי על תקלות בגיר הזה ( מצד שני לא יודע כמה מכוניות נמכרו איתו). מצד שני הוא עדיין חדש יחסית ( שנתיים לפחות אם אני לא טועה). אין לי המלצה חד משמעית. גם אני העדפתי את הקליאו על הקורסה מבפנים, גם ברמות הגימור הפשוטות. 

פורסם
לפני 1 דקה, yoav911gt2 כתב:

עד כה לא שמעתי על תקלות בגיר הזה ( מצד שני לא יודע כמה מכוניות נמכרו איתו). מצד שני הוא עדיין חדש יחסית ( שנתיים לפחות אם אני לא טועה). אין לי המלצה חד משמעית. גם אני העדפתי את הקליאו על הקורסה מבפנים, גם ברמות הגימור הפשוטות. 

קודם כל אני מופתע שיש רמת גימור חדשה, אני כבר כמעט חודש חורש על כל הדגמים אז נראה לי רק בימים האחרונים הוסיפו.

עדיין הrs line מדברת אליי יותר מהzen החדש

אתה קנית גם את הקליאו או שבלי קשר אמרת שהעדפת אותה על הקורסה ?

• תוכן חדש...