Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיימינג ב pt criuser

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2144 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי קרייזלר pt cruiser ישן.

בספר רכב רשום לעשות טיימינג כל 192000 ק''מ.

יש לי עוד הרבה מאוד עד אז.

מצד שני הרכב בן 12.

האם יש תקופת זמן שאחריה חייבים לעשות טיימינג גם אם לא מגיעים לק''מ הנ''ל?

פורסם

מאיזו שנה הרכב?

בדגם שלפני מתיחת הפנים, החלפת רצועת תזמון ע"פ ספר הרכב היא כל 120 אלף מייל (כמו שכתבת). בדגם שלאחר מתיחת הפנים, ההחלפה היא כל 60-80 אלף מייל (96-128 אלף ק"מ). כמה ק"מ עבר הרכב?

פורסם (נערך)

רצועת גומי יכולה להחזיק כול כך הרבה קמ ללא הגבלת זמן?

אצלי ברכב (Q3) היצרן גם הגדיר 120 אלף ק"מ ללא הגבלת זמן, אבל רוב המוסכים הפרטים שפניתי אליהם (רון, אנרגי) אמרו לי שצריך להחליף אחרי 5 שנים, והיו הרבה מקרים שהרצועה לא החזיקה מעבר לכך.

עריכה אחרונה על ידי דניאל1983
פורסם

תודה לעונים. הרכב משנת 2007 ועשה 92000 ק''מ.

התקשרתי למוסך הראשי והם ענו לי שלפי אתר היצרן צריך לעשות טיימינג אחרי 170000 ק''מ ושאין הגבלת זמן (בניגוד לטיפולים אחרים שמוגדרים לק''מ או הגבלת זמן)

• תוכן חדש...