Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audi A1 2014 Vs Audi a1 2015-2018

RonRon
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ושבת שלום!

אני מתלבט מאוד לגבי הרכב אאודי A1- אשמח לדעת את דעתכם לגבי הרכב, ובנוסף לשאול

האם ידוע על הבדלים מהותיים במנוע בין 2014 ל2015 (לאחר מתיחת הפנים)? אני יודע שבהגדרה זה 5 סמק הבדל+ 3 כוחות סוס, ושמתיחת הפנים בסוף זה 3 ס"מ הבדל- 

בפועל החדש נראה הרבה יותר טוב.

האם ידוע לגבי פאקים במנוע הישן (עד 2014) או חסרונות יתרונות במנוע החדש? האם שווה להשקיע את העוד כמה אלפים ולקנות החל מ2015?

בנוסף לגבי הRECALL שהיה ב2016- האם כל הרכבים נשלחו להחלפת גיר? או ייתכן שרק בחלק מהם היה פאק? האם בסופו של דבר להחליף גיר לרכב קיים זה חסרון ועלול ליצור תקלות? או דווקא להתייחס לזה כיתרון כי אחרי הכל זה גיר חדש?

מתנצל על השאלות הרבות ותודה רבה מראש

שבת שלום שוב

פורסם

הריקול שהיה ב 2016 היה כי הריקול הקודם פג תוקפו רק שהבעיות המשיכו.

שחיקת מצמדים מוגברת. יש ויכוח תיאולוגי האם יש בעיה עם המצמדים גם כיום.

אין דבר כזה גיר חדש. היו הרבה רויזיות של הגיר . חלקן מוצלחות יותר , חלקן פחות .היו גם אלה שהוחלפו להם מצמדים , בלא מעט מקרים , מצאו את עצמם נאלצים להחליף פעם שניה על חשבונם אחרי כמה שנים. אין פה תעודת ביטוח.

פורסם

בבעלותי A1 2012, הדגם עם המנוע הישן יותר 122 כ״ס.

על פניו לפי מה שקראתי ומהחוויה שלי עד כה המנוע אמין, אם אני לא טועה הדגם שהחליף אותו מצוייד ברצועת טיימינג ולא שרשרת.

השרשרת עשויה להזדקק להחלפת מותחן לעיתים.

אני לא יודע מה המצב במנוע ה-125 כ״ס.

במקומך הייתי מתמקד בעיקר בלמצוא רכב כמה שיותר שמור וברמת אבזור גבוהה כמה שיותר. הדגמים הפשוטים (כמו שלי) מגיעים מצויידים בקמצנות, הדגם המפואר Style מוסיף דברים נחמדים שמשדרגים את החוויה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

MINI Countryman SD F60 | Land Rover Discovery TD5
Lexus CT200h | Audi A1 1.4 TFSI Manual | Citroen C4 eHDI | VW Golf MK4 1.6 Manual

פורסם
לפני 26 דקות, ordanltd1 כתב:

לא הבנתי מה הכוונה שרשרת. סליחה על בורותי לא מבין בזה מאוד

לפני 1 שעה, shakedi כתב:

בבעלותי A1 2012, הדגם עם המנוע הישן יותר 122 כ״ס.

על פניו לפי מה שקראתי ומהחוויה שלי עד כה המנוע אמין, אם אני לא טועה הדגם שהחליף אותו מצוייד ברצועת טיימינג ולא שרשרת.

השרשרת עשויה להזדקק להחלפת מותחן לעיתים.

אני לא יודע מה המצב במנוע ה-125 כ״ס.

במקומך הייתי מתמקד בעיקר בלמצוא רכב כמה שיותר שמור וברמת אבזור גבוהה כמה שיותר. הדגמים הפשוטים (כמו שלי) מגיעים מצויידים בקמצנות, הדגם המפואר Style מוסיף דברים נחמדים שמשדרגים את החוויה.

אהלן תודה על התגובה- מה זה רצועת טיימינג ומה שרשרת? תודה ושבת שלום

לפני 1 שעה, save כתב:

הריקול שהיה ב 2016 היה כי הריקול הקודם פג תוקפו רק שהבעיות המשיכו.

שחיקת מצמדים מוגברת. יש ויכוח תיאולוגי האם יש בעיה עם המצמדים גם כיום.

אין דבר כזה גיר חדש. היו הרבה רויזיות של הגיר . חלקן מוצלחות יותר , חלקן פחות .היו גם אלה שהוחלפו להם מצמדים , בלא מעט מקרים , מצאו את עצמם נאלצים להחליף פעם שניה על חשבונם אחרי כמה שנים. אין פה תעודת ביטוח.

תודה רבה שבת שלום!

פורסם

זה רכיב בתוך המנוע שאחראי לפעולתו התקינה . לפעמים זו שרשרת ולפעמים זו רצועת גומי . תלוי בדגם מנוע. תחשוב על שרשרת של אופניים רק מוסתרת .

• תוכן חדש...