Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2181 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מבקש ייעוץ לאופציות של מספר רכבים לרכישת רכב יד שנייה בשביל אבא שלי. הוא בן 70 וגר לבד. אציין שיש לו עדיפות לרכבים היפניים והקוריאנים בגלל שהם נחשבים לאמינים וחלפים יחסית זולים.

אלה הפרמטרים של הרכב שהוא מחפש:

תקציב: 30k אבל אם ימצא רכב טוב ושווה שיעלה קצת יותר מהתקציב,  לא תהיה לו בעיה להוסיף עוד כמה אלפים.

תיבת הילוכים: אוטומט

מספר אנשים ברכב: רוב הזמן הרכב ישמש רק אותו, אבל לפעמים יש לו נסיעות לאחותי שיש לה 3 ילדים קטנים ויצטרך כנראה לפעמים להסיע אותם לכל מיני מקומות. אז יכול להיות שבגלל זה עדיף לו רכב יותר בכיוון של המשפחתי?

שימושים ברכב: לפעמים כמו שרשמתי יהיה לו נסיעות לאחותי שזה מרחק הלוך וחזור ביחד של 45 ק"מ.יכול להיות לו עוד נסיעות קצרות כאלה ואחרות ברדיוס של בערך 10 ק"מ מהבית שלו. לא אמור להיות לו בכללי הרבה נסיעות.

תודה רבה.

פורסם

3 ילדים קטנים שיושבים על בוסטרים או שיושבים על המושב של הרכב?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם (נערך)

סוזוקי SX4 מתאים לדרישות, יחסית גבוה ואמין מאד.

הבעיה היחידה שאני רואה בו כרגע היא עניין 3 הילדים, ולכן כדאי לקבל מידע על הסעת ילדים. העניין הוא שמעט משפחתיות באמת יוכלו להכיל 3 מושבי בטיחות מאחור, ול-SX4 אין אפשרות ביטול כרית האויר הימנית.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
בתאריך 28.6.2020 בשעה 11:16, dorsht כתב:

3 ילדים קטנים שיושבים על בוסטרים או שיושבים על המושב של הרכב?

כן 3 ילדים קטנים בני שנתיים וחצי שיושבים על בוסטרים. אני רוצה להדגיש שהוא לא ייקח אותם באוטו לעיתים קרובות, אבל יוכל להיות מצבים מסויימים שהוא יצטרך להסיע אותם כי לאחותי ובעלה אין רכב. סה"כ הרכב אמור לשמש אותו והוא רוצה לקנות כי עד עכשיו היה לו רכב מהעבודה והוא מסיים לעבוד שם עוד שבוע. עוד רכבים מומלצים?

תודה רבה.

פורסם

שלושה ילדים בני שנתיים וחצי?

רכב משפחתי יפני לא יקר ויחסית מרווח מאחורה - מיצובישי לנסר.
אבל זה לא רכב עם ישיבה גבוהה ( אין לי מידע לגבי מצב פיזי של הנהג והאם קיימת העדפה לרכב מוגבה).

ל 3 מושבי בטיחות אפשר למצוא אולי רנו סניק בנזין 5 מקומות 2000 סמ"ק, 2012-2013 ייכנסו לתקציב.
בדגם הזה מנוע וגיר של ניסאן .

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 10 דקות, vladclar כתב:

שלושה ילדים בני שנתיים וחצי?

כן יש לאחותי שלישייה...

אז ככה, דיברתי איתו עכשיו ויש צמצום בסוגי הרכבים שהוא מחפש. הוא לא רוצה אירופאיות. יפניות הוא טוען שהן יקרות. הוא רוצה המלצות על הקוריאניות. האם יש רכבים קוריאנים אמינים עם צריכת דלק טובה שיענו על הדרישות שלו?

תודה רבה.

פורסם

בני שנתיים וחצי צריכים שלושה מושבי בטיחות מלאים, לא בוסטרים, לפחות עד גיל 3 ( אולי יותר, תלוי בגודל פיזי שלהם ).

אני בספק ששלושה מושבים כאלה ייכנסו לרכב משפחתי.

וזה לא נכון שכל רכבים יפניים יקרים - לנסר הדור החדש נסחר במחירים יותר נמוכים מאשר יונדאי i35 מאותו השנתון.

רכב קוריאני משפחתי שאולי יתאים - קיה פורטה.

אבל אני בספק בגלל 3 מושבי בטיחות.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

Vladclar כן הם יושבים על מושבי בטיחות מלאים.

איך היונדאי i30 וi35? קיה סיד?

תודה

עריכה אחרונה על ידי iftah20
פורסם

רכבים טובים, כולם.

אבל המושב בשורה השניה לא מתאים לשלושה כסאות בטיחות גדולים, באף אחד מהרכבים המשפחתיים ( וגם ברוב רכבי מנהלים ).

לכן למשימה הזאת צריך מיני וואן עם חלוקה לשלושה מושבים נפרדים מאחורה.

פורסם
Just now, vladclar כתב:

באף אחד מהרכבים המשפחתיים

למעט רנו פלואנס ואוקטביה, שהם מאוד רחבות ומרווחות מבפנים שפות"ש לא רוצה.

משתדל לעזור

פורסם

גם לא.

לפחות אחד צריך להיות בוסטר הגבהה, כדי להעמיד אותו באמצע.

רנו סניק/ גרנד סניק, טויוטה ורסו, סיטרואן פיקאסו - אלה המתאימים.

ורסו הרבה מעל התקציב, לסיטרואן בתקציב הזה יש המון בעיות אמינות.

לכן רק רנו אופציה ראוייה ( עם מנוע בנזין 2.0 וגיר רציף שיש אותם גם בקשקאי ).

פורסם

הי, מה אומרים על הרכבים מאזדה 3 ומאזדה 6? יכולים לענות על הדרישות של אבא שלי?

תודה על התגובות.

פורסם

שינסה לשבת בהן. לפחות ה-3 דור שני (אני מניח שאתה מדבר עליו) נמוך וצפוף. גם הספסל האחורי צפוף ולא נוח.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...