Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, אני מוכר את הרכב שלי ויש לי קונה שממש רוצה אותו אבל לא יכול לשלם לי את כל הסכום במכה אז הוא רוצה לשלם 50 אחוז במזומן במעמד העברת הבעלות, ואת היתרה ב2 תשלומים בחודשיים הבאים

לי אין בעיה מבחינת הזמנים, אני לא לחוץ לסכום באותו רגע, אבל כן יש לי בעיה כי זה אדם שאיני מכיר כלל, האם יש דרך מלבד זכרון דברים לוודא שאכן הכל ישולם בזמן? 

הייתם בכלל הולכים על זה? 

פורסם
לפני 2 דקות, סלע כתב:

אין בעייה.

תעשו העברת בעלות ותמסור את הרכב רק לאחר פרעון התשלום האחרון.

אם זה היה כל כך פשוט לא הייתי שואל 🤣

פורסם

השאלה היא מה אתה עושה אם הוא לא משלם אחרי התשלום הראשון?

מתי אתה מעביר לו בעלות?

מתי אתה מוסר לו את הרכב לשימושו?

מה קורה אם הרכב עובר תאונה ומושבת לאחר התשלום הראשוני? הוא יגיד לך 'אין לי כסף'. מה תעשה? 

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

גם אני כבר מנסה למכור שבועיים וכל הזמן באים לי אנשים, רואים את האוטו, מרוצים ממנו, ואז מסתבר שעוד אין להם את כל הכסף..

פורסם

לא הייתי עושה את זה בחיים. זה נשמע מאוד חשוד:

1. הוא יכול לקחת הלוואה ולהחזיר לבנק בחודשיים הקרובים בדיוק כפי שהתכוון להעביר אליך. אם הבנק לא מוכן לתת לו הלוואה זה סימן אזהרה גם עבורך...

2. אין לך שום ערובה שהוא באמת יחזיר לך, גם אם חתמתם על כך. תוכל למצוא את עצמך רודף אחריו בתביעות במשך שנים, וגם אז לא לקבל את כל הכסף חזרה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

אל תיגרר ואל  תנסה לפתור בעיות כלכליות של אחרים. אם אין לו שיקח הלוואה במקום אחר. זה קלאסיקה של עוקץ .  יש ים של סיפורים על דברים דומים בכל תחום, תשלום ראשון במזומן והשאר על הקרח בשלל תרוצים. 

הוא "פונה ללב שלך" מכיר את הקטע של פילוס בארץ נהדרת? 

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 21 דקות, סלע כתב:

אין בעייה.

תעשו העברת בעלות ותמסור את הרכב רק לאחר פרעון התשלום האחרון.

התשובה הקבועה שלי לכל המציעים לשלם בתשלומים.

"אין בעיה, גם פרוס לכמה שאתה רוצה, אבל אתה לוקח אחרי התשלום האחרון"

• רעיון טוב! 1

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם
לפני 17 דקות, matanff כתב:

אם זה היה כל כך פשוט לא הייתי שואל 🤣

זה מאוד פשוט.

גמר תשלום=העברת בעלות וקבלת הרכב.

לא דקה לפני כן, אלא אם אתה לוקח בחשבון שהכסף היחידי שתקבל הוא חצי הסכום במזומן.

לא הבנתי, אתה לחוץ למכור עד כדי כך?

• רעיון טוב! 1

סלע

פורסם

ממש לא לחוץ, סתם רציתי לבוא לקראת הבחור. 

הבנתי אתכם והחכמתי, האמת אני לא מאמין שחשבתי בכלל שזו אופציה. 

תודה לכם

• אהבתי 1

פורסם

אתה לא בנק. הבנק נותן הלוואות, דואג לבטוחות, גובה רבית שבין השאר מגלמת את הסיכון שחלק מההלוואות לא יוחזר.

למכור את הרכב התשלומים זה בעצם לתת הלוואה, בלי שום ערבון לפרעונה. אין בעיה אם מדובר בילדים שלך, אולי קרובים אחרים מדרגה ראשונה. אבל אדם זר? שיחפש מקור אחר לכסף.

• רעיון טוב! 2
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא הייתי לוקח את הסיכון הזה כאדם פרטי משתי סיבות:

1. אני יכול למכור למישהו אחר באותו הסכום או קרוב לכך, עם הרבה פחות בלאגן.

2. כמו שכבר ציינו פה, בשביל זה יש גורמי צד שלישי כמו בנקים וחברות מימון שיש להם האמצעים לממן, להבטיח ערבות ולאכוף אותה במקרה שהקונה נעלם לך/מסרב לשלם. לי בתור בנאדם פרטי אין שום סיבה בעולם להיכנס לפינה הזו אם אני לא מתפרנס ממנה. על אחת כמה וכמה, אם מגיע אלי אדם שדה-פאקטו מבקש ממני הלוואה לפני שהלך אל הבנק או אחרי שסורב על ידו.

• תוכן חדש...