Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשמלי 100%

PASHUT
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2170 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ציתת אותי ביחס ל mg אבל לא ענית על מה שרשמתי. לך תמכור רכב סיני בעוד 3 שנים משומש......

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בתאריך 21.6.2020 בשעה 07:29, asix כתב:

היחידה במחיר נורמלי זה ה mg, אבל לך תמכור רכב סיני משומש בעוד 3 שנים....

היש נביא חדש בארצנו?
מדינת ישראל כיום אינה מייצגת מדינה של תרבות מוטורית.

היש נביא חדש במדינת ישראל?

מה שנכון לתקופה כיום לא מחייב שיהיה בעוד 3 שנים
כאשר צפוי להיות ביקוש רב למכוניות חשמליות חדשות
וגם למכוניות חשמליות יד 2.

פורסם

אני לא נביא ולא צריך להיות נביא.
מספיק להסתכל במודעות יד 2 לגבי סחירות של רכבים סיניים בשביל להבין את התמונה שהמחירים שלהם נמוכים משמעותית מרוב הרכבים באותו סגמנט ובאותו שנתון בשביל להבין שזה לא להיט מכירות.
אז נכון, כרגע אין הרבה רכבים חשמליים ויש דגם סיני שאפילו אמינותו עדיין לא ידועה.
הטווח נסיעה שלו אינו יוצא דופן משאר רכבי הסגמנט והמחיר שלו מעט נמוך יותר. וכמו שרכב נרכש בזול הוא גם ימכר בזול.
למכור רכב סיני תמיד אפשר השאלה בכמה פחות מהמחירון ועל סמך העבר של רכבים סיניים המחירים לא יהיו קרובים למחירון.

מה לעשות - מר ישראלי לא אוהב רכבים סיניים. יקח לו קצת זמן. כמו שהיה ברכבים הקוראיינים ( שעדיין נמכרים כמשומשות במחיר נמוך יותר ממקבילהן היפניות והאירופאיות).

פורסם

כולי תקווה שבנושא הזה המדינה תמשיך להתעכב ולהשאיר לנו את רכבי הבנזין והדיזל לעוד 30 שנה. את הידני לקחתם, לפחות תשאירו משהו לנשמה

• רעיון גרוע 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1
פורסם

שטייניץ חתם שבשנת 2030 לא יכנסו לישראל רכבים עם מנוע בנזין ודיזל.

ימים יגידו. במדינת ישראל תאריכים אינם קדושים ותמיד יש בלט"מים.

• מעניין 1
פורסם

בעניין זה בכל העולם. בטווחים האלה התחזיות צאוד לא אמינות.

• רעיון טוב! 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 40 דקות, Pecan כתב:

כולי תקווה שבנושא הזה המדינה תמשיך להתעכב ולהשאיר לנו את רכבי הבנזין והדיזל לעוד 30 שנה. את הידני לקחתם, לפחות תשאירו משהו לנשמה

נהגת אי פעם ברכב חשמלי, שאתה קובע בכזו נחרצות שאין להם נשמה?

פורסם

נהגת אי פעם ברכב חשמלי, שאתה קובע בכזו נחרצות שאין להם נשמה?
לא נהגתי, ואני אכן קובע בנחרצות שאין לה נשמה.
גם לרכבים מודרניים כבר אין נשמה, בין אם דיזל בנזין היברידי אוטומטי מלבד כמובן מכוניות ספורט
פורסם

כיצד ניתן לקבוע דיעה על משהו שלא התנסית בו?
אני נהגתי על זואי, ליף, איטרון. אפשר להתמכר לעוצמה שיש למנועים החשמליים. זה לא דומה לשום מנוע בנזין ודיזל סטנדרטי.
אני כן יכול להסכים שיש משהו מלאכותי במנועים החשמליים אבל זה יכול להיות כי עוד לא התרגלנו אליהם.
בכל מקרה זה יהיה עתיד. תרצה או לא תרצה.

פורסם (נערך)

זה לא רק העוצמה שממכרת, זו תגובת הדוושה המיידית ששום מנוע שריפה פנימית לא יכול להתקרב אליה. בנוסף, העדר הילוכים אומר שברגע שתלחץ על הדוושה המכונית תזנק קדימה כי אין צורך להוריד הילוך. זה הופך השתלבות בתנועה מנתיב האצה ועקיפות בכביש חד מסלולי למשחק ילדים. לענין התחושה, כל מנוע מעשה ידי אדם הוא מלאכותי. מי שרוצה תחושה טבעית שירכב על סוס.

עריכה אחרונה על ידי eladts
  • אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 2
פורסם
בתאריך 27.6.2020 בשעה 18:59, Pecan כתב:

נהגתי רק ברנו לגונה חשמלית, רכב הדגמה של בטר פלייס לפני שהתחילו לייבא את הפלואנס ZE. זה לא היה משהו בכלל אבל עדיין סביר, וזה היה אב טיפוס ראשון. 

רכבתי גם על קטנוע חשמלי (סיבוב התרשמות קטן) שדווקא היה נחמד. 

אבל אני אתן דוגמא אחרת. יש לי מכונית על שלט עם מנוע בנזין (ניטרו יותר נכון). יש לזה המון אופי. היא עושה רעש של מטוס סילון, אפשר להסיע רק באיזורים פתוחים. להחליף פלג, לדאוג לכיוון קרבורטור שכל הזמן יוצא מכיוון, לתדלק, להטעין את הבטריות של הסטרטר, לנקות, לכוון את הקלאץ' האוטמטי, לדאוג שנפלט עשן מהאגזוז אבל לא יותר מידי ולא פחות מידי. אי אפשר להכניס אותה הביתה כי מסריחה בריח של דלק ניטרו, הידיים מלוכלכות וגם מסריחות מדלק ניטרו. זה המון כייף אבל גם המון התעסקות ונראה לי שהרוב מזמן עברו למכוניות חשמליות על שלט שנותנות את אותה החוויה אבל בלי כל ההתעסקות הזו.

אם אתה שואל אותי, עדיין ניטרו זה הרבה יותר כייף, אם אתה אוהב את ההתעסקות. רוב האנשים לא אוהבים. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

נהגתי רק ברנו לגונה חשמלית, רכב הדגמה של בטר פלייס לפני שהתחילו לייבא את הפלואנס ZE. זה לא היה משהו בכלל אבל עדיין סביר, וזה היה אב טיפוס ראשון. 

בלגונה הזו שמו את הסוללות בתא המטען, מה שיוצר חלוקת משקל מאוד לא אופטימלית. ברכב חשמלי נורמלי הסוללות ברצפת הרכב, מה שיוצר חלוקת משקל אופטימלית - המשקל מרוכז במרכז הרכב ונמוך. זה כמו לנהוג במכונית עם מנוע בוקסר מרכזי, אבל עם מקום לנוסעים.

פורסם

אכן הלגונה הנ"ל (היו כ 4-5 יחדות שהגיעו לצורך קידום בטר פלייס, בשנת 2009 או 2010) לא הייתה רכב סדרתי, לדעתי הסבה של לגונה בנזין רגילה. אפילו לא איפשרו לנו לפתות את תא המנוע כי כנראה המכלולים לא היו מסודרים יפה שם. 

פורסם
לפני כשעה, Buki כתב:

אכן הלגונה הנ"ל (היו כ 4-5 יחדות שהגיעו לצורך קידום בטר פלייס, בשנת 2009 או 2010) לא הייתה רכב סדרתי, לדעתי הסבה של לגונה בנזין רגילה. אפילו לא איפשרו לנו לפתות את תא המנוע כי כנראה המכלולים לא היו מסודרים יפה שם. 

https://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3391036,00.html

זו מכונית מלפני יותר מ-10 שנים. כשהמכונית הזו נבחנה, האיפון 3 עוד לא יצא לשוק. אי אפשר אליה כאמת מידה לאיך מרגיש רכב חשמלי מודרני. עשה לעצמך טובה וערוך נסיעת מבחן במשהו קצת יותר רציני.

פורסם
לפני 3 שעות, eladts כתב:

אי אפשר אליה כאמת מידה לאיך מרגיש רכב חשמלי מודרני.

באיזה מקום ראית שעשיתי את זה? ציינתי בפירוש שמדובר באב טיפוס ראשוני.

• תוכן חדש...