Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

שאלה לבעלי גריל GTI3


mazinya
שימו לב! השרשור הזה בן 1450 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אני רוצה לקנות אותו במתנה לאבא שלי

 

קודם כל מי שיש לו את הגריל, מה ההתרשמות שלכם?

 

שאלה שניה בקשר לבלון גז  https://ksp.co.il/?uin=91231

 

האם במחיר הזה זו עסקה כדאית? (490 שח)  ודבר נוסף,  מי שיש לון את הגריל, האם יש עדיפות לווסת ישר או ווסת "ר" 90 מעלות?

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מחזיק את ה-GT2 במשך 7 שנים ובהחלט מרוצה. גריל אמין עם שרות מעולה של כרמל דיירקט.

 

לגבי בלון, ממליץ מאד על בלון פלסטיק מדגם פיקסי. קצת יותר יקר אבל הרבה יותר נוח ומאפשר מעקב אחרי כמות הגז בבלון.

 

לגבי וסת - לא רואה יתרון לוסת 90לאור העובדה כי הבלון מאד נמוך.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גריל מצוין. אצלנו כבר 4 שנים.

 

הרשתות הן היתרון והחסרון שלי. המבנה שלהם יוצר פחות עשן מגריל רגיל ולכן מתאים לשימוש במרפסת בבית משותף. החסרון שיותר קשה לנקות אותן מרשת רגילה.

 

הרשתות עשויות מברזל יצוק, כך ששימוש במים ויותר מדי מים יגרמו להן להחליד. לכן השריה היא לא הדרך.

השיטה שאני מצאתי זה בסיום הצליה, לשים נייר כסף על כך המשטח ולתת לגריל לעבוד בעוצמה מלאה 5 דקות עד שיצא עשן. כל השומנים והשאריות ישרפו בין הרשת לנייר האלומיניום ויהפכו לאפר שנותר רק ל"טאטא" אותו למטה.

אחרי זה לרסס ספריי שמן ולתת לגריל לעבוד עוד כמה דקות כדי שתווצר שכבת הגנה (ברזל יצוק).

 

צריכת הגז במצב שכל המבערים בעוצמה מלאה היא כחצי קילו לשעה, כלומר בפול כח בלון מלא יספיק לכ-9 שעות עבודה.

זוית הוסת לא ממש משנה, אצלי 90 מעלות. תבחר את ספק בלוני הגז לפי איפה שיש לך נקודת החלפה נוחה קרובה לבית. גם עם בלון של אמגזית אפשר לדעת במדויק כמה גז יש, פשוט שוקלים אותו.

 

 

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני 2 שעות, dudys כתב:

 

הרשתות עשויות מברזל יצוק, כך ששימוש במים ויותר מדי מים יגרמו להן להחליד. לכן השריה היא לא הדרך.

 

 

אתה בטוח בזה? דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם ואמרו לי שניתן לנקות את משטחי הצליה עם מים חמים וסבון

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפשרי, אבל בכל מקרה לא להשרות במים או להכניס למדיח

להתייחס אליהם כמו מחבתות מברזל יצוק - CAST IRON.

שטיפה מהירה עם מים/סבון ושפשוף בסקוטש ברייט ואז ניגוב יסודי היטב שלא ישארו מים.

לאחר ניגוב לשמן ולתת להם להתחמם על הגריל, השמן יוצר ציפוי.

 

בכל מקרה זו פעולה שאני עושה פעם בשנה - לא אחרי כל בישול. הרשתות האלו מאוד מאוד כבדות.

לניקוי יוםיומי - לשפשף עם מברשת גריל להורדת שומנים או שיטת הנייר אלומיניום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא מכיר את גודל הארון בגריל המדובר,
בקולמן רבולושן 2 הבלון נכנס רק עם ווסת 'ר', ברבולושן 3 נכנס בלחץ עם ווסת ישר.
אישית הייתי קונה 'ר' בלבד.

Sent from my Redmi Note 5 using Tapatalk

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

 

 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

×
×
  • תוכן חדש...