Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב עד 65k ש״ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכם על כל האינפוטים, אסע למגרש היום ואבדוק גם את ה308 (וכמובן שלא אתעלם מעניין רצועת התזמון). נשארתי כרגע איתה ועם המאזדה 2 (שכבר בדקתי, הייתה אחלה ממש, יותר עוצמתית ממה שהתרגלתי אליו וטוב שכך).

מה לגבי קיה ריו? האם זו גם אופציה שתענה על הדרישות שלי לדעתכם המלומדת?

(ברור לי שאולי אני קצת מתפזרת, אבל זו התוצאה כשאין לי הבנה בנושא שכן חשוב לי להבין בו + המון אינפוטים מהסביבה... ובשביל זה אני פה בסה״כ :) )

שוב תודה :)

פורסם (נערך)

הריו פחות חזקה מה שיורגש בעליות ויותר זללנית בנוסף כרכב היא פחות טובה ומיושנת.

אגב איזה 308 אתה הולך לבדוק? אם אתם נוסעים הרבה עם יותר מ2 מבוגרים הייתי ממליץ לבדוק את הסטיישן כי ההרצבק צפופה מאוד בספסל האחורי.

(נ.ב אני בדקתי כמה 308 ממגרשים לפני חודש רובן היו במצב לא טוב אז אם תספר איזה רכב אתה הולך לראות אני יכול לחסוך לך הרבה כאבי ראש)

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
פורסם
בתאריך 15.6.2020 בשעה 17:27, Gavrik כתב:

הריו פחות חזקה מה שיורגש בעליות ויותר זללנית בנוסף כרכב היא פחות טובה ומיושנת.

אגב איזה 308 אתה הולך לבדוק? אם אתם נוסעים הרבה עם יותר מ2 מבוגרים הייתי ממליץ לבדוק את הסטיישן כי ההרצבק צפופה מאוד בספסל האחורי.

(נ.ב אני בדקתי כמה 308 ממגרשים לפני חודש רובן היו במצב לא טוב אז אם תספר איזה רכב אתה הולך לראות אני יכול לחסוך לך הרבה כאבי ראש)

תודה! לא ממש ראיתי 308 במגרשים פה בחיפה בסוף... קבעתי עם כמה אנשים פרטיים לראות (גם 308, מאזדה 2, בלנו...) והתמסמס ברגע האחרון. אנשים לא רציניים, זה ממש מבאס.

יצא לי להתייעץ גם עם מישהו מאתר אוטו. המליץ על איביזה וסקודה פאביה. לשתיהן הבעיה עם הגיר, אני יודעת, הוא אמר שזה עניין לטפל בזמן פשוט (לדעתכם המלומדת על דעתו של מר בחור מאתר אוטו אודה). גם זה ששניהם של אותו קונצרן גרם לי קצת לחשוד שאולי הם משוחדים או משהו שם באוטו (שאלתי וטען שVW לא משלמים להם, אבל לכו תדעו). לאחר מחשבה המליץ גם על טויוטה יאריס היברידית.

בעצמי חשבתי גם על סוזוקי בלנו (אבל אמר לי שלא מאד חסכנית?) או סוויפט?

סליחה על השיגועים שוב. קנייה גדולה, רוצה לווודא שכיסיתי הכל  🤓

פורסם (נערך)

אין קשר בין טיפול בזמל לבעיות בגיר הבעיות הן מכאטרוניקס ומצמדים שתי חלקים שלא מטפלים בהם....

זה כמו שיגידו לך שנורות לא ישרפו אם תטפל בהן שטות גמורה.

רק על בסיס זה הייתי לוקח את כול העצות של היועץ באתר אוטו בערבון מוגבל.

אגב הם עובדים עם סוכנויות ומגרשים לכן מלכתחילה יש להם אינטרס והייעוץ שלהם מוטל בספק.

יאריס תהיה ישנה יחסית וההיתרון של היברידיות הוא בעיקר בתוך העיר באופן הנסיעה שלך אני לא יודע אם זה יבוא לידי ביטוי.

בלנו בהשוואה לרכבים שהוצעו לך פו רכב פחות חזק ומודרני לא יודע מה היא תתן לך מעבר לשם...

עריכה:

תבדוק קיה פורטה/סול דיזל רכב אמין חסכוני חזק ולדעתי יתאים קצת יותר אוב מסופרמיני לאופי הנסועה שלך.

עריכה אחרונה על ידי Gavrik
  • אהבתי 1
  • תוכן חדש...