Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

החלפתי לחבר שלי תושבת מנוע תחתונה - גיר.

קבעתי איתו על מחיר, אבל הרכב עבר תאונה מלפני כמה זמן, וכתוצאה מיזה הבורג היה תקוע.

ניסיתי לפתוח אותו (שימון+חימום+מנוף חזק)

ונשבר הבורג למרות הכל.

היה צריך להזמין חרט שיקדח את הבורג ויבצע הברזה מחדש.

מעניין אותי מה קורה במצב כזה במוסך,

האם הוא מכריח אותך לשלם את התוספת או שזה אשמתו , ומצד הלקוח הוא קבע איתך מחיר לפני?

למזלי אצלי המצב טוב החבר רוצה לשלם ואני לא רוצה לקחת .

תודה

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם

האם אתה חושב שבמבט לאחור היית יכול להוציא אותו מבלי לשבור אותו? האם אתה חושב שפעלת נכון? האם אתה חושב שזה היה בלתי נמנע? או שמא מדובר בטעות שלך?

נראה לי שאחרי שתענה על השאלות האלה תיהיה קצת יותר סגור על עצמך.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
לפני 23 דקות, יהונתן שלמה כתב:

אז זהו שאני לא בטוח אבל מעניין אותי מה מוסך היה עושה במקרה כזה

Sent from my iPhone using Tapatalk

אני חושב שאתה מחפש תשובה "פורמלית" מידיי, כאילו יש פרוטוקול מסודר למקרים כאלה, אבל גם אצל מוסכים אני מאמין שכל מוסך יפעיל את שיקול הדעת האישית שלו ויש מוסכים שאולי יבחרו לתקן את זה על חשבונם ויש כאלה שיגידו זה היה נשבר בכל מקרה ויחייבו בהתאם, אני לא חושב שיש כאן תשובה "נכונה", אבל אולי באמת בעל מוסך ישפוך כאן קצת אור על הנושא.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם (נערך)

הבורג לא נפתח? עוצרים מודיעם ללקוח שהבורג תפוס ולא נפתח בכוח סביר ומעדכנים אותו שבמידה והבורג ישבר בפתיחה עלות החילוץ ותיקון ההברגה תעלה x. להמשיך בעבודה או לעצור כאן?

היה חוסך לך את המשך השתלשלות המקרה.

המקרה הזה נפוץ מאוד באומי/ברגי גלגל שנסגרו עקום או חזק מידי והפתיחה שלהם מגלה את לנזק. מה שאני עושה במוסך למשל במקרה שרכב הגיע עם אום גלגל שנפתח קשה אני עוצר וקורא ללקוח שהאום לא נפתח כי בעבר סגרו אותו בצורה לא תקינה ועלות התיקון תעלה x כפי שהסברתי קודם.

במידה ואמשיך בעבודה מבלי לידע את הלקוח יהיה קשה עד בילתי אפשרי לשכנע את הלקוח שהבורג נשבר בפתיחה ולא בסגירה שלנו. אז ככה מונעים אי נעימות ואי הבנה.

אבל אם קרה שעובד סגר את האום גלגל או בורג כלשהו ושבר אותו ברור שעלות התיקון על המוסך.

עריכה אחרונה על ידי ba323f
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...