Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לרכב שני זול - פיג'ו 107

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2238 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, 

בעבר המלצתם לי על הספייס סטאר וזה בעיניי היה האוטו המושלם בשבילי ושירת אותי בנאמנות בשנתיים האחרונות. 

מפה לשם מכרתי את הספייס סטאר וקיבלתי רכב מהעבודה, לאחרונה גם התחתנתי ואני אשתי החלטנו לקנות רכב שני שיהיה זול בתקציב וחסכוני. 

מדובר בתקציב זעיר - 10,000 - 14,000 

מחפש מיני, שנים 2010 ומעלה. 

חובה - גיר אוטומט בגלל האישה

חשבתי על הפיג'ו 107 שנתון 2011 כזה. 

שמתי לב שהוא לא יקר כלל וחסכוני בדלק 

יש לו גם שרשרת טיימיג, מנוע של דייטסו וזה רכב שבנוי עם שיתוף פעולה של טיוטה

החיסרון היחידי שלו זה בעייני הגיר הרובוטי - האמינות שלו 

אשתי נהגה לפני על הפולו של המשפחה שלה ואני נוהג על איביזה ככה שיש לנו ניסיון בגיר רובוטי 

השאלה אם הוא שונה בהתנהגות מהגירים של DSG

ומה רמת האימינות שלו.

לפי הבנתי ב107 בדומה לאלטו אין הרבה חשמל וזה מה שאני מחפש 
אני לא נרתע מזה שהוא 4 מקומות ישיבה כי גם ככה זה רכב שני
גם תא המטען לא מרתיע אותי, ואני דיי מתלהב מהגודל הקטן שלו. 
הרכב בעיקר ישרת את אשתי לנסיעות קצרות לעבודה וחזרה

אשמח לחוות דעתכם על ה107 או C1 או לחלופין אם יש לכם הצעה טובה יותר אשמח להמלצה

האלטו יקרה במחיר וגם פחות בטיחותית ולכן ירדה מהפרק.

תודה רבה.

פורסם

הגיר הרובוטי בפולו ובאיביזה הוא רובוטי כפול מצמדים, העברות ההילוכים הרבה יותר חלקות מאשר ההעברות שתחוה ברכב כמו 107/C1/אייגו.

בשלשה המדוברת, הגיר הרובוטי חד מצדי. העברות הילוכים איטיות יותר ופחות נעימות. צריך לדעת איך להתנהג עם הגיר הזה.

דווקא מבחינת אמינות לא שמעתי תלונות מיוחדות.

כמובן שאחת לתקופה בעקבות בלאי תצטרך להחליף קלאץ', אבל להבנתי זה הרבה יותר זול מטיפול ברובוטי כפול מצמדים.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
לפני 2 שעות, dorsht כתב:

הגיר הרובוטי בפולו ובאיביזה הוא רובוטי כפול מצמדים, העברות ההילוכים הרבה יותר חלקות מאשר ההעברות שתחוה ברכב כמו 107/C1/אייגו.

בשלשה המדוברת, הגיר הרובוטי חד מצדי. העברות הילוכים איטיות יותר ופחות נעימות. צריך לדעת איך להתנהג עם הגיר הזה.

דווקא מבחינת אמינות לא שמעתי תלונות מיוחדות.

כמובן שאחת לתקופה בעקבות בלאי תצטרך להחליף קלאץ', אבל להבנתי זה הרבה יותר זול מטיפול ברובוטי כפול מצמדים.

תודה רבה, יש לך מושג כמה עולה להחליף קלאץ? 

פורסם

אם הנסועה לא גבוהה הייתי לוקח רכב פחות חסכוני אבל עם גיר נעים יותר, במיוחד אם הנסיעות עירוניות.

למשל אלטו, או סריון עם תיבה פלנטרית.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

סיריון קשה למצוא במצב טוב והמחיר גם גבוהה מהפיגו 

אלטו יקרה יותר בהרבה ופחות בטיחותית. 

ויהיו נסיעות ארוכות כנראה בעתיד אז גם החיסכון בדלק חשוב כאן

• תוכן חדש...